Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

młody zadbany chłopak co zerżnie mi dziewczynę?

Polecane posty

Gość gość

Mam fantazję o zerżnięciu mi dziewczyny przeze mnie i jakiego młodego kolesia. Może być 17/18 bez różnicy. Teraz podczas seksu wkładam jej różne rzeczy do buzi wyobrażając sobie ze ktoś się pieprzy razem ze mną. Okolice łodzi.

Gość Piotrek Premium
Ja mogę, mogę wziąć też kolegę jeśli Ci to odpowiada? ;) mamy po 18

Gość gość
W sumie nad tym aż tak nie myślałem. Najpierw jeden a kolega może dołączyć później o ile ona wytrzyma :P

Gość gość
a ona sie zgadza? jak tak możesz?

Gość gość
Powiedziała że to sensowne ale wie że żartuje. Powiedziała że byłbym zazdrosny gdyby całowała sie z kimś a co dopiero uprawiala seks. Powiedziałem że gdyby się z kimś całowała byłbym zazdrosny ale podnieciło by mnie to. Najbardziej podnieca mnie myśl że robi komuś lodzika i patrzy na mnie.

Gość gość
Mój chłopak był zazdrosny bo chciałam pierwszy raz w swoim życiu iść do ginekologa dlatego go zabrałam ze sobą na całe badanie nawet widział badanie cipki. Trafiliśmy na miłego ginekologa bo trafiają się chamscy co odmawiają obecności kogoś przy badaniu cipki . Byliśmy przygotowani pytałam wcześniej o taką obecność gdyby odmówił bym poszła do innego. Podobno taki ginekolog co odmawia obecności chłopaka to zboczeniec.

Gość gość
No właśnie :) faceci są zawsze zazdrośni ale nie ma nic bardziej podniecajacego niż to jak jakaś laska albo koleś zajmują się ich dziewczyna... A gdy ich dziewczyna zajmuje się obcym kolesiem to gwarantuje Wam że mają kisiel w majtkach ;) ja uważam że robicie lodzika na oczach własnego chłopaka ti najbardziej podniecajaca rzecz ;) osobiście wtedy chętnie bym brał dziewczynę ale nie wytrzymał bym nawet sekundy żeby nie dość.. Dlatego wolałbym siedzieć Z boku i na to patrzeć.. MmmmMmmmMmmm

Gość gość
Tak wielu ginekologów ma kisiel w majtkach gdy bada młodą ładną laskę.

Gość gość
Autorze jestes wspanialym mezczyzna twoja dziewczyna jest szczesciara. Moj chlopak wymaga ode mnie wiernosci a ty dbasz o swoja ukochana i sam sprowadzasz jej mezczyzn do seksu.

Gość gość
Liczy się tylko szczęście mojej księżniczki. Gdy życzyła sobie seksu z całkiem obcym chłopakiem to za jej akceptacją załatwiłem z kilkunastu chętnych. Nie chciała z kilkoma by nie być dziwką. Do tego był to subtelny seks i nie czuła nawet że się kocha z obcym. Cały czas byłem przy niej i na zmianę się kochaliśmy on gdy dochodził do wytrysku to przerywał ja wchodziłem i gdy ja do chodziłem to przerywałem i w ten sposób ponad godzinę miała zapewniony dobry seks.

Gość gość
Mmmmm

Gość rogacz 36
Połowa takich wpisów to wypowiedzi fantastów onanistów, którzy wypisują swoje marzenia. Prawda jest taka że nie ma nic przyjemnego w patrzeniu jak ktoś posuwa twoją kobietę. Wiem bo sam to przeżyłem. Byłem głupi bo też o takich rzeczach fantazjowałem i w końcu doprowadziłem do sytuacji w której ktoś przy mnie przespał się z moją żoną. Uwierzcie mi że fantazjowanie o tym to jedno a realna sytuacja to drugie. Po wszystkim straciłem do siebie szacunek jako faceta. Na żonę która oddała się innemu też już inaczej patrze mimo że to moja fina i moja inicjatywa. Ona tylko uległa po wielu moich zabiegach aby do tego doprowadzić. Takze piszcie fantazjujcie, ale tego nie róbcie

Gość gość
Ale z drugiej strony jeśli laska miała jednego faceta przed a koleś miał z 40 lasek i obojga o wszystkim wiedzą to i podejmują taka decyzję to ja rozumiem

Gość gość
Przecież wiadomo że każdy koleś się tym jara ;) mnie bardziej posuwanie mojej laski gdy ona wtedy ssie kutasa drugiemu. Mówiłem swojej to już i zawsze się czerwieni :#

Gość gość
Z wielką chęcią!

Gość gość
20.37 tak rozumiem Cię że gdy oboje mieli wcześniej seks z innymi to nie ma takiej bariery skrępowania. Ja nie miałam nikogo wcześniej tak samo i chłopak nie miał. Dlatego jest większa zazdrość i podniecenie z obu stron partnerów. Dlatego cały czas pięści i był przy mnie chłopak podczas seksu z kolegą i to w dodatku był mój kolega co bardziej podniecało nas obojga. Do tego mamy z chłopakiem zaufanie do siebie że nie odejdzie my od siebie a jak seks w trójkącie to będą zmiany na lepsze naszego wspólnego seksu i są.