Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 27

Polecane posty

Gość gość
A ja jeszcze dodam, że to wszystko co wyprawia PiS z Dudą wokół likwidacji TK , to będą konsekwencje nie tylko dla nas Polaków, ale i daleko idące konsekwencje międzynarodowe. wystarczyl rok rządów Dudy i niecały rok rządów PiSu, a Polska na świecie spychana jest na bok, nikt nie liczy się z naszym zdaniem i jesteśmy traktowani jak przysłowiowe 5-te koło u wozu. to co Polska zyskała jest marnowane ciągle i systematycznie:( (((

Gość gość
Strzembosz to kandydat PC (dawny PIS) na prezydenta?! X O Strzembosz, no to daje do myślenia :P

Gość gość
gość dziś > :classic_cool:

Gość gość
Oto poprawna politycznie Europa! Zwymyślał zamachowca z Monachium, będzie miał sprawę o... obrażenie terrorysty To po prostu nie mieści się głowie. 57-letni Thomas Salbey, który 23 lipca odciągał uwagę terrorysty i najprawdopodobniej zapobiegł w ten sposób jeszcze większemu rozlewowi krwi, ma stanąć przed sądem. Co takiego zrobił? Obraził terrorystę… Mężczyzna ze swojego balkonu zobaczył terrorystę, gdy zorientował się w sytuacji, zaczął krzyczeć do niego. Nie obyło się bez mocnych słów, wyzwisk i przekleństw, wszystko po to, by odciągnąć uwagę zamachowca i i zyskać trochę czasu, zanim pójdzie on dalej zabijać. Salbey rzucił też w napastnika butelką piwa. Mogłem w niego rzucić jedynie butelką piwa, bo tylko to miałem pod ręką, ale gdybym miał broń, to strzeliłbym mu w głowę —mówił już po wszystkim mieszkaniec Monachium. Za swoją odwagę i nawiązanie kontaktu z zamachowcem Salbey zyskał wielkie uznanie internautów. Niestety – tylko internautów, ponieważ niemiecki wymiar sprawiedliwości przypatrzył się nagraniom umieszczonym z całego zdarzenia w sieci i stwierdził, że Niemiec nie miał prawa obrażać terrorysty —informuje serwis polishexpress.co.uk. Przypomnijmy. 18-latek zabił w Monachium 9 osób, a 16 poważnie ranił. Terrorysta zaatakował w okolicy centrum handlowego Olympia. Sprawcą zamachu był 18-letni Irańczyk z niemieckim obywatelstwem. źrodło: wpolityce.pl

Gość gość
ość wczoraj twoje straszenie trybunałem stanu jest tyle co nic warte. przez kolejne lata usunie się ze stanowisk sędziowskich tych postkomunistycznych aparatczyków i mianuje uczciwych sędziów więc partyjne wyroki nam nie grożą. > oj dziecinko jak nie wiesz to otworzą tobie twoje zaropiałe oczy i moze zobaczysz, że najwiecej tych postkomunistycznych aparatczyków jak piszesz jest właśnie u ciebie, na twoim PiSowskim podwórku :-D :-D :-D jak nie wiesz to służe informacjami w tym temacie np. Andrzej Kryże -Wiceminister Sprawiedliwości IVRP- członek PZPR do jej końca. Skazywał w stanie wojennym. Skazał między innymi Bronisława Komorowskiego z PO za udział w manifestacji na warszawskim Placu Zwycięstwa w rocznicę odzyskania niepodległości. W uzasadnieniu wyroku pan Kryże napisał m.in., że `demonstracyjnie okazywali lekceważenie dla narodu polskiego, twierdząc m.in., że nie jest on narodem wolnym i niepodległym'. Kryże jako przewodniczący Wydziału IV Sądu Okręgowego w W-wie organizował też usuwanie sędziów wydających łagodne wyroki wobec działaczy podziemnej opozycji Jak chcesz więcej to służę , powiedz tylko słowo :P;)

Gość gość
Czego w 12 miesięcy prezydentury dokonał Bronisław Komorowski?

