Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała         czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość niestała      czytaczka
Wiesz w co mnie możesz pocałować ? :) W nic. :P ;) Pa słodziaku. :)

Gość gość
Nudy:O Aseksualna Żaneta, nudy. Przyjaciółka Petrova Koke :O

Ja się nie nudzę. :) Wybacz mi jeśli tym razem nie poświęcę Ci za dużo uwagi tym razem? Muszę się sprężyć przed urlopem :) Pogadasz sam do siebie ? W sumie zazwyczaj i tak piszesz sobie a muzom, więc bez różnicy co ? ;)

Gość gość
Znajdz sobie chłopa aseksualna hejterko :P:O

Namotałam widzę . Jak się diabeł spieszy ... haha Przepraszam za pośpiech i nie czytanie przed wysłaniem. :O

Kuffa no szukam przecież. :D Niestety ale to jest trudne zadanie. :O I nie chcę obrażać Panów w żadnym razie. Widocznie ktoś dla mnie chodzi innymi ścieżkami niż ja. Trudno. Będziesz się jeszcze trochę ze mną męczył. I sam jesteś hejter, trollu :P ;)

Gość gość
Najwięcej o erotyzmie i szczęśliwym związku może powiedzieć Niestała I Nowy :D:D:D:D:D:

Gość Niesmialy kolezka
Dzien dobry państwu :-)

Gość gość
Nieśmiały koleżka to Koke! UWAGA!

Gość nieaniołek
dziecko :) 👄 co to znaczy "nie chce". rodzina powinna być razem. podobno lubisz sporty ekstremalne. wirujesz na karuzeli, a spadochronu nie założysz żeby zeskoczyć na szczyt ;) wyjątkowo słodką włożymy w kosz balonu, żeby maleństwa nie uszkodzić. reszta może skakać wzwyż normalnie.. ze spadochronem. limeryk damianka jest tego wart 😴 między nami mówiąc, wolę do niego podskoczyć, niż mieć nim rozbitą głowę ;) dzień dobry wszystkim obecnym i nieobecnym :) stałym i niestałym bywalcom oraz koleżce nieśmiałemu podobno ;) tamten dawid mi nie wchodzi, to wrzucę innego.. wchodzącego ;) https://www.youtube.com/watch?v=ThkJMosl9vc

Gość blednygosc
bry:D przerwa na kawę?

Gość gość
Błędny a laskasz pytąga?

Gość Bledny bl
Co to znaczy laskasz?

Gość gość
Płock a ty chapiesz dzidę czy siorbiesz pisiora ? :-P

Gość Pł
Nie mierz wszystkich swoją miarą gościu :D

Gość gość
to było pytanie a nie jakieś mierzenie chłopcze w sandałach :-D

Gość gość
Frogman 2014.06.21 Nie boję się mężatek, owoc zakazany mnie kręci . Nie boję się czarnej wdowy, bo sam jestem czarny charakter, nie boję się rozwódek, bo szybko je potrafię łączyć z moją łapą, i już nie są rozwódkami a przyłączonymi do mnie kobietami oczko.gif Generalnie jak kobieta mnie wkręca swoim całokształtem to jestem w stanie pójść w to jak dziecko we mgle oczko.gif Na czym ja to skończyłem, o jestem przy napięciu wejściowym oczko.gif Na początku są dreszcze, potem reszta emocji oczko.gif

Gość gość
Frogman 2014.06.21 Liczę też że mnie kotas spuchnie smiech.gif To na pewno zwiększyłoby moje szanse w sikaniu na odległość smiech.gif Zresztą jak tu nie eksperymentować skoro takie mężatki szukają spa oczko.gif Podczas gdy ich życiowi chłopcy muszą się dowartościowywać i dożywiać w przydrożnych kateringach smiech.gif Kotas będzie spuchnięty jest nadzieja na rozmnażanie się smiech.gif

Gość gość
Wyp/ier/dala/aj do ostatniego wagonikai tam turlaj dropsa szczurku. 🖐️

Gość gość
gość 2014.06.22 Przeceniasz swoje możliwości, jak zwykle. Powiedziałabym,że zobaczymy ale ja wiem że, nic razem nie będziemy oglądać. Rób swoje, Jesteś w tym dobry. Na pewno i tym razem wypali, naiwnych dusz jest dostatek. Będziesz miał w czym wybierać. Trochę się od Ciebie nauczyłam. Ale w przeciwieństwie do Ciebie jestem uczciwa. To tyle albo aż tyle.

Gość gość
Frogman 2014.06.22 Nie Twój standard? Chcesz zobaczyć co się stanie kiedy moje palce zwariują na klawiaturze jezyk.gif Tylko ustań wtedy na nogach, jak będziesz patrzyła jak klawiatura rozgrzewa się do czerwoności a ciekłe kryształy w monitorze odlatują na drogę mleczną. Niewielu potrafi wspiąć się na ten poziom wyobraźni i ekwilibrystycznego myślenia. Doprawdy? Znalazłaś swoje miejsce, mógłbym r/u/c/h/a/ć tysiące puszek z sardynkami jakich na forume pełno jednak dostrzegam że przy Tobie, Najpiękniejszej Bogini nie ma muszkietera, otwieracza do konserw...

Gość gość
gość 2014.06.22 Byłam świadkiem Twojego popisu. Nigdy Ci nie zaufam. Nigdy też nie zgodzę się z Twoimi metodami, które są nie uczciwe. Te projekty, nicki, listy z co drugą .

Gość gość
Frogman 2014.06.22 Ooooo to faktycznie zabolało. Twoja tyrka dotyka świata, który sobie bardzo cenie, jest inteligentna, niesamowicie zmysłowa, i zabójcza. To nie tylko Ty, powinnaś być dumna z takiej dojrzałości. Zawsze bolą takie słowa, wypowiedziane w taki sposób, z ust kobiety. Zwłaszcza że odbijają się od ścian pustego pomieszczenia, a raczej pomieszczeń, walcząc z moimi myślami jak myśli Amazonki z upadłym najeźdźcą żeby nie powiedzieć konkwistadorem, który nie pozwoliłby Ciebie skrzywdzić, a widzi że już to zrobił.

Gość gość
Co to jest? :O

Gość gość
Frogman 2014.06.22 Znowu nic nie widzę, mam wrażenie, że kiedy nic nie widzę to wszystkie kobiety z którymi rozmawiam wrzucają foty na kafe oczko.gif to jest prawdziwy koszmar faceta, który wtedy nic nie widzi smiech.gif często śni mi się taki koszmar, tyle dużych zderzaków, tyle pełnych tyłeczków, kształty bujne, kobiece, te oczęta czarne jak węgle ,te brunetki oczko.gif Budzę się cały spocony, nerwowo szukając poduszki z którą śpię smiech.gif

Gość gość
gość 2014.06.22 Nie przejmuj się, jak na razie przegapiłeś tylko usta i cycki. usmiech.gif z nogami i c*pką poczekam do kolejnego Twojego 'ciemność, widzę ciemność!' smiech.gif

Gość nieaniołek
czym prędzej wyrzuć ten sennik do śmieci!! bujne kształty kobiece - sennym koszmarem.. też coś :O a co byś powiedział na krokodyla trzymającego rozwartą paszczę między twoimi nogami? .. to dopiero koszmar :D miłego dnia archiwistom/archiwistkom, zazdrośnikom maści wszelakiej, gościom, czytaczom i czytaczkom... rodzinie ;) i wszystkim krewnym oraz znajomym zajączka z ogonkiem ;) https://www.youtube.com/watch?v=fTUa3qP76wk