Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, uważajcie z kim chodzicie na randki bo mogą was zgwałcić...

Polecane posty

Gość gość

slyszałam od znajomej o pewnej dziewczynie ktora na randce została odurzona jakims lekiem nasennym, wykorzystana i porzucona poza miastem, wątpie by to byla plotka, ta dziewczyna potem chodzila z wózkiem a faceta nie miala, uwazajcie z kim wsiadacie do auta, na to co bierzecie do ust i od kogo, wariatów teraz nie brakuje... u mnie w mieście zatrzymali ostatnio zboczeńca 36 latka który został złapany jak ''instalowall'' ukrytą kamere w toalecie w centrum handlowym w damskim wc, rok temu zlapali zboczenca ktory się onanizowal wieczorami przed kobietami i dziećmi, wszedzie pełno zboczenców

Gość gość
Ja też znam jeden taki przypadek. Widzę, że się tępe, bezmózgie zwierzęta z coraz gorszymi zwyrolami zadajecie. I dobrze, niech was jeszcze zadźgają, jak będziecie na tej pigule g****u, żeby pozbyć się świadka.

Gość prawictwo pospolite 152
grubych i obleśnych nie gwałcą

Gość gość
Na randkę idzie się do kawiarni a nie do klubu nocnego gdzie podają pigułki gwałtu W kawiarni pogadać napić się kawy i adieu

Gość prawictwo pospolite 152
właśnie , kto chodzi na randki w nocy? Tylko czubki

Gość gość
Bez przesady. Wiadomo, że są zboki, ale równie dobrze może was ktoś zgwałcić, jak będziecie wracać wieczorem z pracy, a zimą np. wieczór szybko się robi i ja np. wracam po ciemku, między blokami są garaże itp. Zawsze mam w torebce gaz pieprzowy. Jak idę na randkę też. Pilnuję swojego, napoju, kawy drinka. Nie jeżdżę z obcymi za miasto czy do kogoś do mieszkania. Zresztą na randki z neta się nie umawiam, zawsze kogoś poznaję u znajomych czy na wyjeździe, przeważnie to tzw. znajomy znajomych.

Gość gość
Na randkę idzie się do kawiarni a nie do klubu nocnego gdzie podają pigułki gwałtu W kawiarni pogadać napić się kawy i adieu x a kto mówi o klubie nocnym ? rownie dobrze taki facet jesli jest inteligentny może się spotkac z tobą w kawiarni, w parku, kinie, a następne spotkanie wybrać w miejscu na uboczu, poczestować cie ciastkiem lub czekoladką z jakąś substancja w środku, stracisz po pewnym czasie przytomność, zaciągnie cię do auta i już, to tylko jedna z opcji, wcale nie trzeba chodzić w dziwne miejsca by paść ofiarą gwałtu, molestowania, kradzieży, oszustwa itp np masowo wyłudzane dane osoby przez fikcyjne firmy itp

Gość gość
chciałbym żeby mnie baba zgwałciła a najlepiej to dwie takie bardziej pulchne

Gość gość
prawda jest taka że gwał te kurwy wcale nie boli, a jak boli to jak nie dostaną korzyści.