Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jay948

Narazie to nie mam ochoty pisac z toba nie wiem jakos tak dziwnie

Polecane posty

Co to znaczy ? Nie chce juz ze mna rozmawiac czy potrzebuje czasu ???? Nie czaje tego ?

Gość gość
A co sie stalo? Bo tak,to mozna wrozyc z fusow

Pokłocilem sie z nia i chce ja przeprosic a teraz mi to napisala . I nie czaje tego: '' narazie to nie mam ochoty pisac z tb '' to nie czaje i to '' nie wiem jakos tak dziwnie '' Jakos tak dziwnie o co w tym chodzi bo nie czaje kobiet . Czy po prostu potrzebuje czasu i na razie mam jej dac spokoj czy po prostu daje mi cos innego do zrozumienia.......

Czy po prostu potrzebuje czasu i na razie mam jej dac spokoj czy po prostu daje mi cos innego do zrozumienia...

Gość gość
Olej ją do czasu, aż się ogarnie.

Gość gość
Szczerze,zalezy od kobiety:D. Jedna chce faktycznie pomyslec,ma duzo zalu i potrzebuje spokoju. Druga tez ma ten zal,ale chce zeby facet jej jednak wlasnie udowadnial jal bardzo ja kocha i na okraglo przepraszal. Jaka jest ona?:). Wposirodkuj, nie narzucaj sie jej,ale tez odzywaj itp zeby nie pomyslala,ze masz ja i jej uczucoa gleboko gdzies

Napisala mi przed ta wiadomoscia , ze mnie kocha ale nie potrafi wybaczyc a pozniej napisala wlasnie to : narazie to nie mam ochoty pisac z toba nie wiem jakos tak dziwnie