Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała         czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość gość
A po ile jest koło Ciebie benzyna? :)

koło mnie jest miejsce dla wysoko oktanowego faceta, a nie stacja benzynowa ;) a co? zaczynasz oszczędzać? .. na hobby się nie zaoszczędzi :) zapomnij

Gość gość
Myślałem że masz miejsce koło siebie na wielcejajecznego facetahehe, oszczędzam na nową kurtkę, i na perukę. ;)nie kupujesz benzyny?

Gość gość
Pł i Błędny robią lachę. Usta jak malina 😘

Gość gość
Gdzie jest lampas?

czy ja wiem.. jajca ma raczej normalne. wielkie nie są, to chyba o prostacie mowy być nie może :) i to jest prawdziwy powód do radości, a nie jakaś tam benzyna w cenie promocyjnej ;) nie oszczędzaj na paliwie, bo będziesz musiał inwestować w nowy silnik ;)

Gość gość
Teraz tupecik jest najważniejszybo chcę się przedstawić jotpegiem. ;)

Gość gość
gdzie jest lampas?

albo co najmniej w filtr paliwa :D .. i nowa peruka pozostanie w sferze marzeń ;) .. jaki kolor? blondi?

Gość gość
Platyna. ;)

a z resztą.. platyna czy patyna, wszystko jedno. pod melonikiem nie będzie i tak widać, a kobiece oko przyciągnie jak magnes. stawiam na melonik ;)

Gość gość
hehe, zayebistei oko :)nie, z platyną żartowałem, ma być ciemny kasztan. ;)

qźwa.. weź przestań.. mam zaraz niezwykłe skojarzenia. chyba nie chcesz być klaczką pod marszałkiem, a znowu kasztanka na motorze :O nie powala.. no nieee.. :P

Gość gość
Gdzie jest LAMPAS?

Gość gość
Kasztanka na motorze - dobre :D :D

Gość gość
Chyba kaszanka :P

Gość gość
Mam swoje ópodobanianie będę ich zmieniał chyba że dzidzia mi każe. :p

zacznij zakładać kask podczas jazdy. najwyraźniej głowę ci przewiało. zmiana ópodobań na rozkazanie.. chyba potrzebujesz lekarza ortopedy 😴

Gość gość
WonderLover.com......?

Gość gość
Potrzebuję lekarki od głowy w chmurachkoniecznie blondynki, z prostymi włosamimoże być bez prawa jazdyedit; ale na jedno wychodzi. :p

Gość gość
Gdzie jest LAMPAS?

lekarka ortopeda, specjalizująca się w ustawianiu głowy pomiędzy chmurami.. do tego blondynka z prostymi włosami.. nieee.. nie znam. ale jak tylko poznam, to zaraz pokażę jej drogę do twojego garażu. na googlowej mapie satelitarnej w 3D, oczywiście :classic_cool: tylko drzwi nie zatrzaskuj, żeby mogła dobrze obejrzeć wnętrze ;)

Gość gość
Ale trafiasz, jednak nie zatapiaszbo niedawno posprzątałemi teraz można bawić się w lekarza i omdlewaćwiesz co...jakby była pokręcona nieco, to też może być. ;)

chwali ci się inu.. chwali :classic_cool: dzielny jesteś. posprzątać z własnej nieprzymuszonej woli skutki powodzi.. cały ten cuchnący szlam, zdechłe, śmierdzące, napęczniałe gazami sarenki i inne dzikie oraz domowe zwierzątka.. podziwiam. to dopiero trzeba mieć samozaparcie. w górnictwie zacząłeś robić? czy może wizja lekarki ortopedy, po heinego-medinie tak cię zmobilizowała? :P .. w każdym razie podziwiam. naprawdę. szczególnie sterylność. a może chciałbyś wziąć udział w programie "perfekcyjna pani domu"? :P pierwsze miejsce murowane :classic_cool:

Gość gość
Hehe, wiesz co, ja kiedyś brałem udział w tym programiea autorką piłem kawę i drinkagdy ona kapsle zachwalała, to ja bawiłem się zapachamicałkiem niedawno to byłoa w garażu to miałem tylko kilka zdechłych much i pająkówpierwsze toleruję, ale drugie to mi robiły ciarki na dziarkach :ono i jeszcze miałem chyba z tysiąc puszek i srebereka Ty przyznaj się; masz prawo jazdy na tramwaje?

Gość gość
In, Moim zdaniem projekt Widmo Ty prowadzisz. Trącisz mi Widmem a czasem hm ... Wilkiem. To mnie nie dziwi , w końcu masz tu sporo nicków, jak większość.

hehe.. jeszcze się taki nie urodził, co by mi zaufał i pozwolił jeździć czymkolwiek :D i ja mu wierze, w ten brak zaufania. jak kierowca jest bardziej zainteresowany ślimakiem żrącym przydrożny kwiatek, to lepiej pozwolić mu chodzić :D najprawdziwszy ekokierowca, co nie zasmradza powietrza (chyba że się zbączy) to ja :classic_cool: a te zapachy co to się z nimi bawiłeś, to z ajaxu? .. no tak.. nie dziwie się. po męczącym dniu praca z ajaxem czystym relaksem :P .. taka reklama kiedyś była. ale to już dawno.. chyba, że od tamtych czasów nic się nie zmieniło. niestety nie mam doświadczenia w sprzątaniu. od tego mam najemnych ludzi 😴