Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana12378

Pewny siebie nieśmiały chłopak

Polecane posty

Witam. Jakiś czas temu, tj. 4 miesiące temu poznałam cudownego faceta. Spotkanie zainicjował jego brat (znałam go już jakiś czas wcześniej) zaznaczył, ze jego brat szaleje na moim punkcie, ale jest niesmialy, więc dobrze byłoby gdybym to ja pierwsza wyciągnęła rękę. Spotkaliśmy się i byłam zaskoczona. Gdzie ta nieśmiałość, o której mówił brat? Mężczyzna inteligentny, błyskotliwy, same zalety. Pewny siebie, dobrze zarządza firmą. Od spotkania do spotkania zaczęłam się zakochiwac, uwielbiam go pod każdym względem. Kwiaty, wspólne wyjścia na obiad, na kawę, spędzanie razem mnóstwo wolnego czasu. Ale.... on od 4 miesięcy nawet mnie nie pocalowal. Spaliśmy razem w jednym łóżku nie raz, zero inicjatywy bliskości... Nie mam pojęcia co jest grane, gdyż zachowuje się w moim towarzystwie normalnie, nie jest speszony, żartuje, komplementuje mnie, jednak gdy jest okazja na bliskość, jest wycofany. Proszę o rady i podpowiedzi czym to jest spowodowane. Co ma w głowie mezyczna, który śpi pod jedną kołdrą z kobietą i po prostu idzie spać???

Gość gość
Ty na poważnie pytasz? Taki mężczyzna to perełka :)

Na poważnie, bo chłopak ma 30 lat i nawet mnie nie pocalowal. Boję się, ze się po prostu do takich spraw nie nadaje, skoro do niczego nie dąży. Kota w worku się nie kupuje.

Gość gość
Kobieto, oddaj mi go jak Ci nie odpowiada.

Odpowiada mi. Ale chciałabym wiedzieć, jaki jest powód jego zachowania, skad ten dystans. Nie mowie o seksie, ale pocalunek? Dlaczego ta znajomość nie posuwa się do przodu.

Gość gość
brakuje mu jednej cechy samca, pozadania seksualnego . Fajnie jesli od poczatku facetowi nie chodzi tylko o jedno, no ale skoro juz prawie pol roku inawet bez pocalunku? bez tego nie ma intymnosci w zwiazku. troche dziwne zachowanie

Gość gość
A co TY robisz, żeby posunęła się do przodu? Może on nie chce, żeby z tej znajomości było coś więcej, bo odpowiada mu ta relacja na takim poziomie, na jakim jest.

Skoro nie chce nic więcej, to dlaczego zabiera mnie na wspólny weekend? Za każdym razem, kiedy się spotykamy dostaję bukiet kwiatów, słyszałam nie raz, ze cudownie kiedy może się przy mnie budzic i zasypiac,bo często zaprasza mnie do siebie na noc. Poza tym nie robi nic. Czasem mnie przytuli na dobranoc :P

Gość gość
Może to typ, który lubi najpierw poznać kobietę, zaprzyjaźnić się z nią, zbudować więź, a dopiero potem zabierać się za seks, rzadko można spotkać takich mężczyzn. Powtórzę, co TY robisz?

A co mam robić, skoro on nie wykazuje inicjatywy? Po prostu spędzam z nim miło czas, nie jestem typem kobiety, która włazi Na facetów. Powtarzam, ze nie chodzi mi o seks, ale chociaż o pocałunek, złapanie za rękę, minimalna bliskość. A on tuli mnie, kiedy zasypiamy, pisze smsy jak bardzo tęskni, Ale na spotkaniach trzyma dysnas. Kawa, ewentualnie obiad, spotyamy się od kilku miesięcy i nic w tych spotkaniach się nie zmienia... poza tym, ze czasem zaprosi mnie na noc, winko i do spania.

Gość gość
nie jestem typem kobiety, która włazi Na facetów. X A on nie jest typem faceta, który włazi na kobietę.

Gość gość
Hmm może on.myśli ze nie jesteś gotowa albo boi się ze jak coś zrobi to go odrzucisz czy coś

Gość gość
Temat dowodzi temu że kobiecie nigdy nie dogodzisz. Czy jesteś taki czy inny zawsze szuka problemu. będziesz miał wiele kobiet to jesteś zły będziesz prawiczkiem poszuka ci wad czemu jesteś prawiczkiem

To nie jest dla mnie problem. Poruszylam ten temat, bo chciałabym wiedzieć, co jest grane. Nie wiem, co mam o ym myśleć. Czy zależy mu na mnie czy tez nie, czy to.moja wina ze on się w ten sposób zachowuje. Ma już swoje lata, w rozmowie nie jest niesmialy, jednak gdy chodzi o gesty już jest inaczej.

Gość gość
Wiesz co zapytaj, czy nie chciał by Cię pocałować, zobaczysz co zrobi. Może to impotent, czego Ci nie życzę, w łóżku zero, więc przedłuża to jak tylko może.

Gość gość
zboczeniec jakis rzuć go póki jeszcze czas