Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćLisa

Starania o dziecko 2016, 2017 cd.

Polecane posty

Gość caroline29
Daga najważniejsze ze się udalo :) ja brałam 1 cykl ale po jednej tabletce z tym ze cykl z luteina 30 dni a poprzedni bez tabletek 48 . Mam nadzieje ze i mi luteina pomoże :)

Gość Dagaa1985
Ja juz bylam w takiej sytuacji ze czekalam na okres i mialam zaczac brac clostylbegyt, no ale sie nie doczekalam i mam nadzieje ze jeszcze dlugo poczekam. :) na pewno sie uda, jak. Masz okres po 30 dni po jednej tab to jest u Ciebie lepiej niz u mnie. Ja po 2tab mialam ok 33 lub 34 i slaby ten okres byl, 2 max 3 dni. Uda sie uda. Ostatnio mniej myslalam, zajelam sie remontami i bach ! Teraz sie martwie zeby bylo ok.

Gość Anulek31
Dziewczyny jestem albo naiwna, albo pełna nadziei ze to może być prawda. Pisałam wam już ze ostatnio nabawiłam sie jakiegoś zapalenia. Zadzwoniłam do swojego lekarza i umówił mnie na poniedziałek. Nie mogę sie doczekać tej wizyty. Po rozmowie z moja siostra która jest obecnie w 18 tygodniu ciąży i po jej namowie zrobiłam test, wiem ze to wcześnie bi termin @ mam dopiero za 6 dni, dziewczyny na teście o czułości 10 widoczna jest druga kreseczka jest ona słabiutka taka różowiutka ale o grubości tej pierwszej. Proszę napiszcie co o tym sądzicie. Nikomu nie pokazałam, nie mówiłam nawet bo noe chce zapeszać. To z wami ostatnio dziele sie tym co myśle i czuje. Dziewczyny cała sie trzese

Gość onaa124
Anulek - powtórz test za jakiś czas, jeśli nadal będą II kreseczki, to będzie znaczyło, że się udało, czego Ci życzę :) pozdrawiam

Jeśli masz wizytę na poniedziałek, to powtórz test jutro i w niedzielę, albo poniedziałek po wstaniu i jak będzie tak samo, to na wizycie się dowiesz co i jak :)

Gość Anulek31
Dziewczyny nie wytrzymałam!! Ile sił w nogach, na szczęście nie mam daleko pędem pobiegłam do apteki. Zrobiłam kolejny, kreska rownież widoczna, także słaba, różowa ale pojawiła sie natychmiast. Widoczna gołym okiem. Zaraz sie posikam. Jutro znowu powtórzę. Jestem pełna nadziei.

Gość Dagaa1985
Anulek, bedzie ciaza jak nic :) trzymam kciuki!

Gość caroline29
Anulek gratulacje. !!!! Daga u mnie @ trwa 5 dni .

Gość kamilaaaaaa
hej mam już córkę 10 miesieczna, planowaliśmy z mężem odrazu drugie, przed owulacja działaliśmy , dziś lub jutro powinnam dostac okresu ale mam nadzieję , że nie przyjdzie już. w poniedzialek zrobiłam test-wyszedł negatywny, dziś zrobiłam -wyszedł pozytywny. mam okropne bóle podbrzusza, trochę pobolewają sutki, i ciągle mnie ćmi w lewym jajniku.mam nadzieję , że bedzie ok. przy tamtej ciąży podbrzusze niebolało mnie aż tak bardzo... trzymajcie kciuki!!!

Gość Anulek31
Hej. Dziewczyny tak jak wczoraj mówiłam, dziś rano powtórzyłam test. Miałam odłożony na czarna godzinę test cyfrowy clearblue- tej samej firmy używałam testów owulacyjnych:-) i zobaczyłam wymarzony napis ciaza1-2 tygodnia..... Oby teraz wszystko było dobrze. Dziewczyny polecam te testy owulacyjne!!!!!