Gość gość
W pierwszych 12 to nie wiem, ale w 60 to zgolił wąsy. I chyba tyle.:classic_cool:

Gość gość
Podobno szykuje sie odznaczenie dla Komorowskiego za : "Upilnowanie Żyrandola"

Gość gość
Szpieg szoguna : - Jak się spało panie prezydencie ? BK : - Dobrze, bardzo dobrze. SS: - A co pan robił wczoraj wieczorem panie prezydencie ? BK: - A polowałem ! SS: - ? BK: - Ubiłem na żyrandylu 15 ćmów. SS: - Ciem panie prezydencie ! BK: - Ciem ? Kapciem !

Gość gość
Było wielkie dokonanie, zrobił wstyd na cały świat dla Polaków, gdy wlazł na fotel w parlamencie japońskim.... A ja gratuluję wykształconym wyborcom Bronka. x x A w którym miesiącu prezydentury Komorowski gwizdnął kieliszek z szampanem/winem królowej?

Gość gość
Dlaczego ci którzy twierdza ze pan PREZYDENT zlamal Konstytucje nie potrafią odpowiedzieć w którym miejscu ja zlamal, który paragraf. Jeszcze nigdy nikt z opozycji nie odpowiedział na to pytanie. Ja wiem, ze bardzo dużo Polakow mamy w domu egz. KONSTYTUCJI, umiemy czytac ze zrozumieniem i wiemy, ze ani pan PREZYDENT ani pani PREMIER nie złamali KONSTYTUCJI.

Gość gość
To było po roku prezydentury Komorowskiego.: "Wierzę, że Komorowski dookreśli swą prezydenturę i nada życiu politycznemu w Polsce długookresowy sens. Jak nie w tej, to w następnej kadencji. Gaf też będzie coraz mniej. On jest w polityce od bardzo dawna, ale nigdy nie był na dowódczym stanowisku i musi się jeszcze tego i owego douczyć. Metodą prób i błędów. Jestem pewien, że wkrótce znajdzie swoją melodię".

Gość gość
Ja przypuszczałem że prezydent Duda będzie dobrym prezydentem ale sądziłem że będzie aż tak dobry ! Po za tym jest miło na nich popatrzeć bo razem z prezydentową Agatą wyglądają jak milion dolarów ! Serce rośnie jak się na nich patrzy i nie trzeba się wstydzić tak jak za poprzednich prezydentów !

Gość gość
Prezydent Duda spelnil moje i moich przyjaciol oczekiwania, oczywiscie nie da sie wszystkiego zalatwic w ciagu roku ma jeszcze 4 lata na spelnienie swoich obietnic i jest ku temu na najlepszej drodze, swietny Prezydent. Dziekuje Panie Prezydencie Duda ze Pan jest i ze na Pana glosowalem i nie zawiodl mnie Pan, dalej tak :)

Gość yuukkii
'W sondażu Ariadna sprawdzano, jak wyborcy oceniają działalność publiczną prezydenta Andrzeja Dudy rok po jego sukcesie wyborczym. Odsetek krytyków (46 proc.) prezydenta Andrzeja Dudy jest większy niż sympatyków (39 proc.). ' Natomiast prezydent jest krytykowany za zbyt silny związek z PiS, słabą pozycję polityczną i małą aktywność w sporze o Trybunał Konstytucyjny.

Gość gość
Duduś w ogóle nie powinien startować na prezydenta , on nie ma żadnego pojęcia o prezydenturze, a co do jego obietnic to po prostu czysty blef i na to dali się nabrać Polacy , przykre to :(

Gość gość
Myrevin dziś Rozgonić na cztery wiatry TK i nie będzie z nim problemów. > Nie wiem czy zartujesz, czy mówisz poważnie?

Gość gość
Duduś to twój ojciec, który ciebie spłodził po pijaku.

