Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Umówienie się z facetem z chata

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu weszłam na chat. Nie robiłam tego wieki. Nie weszłam tam z żadnym planem. Odezwał się do mnie jakiś gość, zaczęliśmy rozmawiać. Gadaliśmy dość długo, w końcu poprosił, żeby wymienić się zdjęciami. Nigdy tego nie robiłam od razu, ale tutaj coś mi odbiło i wysłałam. Jakie było moje zdziwienie, kiedy zobaczyłam przystojnego, fajnego faceta. Dokładnie mój typ, w dodatku starszy ode mnie o 10 lat. Naprawdę mi się spodobał. Ja mu chyba też, bo zaczął mnie komplementować. Po jakimś czasie wysłaliśmy sobie... pikantniejsze zdjęcia. On bardzo chce się spotkać, jak wrócę z wakacji (jesteśmy z innych miast). A ja... wstukałam jego maila w google, i wyskoczyło mi, że się ogłasza na portalu erotycznym 'jestem trochę nieśmiałym, 34 letnim facetem (...)' i oczywiście szuka seksu. Przyszło mi do głowy, że nie wiadomo, ile on miał partnerek i trochę przeszła mi ochota na spotkanie... Poza tym ja jestem dziewicą. Nie wiem, czy chcę tracić dziewictwo z przypadkowym facetem z chatu. Z drugiej strony mam 24 lata i chciałabym spróbować seksu, a ciekawego kandydata, z którym mogłabym się związać, brak na horyzoncie.

Gość gość
tak w ogóle to nie spodziewalabym się po sobie, że wyślę facetowi pikantne zdjęcia i będę w ogóle planować jakiekolwiek umawianie się z kimś, kto deklaruje, że szuka luźnej znajomości. Kurczę, dla mnie dziewictwo nie jest jakąś wielką wartością, nie za bardzo wierzę w wielką miłość, nie chcę brać ślubu, ale mimo wszystko dziwnie mi z myślą, że przespałabym się z kimś, kogo niespecjalnie dobrze znam i dla kogo być może byłabym jedną z wielu i nie miałoby to dla niego dużej wartości (znaczy seks)

Gość gość
a sprobuj co ci szkodzi. moze sie sobie spodobacie i cos z tego przy okazji wyjdzie?

Gość gość
i tak pewnie będzie, wysłałas mu TAKIE a nie inne zdjecia to poczuł że cie ma, bo normalne dziewczyny obcym facetom nie wysyłają "pikantnych" jak to określasz zdjęć. Przeleci cie, moze nie raz, jak bedzie fajnie to kilka i zostawi a ty poczujesz sie jak woreczek w ktory sie spuszczał.

Gość gość
Ale od początku on się deklarował, czego szuka. Sprawa była jasna. A że mi się spodobał, to wysłałam. I nie wiem jak określasz normalność, ale dla mnie nie ma w tym nic dziwnego. Dziwne to by było, jakbym wysyłała każdemu chętnemu takie zdjęcia.

Gość gość
Ale tak, masz rację. To chyba większego sensu nie ma. Będę czekała do usranej śmierci na mój 'ideał', pod względem charakteru, wyglądu i chemii :P

Gość gość
Ktoś napisał, że ten facet mnie może czymś zarazić - i tak, też właśnie o tym pomyślałam. Dlatego coraz bardziej tracę na to ochotę.

Gość gość
a on nie ma zony??

Gość gość
Niby nie, jakiś związek zakończył parę miesięcy temu. Ale kto go wie. ON siedzi za granicą, ale często jest w Polsce

Gość gość
nie rozumiem takich dziewczyn

Gość gość
slabo...

Gość gość
pogon d****arza

Gość gość
pogonię, pogonię :)

Gość gość
nie rób tego bo będziesz żalować

Gość gość
co za czasy same d****i

Gość gość
podaj może tego maila może ktoś go rozpozna?

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy warto kontynuwac tę znajomosc i jak to się rozwinie w przyszłosci , co on tak naprawdę o Tobie mysli, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
ja tez czasem na chacie siedze ALE NA SWOIM MIESCIE latwiej sie spotkac :) i wogole . bywaja tam tez jakies swiry ale spokojnie mozna fajna znajomosc trafic :) ja umowilam sie juz chyba 5 razy z kim z czatu . z 4 policjantami i jednym zwyklym chlopakiem . tej zwyklej znajomosci zaluje i urwalam kontakt . wogole to utrzymuje kontakt z 2 policjantami .z 1 pol roku czasem rozmawiamy teelfonicznie czasem piszemy smsy ,mamy wspolnych znajomych :) z drugim tez utrzymuje kontakt :)nawet poznalam jedna dziewczyne na czacie , i wkoncu sie odwiedzilysmy i mamy kotakt dosc dlugi juz i fajny :)

Gość gość
a nie masz aufanej kolezanki ktora by go...sprawdzila? ja raczej trzymalam sie zdala od facetow co to mieli kilka dziewczyn ... wolalam takich co to pisza tylko ze mna itd moze odezwij sie do niego pod innym nr ,sprawdz go . jesli podejmnie rozmowe itd nie jest Ciebie wart ! i znajdz sobie kogos z wlasnego miasta :) czasem fajni ludzie sa niedaleko tylko o tym niewiemy :) no i spotkac sie zawsze latwiej :)

Gość gość
Nie mam potrzeby go sprawdzać, skoro się ogłasza na takich portalach. Bez sensu to :) wiesz, ja na chatach kiedyś siedzialam i się umawiałam, ale jak zwykle były propozycje 'f****ng friend', a ja kompletnie nie brałam tego pod uwagę. ale mam znajomych z kilku forów związanych z moim hobby :) wczoraj weszłam tam z nudów. Nie na chat regionalny, tylko ogólny, bez zamiaru poznawania kogoś, by to przenieść do reala. nie spodziewałam się, że będzie tam ktoś, kto mi się spodoba. Moja koleżanka poznała faceta przez neta, kiedy grali razem w jakieś netowe gry i mieli taką małą "drużynę" :)

Gość gość
Powinnas sie cieszyc ze starszy i doswiadczony mezczyzna chce uprawiac z toba seks. Co ty jakas nienormalna? Chcesz prawiczka?

Gość gość
ja bym sie bala ,że sie zaraże ale to Twoj wybor i Twoja cipka