Gość toska_88
Wowww ile nowych mamusiek super! Data i anulek gratulacje! Dołączcie do nas na ovufriend.pl. ja również od tygodnia mam testy pozytywne . Lekarz umówiony na 28 września żeby było już serduszko to od razu założy kartę ciąży . Dziewczęta to chyba wychodzi nam wspólnie termin na maj?:-)

Gość Anulek31
Cos sie zawiesiło. Dziewczyny powtórzyłam dziś rano test. Zrobiłam cyfrowy clearblue- zobaczyłam napis ciąża 1-2 tygodnia. Jestem szczęśliwa. Oby wszystko było dobrze.

Gość Anulek31
Coś sie zawiesiło!!???

Gość Martka10
Widzę, że na tym forum zostało tylko kilka osób :( szkoda:( . Jedyny plus to taki, że nie muszę tutaj zbyt wielu stron nadrabiać. Wczoraj powinnam mieć @ ale jeszcze się nie pojawiła. Mąż mówi, że dzisiaj wściekam się z byle powodu, więc @ pewnie się pojawi za chwilkę. Wg śluzu owulacja przesunęła się o 4 dni. Pozdrawiam Was wszystkie :)

Gość Anulek31
Co jest???

Gość caroline29
Angelowa a co u ciebie ? Jak samopoczucie? Brzuszek rośnie ? Który tydzień u ciebie? Becik 29 zaglądasz tu jeszcze jak starania dawno się nie odzywałaś?

Gość caroline29
Ehhh !!!! Znowu sie zawiesiło!!!! X Nie dziwie sie ze Malo osób tu zagląda....

Gość Ewelina2605
Gratuluję z całego serducha wszystkim przyszłym mamusiom :) miło jest czytać tak dobre wiadomości wszystkim kobitkom duzo zdrówka i spokojnych 9 miesiecy :)

Caroline u nas ok :) milo mi ,ze pytasz .Rosniemy ,w srode wejde w 22'tc ,na wadze wreszcie cos ruszylo w ta dobra strone ,ale na razie w sumie jestem tylko 1-1,5 kg do przodu ,noi niestety przez wymioty w pierwsz trymestrze nabawilam sie anemi,chociaz czytalam ,ze w ciazy to normalne :) Wrocilam do pracy wiec tez moj dzień nie jestjuz tak ,,leniwy,, wszystko w biegu ,mlody spi w dzien a noca sie rozbija,mam nadzieję ,ze MU.to minie hahaha buziaki kochana

Gość caroline29
Angelowa jak jesteś w ruchu to maly czuje kolysanie i śpi dlatego w nocy nadrabia. Jeszcze zdążysz przytyć jeszcze polowa do rozwiązania ale teraz to juz zleci :) miłego dnia

Gość gość
Hej kochane bardzo sie ciesze ze tyle nowych mamusiek przybylo :) Angelowa ale ten czas leci juz u Was 22 tydzien wow:) ja jutroam wizyte juz nie moge sie doczekac :) powiedz mi kochana 17 t 1 d to juz sie liczy jako rozpoczety 18 tydzien tak? Pozdrawiam i czekam na dalsze dobre wiesci Mila

Gość gość
nie to się liczy jako 17 tydz i 1 dzień, na koniec masz 17tydz. i 6 dzień, a jak masz 17tydzień i 7 dzień, to wtedy zaczyna Ci się 18 tydzień

Gość gość
Hej kobietki ! Długo zastanawiałam się czy napisać no ale kto jak nie wy może mi pomóc. Chodzi o to że wraz z partnerem planujemy powiększyć rodzinę.Problem jest w tym że nigdy nie obserwowałam swojego ciała jeśli chodzi o owulację bo uważałam że jest mi to nie potrzebne i jestem w tym zielona. Miesiączki mam różnie raz co 30 dni innym razem miesiąc zka pojawi się po 36 dniach. I właśnie moje pytanie ostatnia miesiączkę dostałam po 30 dniach(krwawienie pojawiło się 3 września i skończyło się 10).Przyjmując czystko teoretycznie żekolejna @ pojawi się 9.10 to dni płodne zgodnie z kalendarzykiem wypadają 20 września. Nie wiem bo bardzo pragnę dziecka ale nie wiem czy kalendarzyk nie wprowadzi mnie w błąd.