Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała         czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość Pł
Chyba dostanę przez łeb tą blaszką :D

Gość niestała      czytaczka
Trzeci , ale jak będziesz jechał, to nawigacja na dom. Miejscówkę użyczyłam na weekend, pięciu fajnym pielęgniarkom. Lekko by się zdziwiły Twoją wizytą :D Blaszką ? A za co ? :) A prażynek mi proszę nie wypominać, bo nie obiecywałam, że będą, tylko że mogą być. :P

Gość Pł
Aż pięć? To może ja tam "zbłądzę"? :D

Dawaj CV trzy zdjęcia i odciski palców serdecznych. Sprawdzę Cię, obadam i dostaniesz adres :) albo nie haha :) Przemyśl. Fajne siostrzyczki to som ;) Spadam bo padam na twarz. Spokojnej nocy. Niech Ci się przyślą czarne pończochy wystające niedyskretnie spod przykrótkiego kitla

Gość Pł
Phi, aż tyle zachodu? To chyba lepiej spróbuję szczęścia w naszym szpitalu :D

Gość słodka słowianka
Jak dla mnie, góra lodowa musi być twarda i mokra :-P ale sprawdzać nie będę, nawet podglądać nie:) hormony serwują mi tak skrajne stany, że nie będę Wam tu niczego serwować i pójdę sobie na jakiś czas:) Cóż, Panie Nowy, przynajmniej wiem, czym :-P o mnie myślisz :-O nie dziwota :-P że nici z kawy;)

Gość niestała     czytaczka
Ale w wielu przypadkach i tak używają tylko jednego. Widzę, że Ci Ania smakuje. :) Jak to nie będzie dziewczynka, to wyrzucam szklaną kulę, miotłę i cały zapas żabiego skrzeku :P P.S. Kto przygarnie mojego kota ? ;) Dzień dobry w niedzielę. Kto śpi, kto pracuje, kto odsypia sobotnie balety ? ;) https://youtu.be/i4Y6-oB5DrQ

I nigdzie nie idź kobieto. Tutaj większość ma skrajne wahania nie tylko hormonów. Gdzie Ci będzie lepiej niż w tym wariatkowie ? :) Teraz przynajmniej masz usprawiedliwienie i cokolwiek nie napiszesz ;)

Widzisz np Płock. Chciałby ale jak mu pod nos podstawią. :P Sorki Płock ale nie daję niczego na tacy, zgodnie z zasadą, że jak się coś łatwo dostaje, to potem trudno o jakiś szacunek, choćby do włożonego przez siebie wysiłku ;) Załatwić Ci wiarygodny powód wizyty na SORz-e ? ;) :D

haha ok :) To jak już podpadłam, to biorę się dalej do roboty. Mam do skończenia pewien projekt i jak zawsze jestem w niedoczasie. Mówiąc szczerze już rzygam tym wszystkim. Tradycyjnie zresztą jak to przy końcówce. :O Nie mam pomysłu na jakieś pobudzające dźwięki. Ania mi utknęła za lewym uchem hmm.

Gość gość
czyzbys sie nudziła czytaczko ?:)

Nudziła ? Chciałabym, chociaż nie znam tego stanu. Kończę coś, a że jestem w pobliżu kompa to i na forum mnie więcej. Spokojnie, skończę i znowu będę z doskoku :)

Wszędzie dobrze, ale na Karuzeli najlepiej ;) 🖐️ Dzień dobry . :) Co dziś będzie w menu? Wiem, wiem lepiej nie pytać. :P x niestała czytaczka wczoraj , "Lady Pank to niestety już nie to samo co kiedyś." - i ja też nie jestem taki jak kiedyś, dlatego na własnej skórze chciałem przekonać się jak to na żywo wygląda. Nie było aż tak źle, bo za darmochę. :P Wystarczyło być tylko trzeźwym... ;) 🖐️

gość dziś A ile ty masz lat ? Może faktycznie pisze tu już tylko gimbaza na wakacjach. :O I robi sobie śmieszki z poważnych spraw Czujesz potrzebę atakuj, ale nie w taki sposób. :O

Gość gość
Przepraszam Tego po prostu nie da się powiedzieć Lata minęły i nadal Słowa łatwo nie przychodzą Takie jak przepraszam, jak przepraszam Wybacz mi Tego po prostu nie da się powiedzieć Lata minęły i nadal Słowa łatwo nie przychodzą Takie jak wybacz mi, wybacz mi Ale możesz powiedzieć Kochanie Kochanie, czy mógłbym Cię dziś przytulić Gdybym może wyrzekła właściwe słowa O właściwym czasie – wtedy byłbyś mój Kocham Cię To wszystko co można powiedzieć Lata minęły i nadal Słowa łatwo nie przychodzą Takie jak: kocham Cię, kocham Cię X dla Adama

gość dziś "wiesz zboczeńcu że takiego 5-latka to bardzo boli"... Nie mam zielonego pojęcia czy boli. Za to ty jesteś jakby w temacie. :O Mam nadzieję cḥuju, że szybko cię namierzą i skończy się to twoje pisanie :O

Gość Pł
I znowu Niestała chce mi nastukać :D

Gość gość
Płock........stuka to Nowy .... te biedne dzieci :-(

Faktycznie znowu jakoś tak wyszło, ale zauważ, że tym razem miałam całkiem sensowny powód. W końcu kto szuka sobie kobiety. Ja ? No ja nie. :)

Gość Pł
I każdemu proponujesz wycieczkę na SOR czy zasłużyłem na szczególne względy? ;)

Nie każdy składa zamówienie na pielęgniarkę :) Ale serio pielęgniarka ? To są bardzo zdecydowane kobiety zazwyczaj. Nie boisz się takiego wyzwania ? ;) :D