Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A ja rozumiem nienawiść zdradzonej żony do kochanki męża

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ææ
18.39 - Oj tam...chcialabys.... Jesli nie wyzywasz , nie bluzgasz nie plujesz na inne kobiety to wedlug moich kategorii tez nie jestes patologia. Musisz sie duzo bardziej postarac. /Zartuje/ To jak - chcesz pogadac na spokojnie ? Moze Twoje odgrzebane trupy i demony wreszcie znikna tym razem raz na zawsze. Tylko przyjmij jakis orange nick bo gosci zle sie czyta.

Gość gość
tutaj gada ten prymityw, co obraża wszystkich iwszyscy są dla niego patologią - zdradzone żony, kochanki, szkoda gadać. No właśnie ja, próbowałam poruszyć podobny temat w dzień, jak np. żony reagują na swoje niezamężne koleżanki. Ja jestem w związku na odległość i muszę przyznać że część moich koleżanek ma do mnie dystans. Jak jest jakies większe spotkanie, to zawsze pada pytanko typu a twój M będzie? Autorka

Gość Zuzanna Amelia ææ
Czyzby topik sie zacial ?

Gość gość
każda kochanka to patologia :D

Gość gość
Kochanki udają zdradzone żony. Często mają takie odpały na kafe i nie tylko. Widać szmaty jak zazdrościcie żonom które mają fajnych mężów. Skręca was co ściery niemyte? :D

Gość gość
Autorko mają rację twoje zamężne koleżanki że cię nie zapraszają bez chłopa bo przecież musi cię ktoś pilnować żebyś dopy nie wypięła każdemu żonatemu. Widocznie jesteś znaną łajdaczką :D

Gość gość
Akurat kochanki bardziej znane są w środowisku jako łajdaczki, każdy dokładnie wie która to. Bo faceci zawsze sobie opowiadają którą można łatwo w*****ać. O żonach rzadko się słyszy, raczej są chronione bo to jest trochę wyższa wartość jednak.

Gość gość
Bo zony sa aseksualne i nikt ich nie chce. Nawet wlasny maz:D Dlatego szuka kochanki:D

Gość gość
Tu się mylisz nie zawsze o seks chodzi. Czasem zdradzają z pasztetami mając piękną żonę.

Gość do jednej
Mylisz wypowiedzi kilku osób. To ja pisałam o portalach randkowych. Pisałam też, że wiele razy spotkałam się z żonatym a o żonie dowiadywałam się po kilku randkach (w najgorszym przypadku). I to tylko dlatego, że jestem BARDZO nieufna i od razu mówię, że chcę zobaczyć jego mieszkanie. Wydawałoby się, że nie będzie im się aż tak chciało starać, żeby potencjalnie kogoś przelecieć, ale żonaci w kłamstwach są mistrzami.

Gość gość
bo pasztet zrobi wszystko. weźmie brudnego kootasa do ryja i połknie spermę a żona nie

Gość do jednej
Widzę, że masz doświadczenie skoro tak mówisz. Smakuje Ci?

Gość gość
Bo zony sa aseksualne i nikt ich nie chce. Nawet wlasny maz Dlatego szuka kochanki x gdyby mąż żony nie chciał toby się z nią dawno rozwiódł i nie mąż szuka kochanki tylko kochanka błaga żonatego żeby ją roochał. :D w końcu to ona ma potrzebę bo jest wyposzczona :D

Gość gość
Prymitywie, który tu bruździsz, wzywam cię abyś miała odrobin godności i zabrała stąd tę swoja śmierdzącą pupę i nigdy już tu nie wracała! Do jasnej cholery, tygłupi prymitywny babolu! Gdzie twój mąż skoro masz czas całymi dniami tu przesiadywać i wypisaywac te dyrdymały! Ani mu obiadu nie ugotujesz, ani nie posprzątasz ani sama sie nie umyjesz! Tylko tu siedzisz całymi dniami i siedzisz! A jest gorąco! Pupa ci sie zapociła i śmierdzi! Idź sie doprowadź do porządku i zadbaj o męża! Ty cholerny prymitywie!!!!

Gość gość
do jednej dziś nie to tobie smakuje i nie wypieraj się tego co robisz. wstydzisz się? :D

Gość gość
Ja jestem wspaniałą kobietą a wy wszystkie to patologia! I pupa wcale mi tak bardzo nie śmierdzi, bo ją myłam na Wielkanoc!