Gość gość
Wielkim osiągnięciem prezydenta Andrzeja Dudy i jego współpracowników jest polityka zagraniczna, ponad 30 wizyt za granicą i podobna ilość wizyt głów państw w Polsce, z pozytywnym skutkiem dla bezpieczeństwa naszego kraju

Gość gość
Rok z Dudą - spis najważniejszych uczynków prezydenta [ą - spis najważniejszych uczynków prezydenta Joanna Senyszyn Joanna Senyszyn 2 godziny temu Rok,z Dudą był ciężkim doświadczeniem, ale przeżyliśmy. To nasza zasługa. A jakie ma Andrzej Duda, jako prezydent? Najistotniejszą jest udowodnienie, że: 1. Sejmowa większość i prezydent już nigdy nie powinni być z tej samej partii. 2. Demokracja jest krucha i bardzo łatwo ją zniszczyć, jeśli najwyższe funkcje w państwie wyborcy powierzą ludziom niegodnym ich sprawowania . 3. W Polskim społeczeństwie jest wielkie umiłowanie demokracji i ogromny potencjał sprzeciwu wobec jej niszczenia. To oczywiście nie wszystko. Wybrałam jeszcze kolejnych 12 uczynków, które niekoniecznie dadzą Dudzie miejsce w historii, ale moźe chociaż w Księdze Rekordów Guinnessa ADVERTISEMENT Lista ważnych uczynków Andrzej Duda w pierwszym roku prezydentury? 1. Złapał w locie hostię, nie dopuszczając do jej upadku. 2. Był dyspozycyjny. Nigdy nie odmówił Prezesowi Panu. 3. Pokonał papieża Franciszka w walce o miejsce na czerwonym dywanie. 4. Wielokrotnie ślicznie się uśmiechał, nawet bez powodu. 5. Dowartościował ruchadło leśne, dziką foczkę, seba sra do chleba. 6. Poznał swoje miejsce w szeregu PiS i się nie wychylał. 7. Wybaczał Prezesowi Panu wszystkie afronty, jakich od niego doznawał. 8. Podpisywał ustawy od ręki, bez najmniejszej refleksji nad ich zapisami. 9. Nie zawracał sobie głowy konstytucją. 10. Olewał krytykę, bo zawsze wiedział, gdzie stoją konfitury i co robić, żeby się do nich dobrać. 11. Zdobył fotkę z Obamą. 12. Był przewidywalny. Zawsze robił, co mu PiS kazał. ]

Gość gość
Pacynka prezesa, jego długopis, Duduś, Budyń, Maliniak - trzeba przyznać, że radosna "tfurczość" wszelkiej maści hejterów, jest równie kreatywna, co zdradzająca oznaki skrajnego kretynizmu.

Gość gość
Joanna Senyszyn - ałtorytet ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Gość gość
Oto Prezydentura Dudzich Kroków :P:):-D:-D:-D:-D

Gość gość
gość dziś > Pani prof. Senyszyn jak zawsze ma bardzo trafne spostrzeżenia i nie boi sie glosno mowić.

Gość gość
gość dziś > nie tylko trafne ale i obiektywne :P;)

Gość gość
gość dziś https://www.angora.com.pl/ X aaale kabaret odstawiła Agata Kornhauser-Duda. Gdzie ta klasa sie podziala??? Stare powiedzenie mowi" nie szata zdobi człowieka" I to widać!!! :( O żesz co za posmiewisko i to przed tymi samcami w czarnych kieckach, a przede wszystkim przed narodem i światem ! No i ta uniżona służalczość, niemal dopadająca do butów, poniżając samą siebie jako prezydentową i kobiete, co również stanowi całkowity brak szacunku do narodu i państwa ! Skulona zgięta w pół prostacko i bezmyślnie odstawiając nowe dudzie kroki i szusy jeszcze lepsze od Strusia Pędziwiatra. Klasy zero, nie ma jej wcale . Niestety to przykre, smutne i śmieszne jednocześnie ! Daleko tej pani do poprzednich wszystkich prezydentowych, ooooooooooj bardzo daleko ! :(

Gość gość
to co odstawila Agata Kornhauser-Duda to nie jest szacunek bo Boga, ona kuli sie przed hierarchami kk , straszne to zdjęcie takie poddancze jakby to byli krolowie jacys, coz sredniowiecze , a przeciez mamy XXI wiek. nie wiem ale żadne glowy koronowane na świecie, prezydenci czy premierzy nie odstawiają takiej szopki jak nasze waaadze, ktore nas maja reprezentujować. to żenada!!! a tyle PiS gledzi o honorze, patriotyźmie , suwerennosci ...