Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwonamala

Jak mam uwierzyć żonatemu,że żona jest z nim tylko dla kasy?

Polecane posty

Gość gość
Jak wyłączył telefon to był z żoną, zrozum to

Gość gość
no tak, w innej gminie byl szura bura bo go nikt tam nie zna,dziwie sie ze mama tak latwo dala sie przekonac,zresztya zaden facet jak nic do zony nie czuje nie bylby z nia dla jego kasy odwrotnie by bylo bardzie wierygodne ze kobieta nie kocha ale dzieci brak pieniedzy itd facet raczej nie.....zaloze sie ze zaden rozwod sie nie odbedzie to juz kilka dni i zobaczysz ze mialysmy racje,pislam wczesnie wejdz sobie na : Kochanki, nie denerwuje Was że Wasz facet sypia z żoną ? tylko wpisz w gogle ja zgubilam temet i na kaffe szukaj nie znalazlam dopiero na google ......facetow sie tez kilku wypowiada,

Gość gość
ciekawe jak sie wymiga 19 sierpnia? ze sedzina noge zlamala,albo obarczy wina ciebie ze konczy bo za bardzo zaborcza jestes,sparwy zaszly za daleko i nie bardzo jest mu wygodnie,dupy nie dostal plan sie nie powiodl i teraz sie wymiga i uda obrazonego,szkoda tylko ciebie bo bedziesz miala wyrzuty sumienia ze moze jak bys nie byla taka nachalna to sprawy inaczej by sie potoczyly,,,,,,,uwierz mi ,nie potoczylyby sie inaczej.powodzenia autorko

Gość gość
nie blokuj bo chce poczytać przy porannej kawie