Gość do jednej
Z takim znawstwem się wypowiadasz w temacie, że w niejedne brudne majtki musiałaś zaglądać. Ja Cię nie oceniam. Baw się jak lubisz. Za zdrowie

Gość gość
I powiem wam coś jeszcze, ja mam gumowego męża! I on mnie nigdy nie zdradzi! A co my tam sobie wyprawiamy w łożu, to hohohho! Ostatnio jak mu troche za mocno przygryzłasm fiutka to tylko piargnął, fyrknął i wyleciał przez okno! Takiego mam ogiera! Nie to co wy patologia!

Gość gość
dziś tłumoku nic warty jestem czysta i pachnąca. siedzę tu razem z mężem odkąd wróciliśmy z pracy. jeden post piszę ja a drugi mój maż i tak na zmianę sobie piszemy żeby cię wnerwić śmieciu. obiad już dawno jadłam w restauracji maż mnie zaprosił. :D tylko nie posraj się teraz ze złości debilko :D

Gość Mandragoraaa
Zgodze sie z wczesniejszym komentarzem. Nie zawsze podstawa kazdej zdrady jest sex. I nie tylko sex kwalifikuje sie do zdrady. Mozna zdradzic kogos mentalnie, sercem, zakochac sie w kims innym nie idac z nim od razu do łóżka. Jesli zdradzamy tylko i wylacznie seksualnie to troche to takie " zwierzece"?! Kiedys sie spotkalam z opinia, ze sex i milosc to dwie rozne rzeczy , ja sie z tym nie zgadzam ale sa ludzie ktorzy tak wlasnie sprawe postrzegaja. Na poczatku tematu bylo opisane: wspanialy maz i ojciec dbajacy o swoja rodzine...ma kochanke. Dla mnie milosc idzie w parze z seksem, jesli kochasz okazujesz to, wiec nasuwa mi sie pytanie co w takim razie z ozieblymi malzonkami?! Tak zonami jak mezami? Ktorzy wspolzycie traktuja jak " zlo konieczne", "malzenski obowiazek".

Gość gość
I powiem wam, ze ja jestem wykształcona, nie tak jak wy! Patologia! Bo ja skończyłam zarządzanie personelem! I to zaocznie! A teraz to mam drugiego męża! Bo tamtem co mu fiutka pzregryzłam daleko odleciał i zawisł na wieży kścielnej, a ten jest z grubszej gumy :classic_cool:

Gość gość
I powiem wam że tak sobie tu siedzimy z mężem cały dzień, bo ja bezrobotna jestem, bo w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem! I jak nacisnę męża w jedno miejsce, to on wydaje taki dźwięk jakby sie śmiał i tak sie tutaj śmiejemy z was patologio! A tak naprawdę to mam 14 lat i mam na imię Eugeniusz :-o

Gość gość
No i co patologio! zatkało kakało?!? No właśnie, bo jak ja mówię ludziom o mężu iwykształceniu jakie posiadam, to od razu ich zatyka z wrażenia! Inwektywy jedne!

Gość gość
No odpisujcie mi patologio! Bo ja tym żyję! I oglądam jeszcze Trudne Sprawy i Zdrady! Dlatego jestem tak wykształcona i kulturalna, odpoisujcie bo nudzi mi się!

Gość gość
kiełbasa weź leki :D

Gość gość
a ja jestem autorka tego wątku czyli kochanka żonatego i tak sobie biegam za moim kochasiem z wywieszonym jęzorem do pasa i wypiętą dopą a on wieje ile sił ma w nogach więc postanowiła że założę ten temat i sobie popiszę. a co może się dowiem sensownego jak go w końcu zmusić do seksu ze mną

Gość gość
a tak w ogóle to się strasznie boję żeby jego żona mi nie wpierttttoliła jak się dowie ze wypinam dope jej mężowi bo mój stary ma małego jest chory i śmierdzi

Gość gość
A najgorsze jest to, że mój kochanek to mężuś tej od patologii!!!! 😭

Gość gość
to znaczy ja bym chciała takiego kochanka ale on się ze mnie śmieje i mówi że się brzydzi takiej wieśniary z końskim ryjem jak ja :D

Gość gość
musisz poczekać do północy zdesperowana kochanko. jak z mężem spać pójdziemy to sobie pobredzisz bo na razie to mamy niezły ubaw z ciebie prymitywie :D