Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwonamala

Jak mam uwierzyć żonatemu,że żona jest z nim tylko dla kasy?

Polecane posty

Gość gośćHHHH
generalnie NIE MA NIC NORMALNEGO W PRZYZWOLENI NA ZDRADE , a kobiety to robia, poniewaz ŚĄ GŁUPIE, BIEDNE, BO BOJA SIE SPOJRZEC PRAWDZIE W OCZY, BO CO POWIE MAMUSIA I TATUŚ bo utracą STATUS ZDRADZANEJ na status DZIADÓWY Są tezMEZCZYZNI,ktorych kreci taka sytuacja, lubia robic zamieszAC I U KOCHANKI I U ZONY

Gość gość
knurcia czemu nie wyklepiesz karoserii na samochodzie swojemu facetowi, bo to smiesznie wyglada - jazda z takim wgniotkiem. tak jabyscie nie umieli jezdzić tym karawanem :D

Gość gość
xxx Śmieciu nikogo nie obchodzi twoja choroba psychiczna  Zgłoś Ja u autorki nic nie widzę ale u ciebie jak najbardziej. Zacznij się leczyć ...powaznie

Po pierwsze : ja nie chce być jego kochanką, co to wogole za wymysły. Pytalam was na forum o to czy klasycznie mnie ściemnia i tyle. Owszem nie zalezy mi na byciu z kimś kto ma juz 3 dzieci. Nie będe miała z nim romansu. Koniec tematu.

I jeszcze jedno. Nie wiem może to moja naiwność ale ja czuje,że on na prawde mnie lubi. Może i coś czuje. Na prawde dużo dla mnie zrobił I TO JUZ DŁUGO TRWA. Nie potrafie uwierzyć w to,że facet moze tyle energii i wkładu tracić tylko po to by w koncu przespać sie z kobietą. Po co ,dla seksu? Dzizas. Gość nie jest brzydki. Spokojnie na 1 raz moze kogoś poderwac, zbajerowac. A on nadal utrzymuje kontakt. Moze zabrzmi to śmiesznie,ale czuje,że on troszke sie zakochał...ale nie na tyle,zeby wywracac życie do góry nogami z 3 dzieci z tego powodu.

Gość gość
Wez juz skoncz . w innym topiku piszesz,ze Masz meza, projekcie.

Gość gość
właśnie, skończ, projekcie, pewnie jesteś Januszem z wąsami w poplamionym podkoszulku

Gość gość
mąż chciał nagie fotki, niedobry mąż

Gość gość
mysle ze on sie nie zakochal a raczej zawialo w jego zwiazku nuda i szuka odskoczni,pewnie czuje sie samotny bo zona zalatana przy dzieciakach dla pana nie ma juz tyle czasu i wiadomo trzy ciaze tez urody nie dodaja .....faceci niszcza nam figure a pozniej wzdychaja do ladniejszego cialka......cwany typ i tyle i jak pisalam wczesnie na sex nie nalega bo ma w domu ,co to w ogole za gadki ojca trojki dzieci ze "i tak pewnie nie mialbym u ciebie szans"

Gość gość
dlatego stawiam urode ponad ciaze :classic_cool:

Gość gość
Śmieciu nikogo nie obchodzi twoja choroba psychiczna  Zgłoś Ja u autorki nic nie widzę ale u ciebie jak najbardziej. Zacznij się leczyć ...powaznie xxx Sama się zacznij leczyć, bo co chwilę jesteś kimś innym na tym forum :D

Olałam go. Nie odpisuje juz na smsy. Jest sierpień a on słowem nie opowiada nic o rozwodzie. Co powinien opowiadac o rozwodzie jesli w 100% tez rozwod sie odbędzie? Bo on nie opowiada nic.A ja spodziewałam sie rozmów typu. Bylem u prawnika, zlozylismy pozew itd Nie wiem jak to wygląda

Gość gość
wczoraj 20.26 "i wiadomo trzy ciaze tez urody nie dodaja .....faceci niszcza nam figure " komu niszczą temu niszczą a ja znam takie, które lepiej wyglądają niż przed więc nie pisz za wszystkie bo nimi nie jesteś i zmień "NAM" na "MI zniszczyli" o ile to w ogóle faceci zrobili

Gość gość
Skoncz juz te prowokacje iwonka! Na co jeszcze liczysz po zdemaskowaniu

Gość gość
watpie ze same ciaze, np 3 moga dodac urody kobiecie.. moze sa one bodzcem do odchudzania balastu pociazowego i wtedy zrzucaja kobiety nie tylko to co przytyly w ciazy, ale i to co nalezalo juz dawno zrzucic, np. mialy 10 kg nadwagi ale sie im nigdy nie chcialo. nie mowiac ze chyba latwiej schodza kg jak sie cyckiem karmi

Gość gość
Iwono autorko. Co ma ten budowlaniec robiący na czarno czego nie ma twój mąż? Jesteś bardzo infantylna, lekko psychiczna.

