Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała         czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość Pł
Ponoć kto nie ma szczęścia w miłości, ten ma szczęście w kartach. Sprawdzam :D

Gość niestała      czytaczka
Pograłabym w karty. ale moi miejscowi znajomi nie lubią :O Co sprawdzasz ? :D

Gość Pł
A nie wiem, w pokera tak się mówi :D

Gość niestała    czytaczka
:) Dobra pieprzyć trolle. Co pijesz Płock ? :D

Gość Pł
Jestem Koke zagram w karaoke. Ale jak wrócę z Sopotu z platformy :-D

Gość Pł
Pije wino z moją nową dziewczyną. Ma męża i czarne włosy. Miodzio. Kwintesencja kobiecości i boskiej naleciałości:-D Małżeństwo to nie moja bajka, nie ten level;)

Gość Pł
I kolejny mój wielbiciel na karuzeli... Co piję? Zaraz spać, a nie co piję :P

Gość niestała     czytaczka
Uuuuu ostry jest. ;) Podróbko 👄 Spać ? Ale, tatooo :D

Gość Pł
Do łóżka powiedziałem :D

:D Ale ja już jestem w łóżku :D

Gość Pł
Czy wy zawsze musicie łapać za język :D

Gość niestała     czytaczka
Wypraszam sobie. Za nic Cię nie łapię Spać, bo zaraz wstajesz. :P

Ja udam się w kierunku łóżka, bo jednakowoż mi głowa leci. ;) Spokojnej nocy :)

Gość Pł
Pa :) A niech tylko mi się przyśni szpitalne łóżko to zobaczysz ;)

Gość gość
Seks mają w pisaniu :-D

Ja nie mam gościu, a co Ty tam wyprawiasz to nie wiem :P Opanuj się trochę z tymi komentarzami. :) Gdzieś napisałam, że mam dla Płocka coś więcej, niż manto ? ;) A poważniej. Żeby pójść z kimś do łóżka trzeba trochę więcej, niż kilka literek na rozrywkowym forum. Tak, wiem, nudy :P Trudno. W tym temacie nic innego nie zaproponuję. :)

Bardzo, ale to bardzo mi się nie chce pracować. :O Macie jakąś receptę, na takie niechcenie ? I w dodatku same starocie mi w głowie siedzą dzisiaj. https://youtu.be/jpQyuAMkSnA

wiesz gościu, że zaczynasz być tak przewidywalny, jak to, że kiedy wejdę na wybieg dla psów, to na stówę, jakieś g****o do domu przytargam.

Gość gość
jestes aseksualna niestety

Ponieważ niektórzy właśnie opalają nasmarowane olejkiem ciała nad Bałtykiem. Z zazdrości zagram o miłości wakacyjnej znad morza. :P https://youtu.be/mOeOl9VXWzs ;)

Dzięki gościu :) Bardzo się staram ;)

Gość gość
slodko winna 2014.08.02 Nie, nie siedziałam mu na d***e ---zawsze bezpieczna odległość...ale jak można przycisnąć do 90-ciu a On jechał 50..no to wybaczcie, nie miałam nawet zamiaru go wyprzedzać...fajna nuta leciała w radiu, to po cóż się spieszyć? Za takie słownictwo do kobiety, to ja bym go zatrzymał na tej drodze, i nauczył, nie jak się wyprzedza, a należytego języka, którym prawdziwy facet powinien się posługiwać w stosunku do kobiety. Jeszcze jeden "gangsta paradise" który cwaniakuje przez cb, bo ktoś mu w dobrej wierze zwrócił uwagę. Tacy ludzie tworzą syndrom "porażki" polskich dróg, nie mylić filmem, skądinąd całkiem niezłym. slodko winna 2014.08.02 Spokojnieusmiech.gif wyprzedziłam Pana osiągając 100 , następnie stanęłam na poboczu, aby on mnie wyprzedził...i sobie za nim jechałam..nie wiem czy coś mówił bo CB wyłączyłamusmiech.gif Koke 2014.08.02 Jaki to "pan" na takie określenie trzeba sobie zasłużyć, chłopiec, który powinien dostać lekcję, za używanie tego typu języka w stosunku do kobiet. Teraz właśnie wchodzą w dorosłość się tego typu maminsynkowie, którzy o szacunku do kobiety nawet nie czytali, bo czytali jedynie rolkę papieru toaletowego.

Gość gość
Koke 2014.08.03 Są faceci, którzy niczego nie udają, są po prostu tacy jakimi są, i tyle. Osobiście uważam, że aktorstwo w życiu dojrzałego faceta, to nie ta bajka smiech.gif slodko winna 2014.08.03 Koke, nie zaprzeczysz, że aktorami to My- jesteśmy??jezyk.gif Rytmem mego ciała unoszę Twoje ciało Obudzę zmysły by twoje wyzwolić pragnienia Nakarmię rozkoszą, byś doznał spełnienia Koke 2014.08.03 W moim przypadku nazwałbym to raczej autobiografią, i pokazaniem swojej osobowości, charakteru, niedawno wyszła za mąż, moja kumpela, jej mąż pewnie nie chciałby wiedzieć co wyprawialiśmy z jego, już, żoną oczko.gif Dojrzałem w kwestii świadomości swoich potrzeb, kręgosłup charakteru, jaja, to "coś", zawsze miałem.

Gość gość
slodko winna 2014.08.06 Mam zacząć się denerwować? Koke 2014.08.06 Czemu drwisz ze Słodkiej? Jesteś może wykształconym kolesiem, który coś tam przeczytał i u/j/e/b/a/ł sobie w głowie, że odkrył, na czym świat polega. Na blond solary Twoja filozofia jest może aż za dobra, w każdym razie zrobi wrażenie. Ale nie na Słodkiej. Ma na głowie i w głowie.

Gość Pł
https://m.youtube.com/watch?v=vda-R6Zqhdk Patrz na orła w koronie, mógł być cały czerwony Jakby w połowie napełnił się krwią traconą przez naszych Ciągle biały i dumny niech mocniej wbija te szpony W kościach czuje zapewne niedługo znowu się zgłoszą!