Gość gość
żonaty z trójka bekartów to odpad genetyczny

Gość gość
Iwona,Mmasz chorob dwubiegunowa czy po prostu Ci placa za bycie projektem. W 2015 roku zakaldalas temat o swoim mezu i jakiejs malolacie ,ktora wysyla mu swoje fotki. Duzo placi redajcja? Zdradz to moze ja skorzystam?

Gość gość
Boże, to było w zeszłym roku, może już się rozwiodła :D

Gość gość
Nno na pewno sie rozwiodla :-) i uwiklala zaraz w romans z zonatym...tempo ekspresowe.

Gość gość
samo juz mowi za siebie ze tel ma wylaczony po 22:00,jesli chcesz sparawdzic naprawde jaki czuly jest to dzwon wczesnie rano w porze sniadaniowaj ,jesli nic ich nie laczy to nie powinno byc problemu .......

Gość gość
Witam, tutaj autorka. Chciałabym wam napisać,że jednak wielu z was miało rację. Zawsze po 22 konczył prace, ma 10 min drogi do domu i koniec pisana. Nie przeszkadzało mi to, nawet nie sprawdzałam,czy ma wylączony telefon,a mam jego dwa nr , zwykły i służbowy. Zarzekał sie,ze śpi sam w pokoju za teściowią. I z żoną rozmawia słuzbowo. Pierwsza rozprawa sądową ma 19 sierpnia o 11 rano.. Ale powiedział,ze na pierwszej sie nie skonczy. Ale nie o tym chciałam powiedziec. Wczoraj

Gość gość
Wczoraj pokłocilismy sie bardzo. Poł zartem pol serio poprosiłam go ,zeby nie wylączał telefonów na noc... chce po pracy z nim pisac,chce miec dowód,ze z nią nie śpi. Oburzył się,ze mu nie wierze,ze jest czysty i śpi sam, a telefon na noc wylacza zawsze bo "tak robi od zawsze, bo chce odpocząc" Nie odpuszczałam.Nadal tonem cichym i stonowanym poprosiłam,aby od dziś nie wylączał telefonu. Nic wiecej. Chce miec z nim kontakt zawsze On potrafił cały dzien pisac do mnie smsy, dzwoni 5 razy dziennie, potem dorabia na pol etatu od 18 do 22 i pisze smsy. Ale dla mnie bylo wazne, najwazniejsze,ze w domu ona wieczorem nie jest obok niego. Była wojna wczoraj, bo on sie zaparł,ze będzie wylaczał i koniec,ze chce spać i odpocząć. Zgadnijcie,czy wylączył telefon wczoraj

Gość gość
Powiedziałam mu wprost, jezeli wylaczasz telefon to cos jest nie tak, chce popisac z tobą do 23, prosze uspokój mnie,ze jej nie ma obok tak jak mowiles i jestem tylko ja, bierzesz rozwód wiec co to zaproblem ze mną pisac do pozna? Dom 23 chce z toba byc w kontakcie. Powiedziała mu,ze jezeli wylaczy ten telefon to nie będzie juz miedzy nami ok i watpie,ze wiecej mnie zobaczy. Pisał smsy do 22,ze jest zmęczony i idzie sam spac.

Gość gość
Hahahah jaka głupia

Gość gość
Iwonka,pozdrow meza :-)

Gość gość
W sobote sie nie widzielismy i pisalismy az do 1 w nocy. Wiec nie bylo pewnie jej obok. ... Najgorsze jest to,ze on pewnie chciał byc tak bardzo wiarygodny,ze wkręcił w to moją mamę, naopowiadał jej,ze jego małzenstwo praktycznie nieistnieje.. Wczoraj niestety wyłaczył telefon.

Gość gość
S jak Ty z nim piszesz jak maz siedzo obok Ciebie? :-)

Gość gość
A jeszcze wczoraj przez telefon mówił "Twoja mama mnie bardzo lubi, " Ale nie wylączył by tego telefonu gdyby mu zależało, gdyby był zakochany prawda?