Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwonamala

Jak mam uwierzyć żonatemu,że żona jest z nim tylko dla kasy?

Polecane posty

Gość gość
Nie bądź głupia. On tylko kłamie, aby móc cię zaciągnąć do łóżka. Potem będziesz tego żałować i zostaniesz z niczym. Przeszłam coś takiego i do chwili obecnej czuję wstręt do siebie. cóż byłam wtedy młoda i głupia, a on wykorzystał jeszcze bardzo trudny okres w moim życiu. I to był mój pierwszy facet. Żal mi samej siebie i jego żony.

U siebie na wsi nic złego na żone nie mowil. Mówił natomiast mojej mamie przy kawie. NO i mnie.

Gość gość
W jakim jesteś wieku autorko?

Gość gość
Zaraz zaraz, żonaty póki co facet z trójka dzieci na karku żali się twojej mamie na kawie na swoje małżeństwo? WTF? I on się tak nie boi o takich rzeczach obcym ludziom mówić przed sprawa rozwodowa? A co jak żona stwierdzi, że ja zdradza z tobą i nawet do twoich rodziców już chodzi?Że prowadzi podwójne życie? Wiesz co, jak ma być ten rozwód zaraz , to poczekaj do końca sierpnia i zobaczyć co i jak. Cz sprawa ruszy do przodu ;)

Gość gość
A może to impotent, którego żona zdradziła z wiadomych względów? a teraz nie chce z nim spać? Jesteś pewna, że ta sfera u niego nie szwankuje? i chce się sprawdzić z inną? znam i takie przypadki z życia. No ale tego nie sprawdzisz przecież, a wkopać możesz się po uszy.

Gość gość
Kim by nie był ten facet, zdradzaczem , impotentem czy kłamcą, jest nieprzeciętnym chujem i fałszywcem. Nie wchodź w ten układ i nie tylko teraz, zanim się rozwiódł, ale też potem czyli nigdy. Zmarnujesz swoje życie. Juz lepiej być samą niż z takim szują.

Gość gość
Jesteś wolna osoba bez zobowiązań i na pewno jak byś chciała to znalazła byś też wolnego faceta bez przeszlosci. Uczepilas się tego zonatego jak rzep psiego ogona już dwa lata. Nie zdziwiłabym się jak byś sama już była rozwodka z dzieckiem ale Tak serio chcesz tego?

Gość gość
I trójka dzieci? Toż to jego cała kasa będzie szła na alimenty. A jakbyś chciała mieć z nim swoje dzieci, to ty bedziesz utrzymywać te dzieci, siebie i jego.

Gość gość
Mam pytanie do autorki?:) Ile ty masz kobieto lat? Czytając mam wrażenie, że ciągle usprawiedliwiasz tego kłamliwego żonkosia. Wali ci takie kłamstwa, że aż zal to czytać. Powiem ci coś z doświadczenia jako 38 letnia kobieta. On nie odejdzie od żony, kłamie cię, będzie kłamał, ty już się zakochałaś> Łóżko to kwestia czasu. Powiedz mi jedno> Tak zle z tobą, że nie stać cię na wolnego faceta? Zakładam, że być może się rozwiedzie(?) Będzie płacił alimenty na 3 dzieci. Do tego dojdą obowiązki, bo w końcu jest ojcem, wakacje, ferie, urodziny, imieniny, choroby, edukacja, małżeństwo bleeeeee wnuki ;) NAJWAZNIEJSZE wieczny brak czasu i kasy bo to jedna 3 nie 1 dziecko. W tym miejscu już było tyle pisane o tym, że głowa boli. Jeżeli masz mocne nerwy, jesteś silna to jest to układ jak najbardziej dla ciebie. Ale patrząc z boku odradzam, szanuj się, doceń się, poszukaj wolnego faceta!!!! Życzę dużo siły🌼 i obudzenia się :D

Gość gość
jak mozna plodzic wiecej niz 2 dzieci? to tylko patologia - niezaspokojony penis i krowa rozplodowa. ble

Gość gość
Doczytałam, masz 28 lat. Infantylna, że głowa boli. Życzę powodzenia i nie mam więcej pytań. To ja kobita z godziny 10.32:):) 🖐️

Dlatego jestem tu na forum, bo sprawy zaszły za daleko. Nie, nie ejstem zakochana, nie wyznawałam mu zadnych uczuć, nic. To on pisze mi łzawe smsy,ze "pewno nie mam u ciebie szans "nie robie sobie juz nadziei na nic" i dziesiatki innych A ja mu twardo i na temat" najpierw poukładaj sprawy ze zoną a potem szukaj kogos" A on,ze ten rozwod i tak będzie i tak i nawet może byc sam. Ale poczekam do konca sierpnia. Niestety załapał 2 minusy: dziwne ,ze w kazda sobote i niedziele po 22 wyłacza telefon. Nie mam znim kontaktu. uwazam,ze wtedy spędza czas ze zoną,ze z nia śpi.W zartach mu to wygarnełam W ostatnią sobote wyłączył tel juz o 16, jak sie potem okazało był na weselu. Pytalam czy sam? Sam. No to pytam to po co wylaczyles telefon? A on zmieszany,ze po tym byl na weselu żeby sie bawić, pic i tanczyc. A ja na to , no to mogles na chwile go wlaczyc i zadzwonic do mnie. A on juz nie miał argumentów... Wiec myśle,ze z żoną normalnie żyje,ale mi jednak te bajki sciemnia. Ale teraz w te sobote jak robiliśmy grila na koniec remontu został u nas do 22 około. Kumpel po niego przyjechał bo wypił piwo.

Gość gość
Też myślałam, że autorka ma ze 20, 22 najwyżej :( Ma racje ktoż powyżej. Załóżmy, ze się pobierzecie. On będzie mieszkał u Ciebe, bo masz tą część"bliźniaka". Żona zostanie w starym domu, bo wychodzi na to, że to wszystko jej, że to on do niej przyszedł, bo geunt był teściów. Pewnie coś tam mają wspólnego, to sąd podzieli na pół (dokładnie nie orientuję się). Pewnie coś tan n\ma odłożone na koncie, jak mówisz ,ż e po zdradzie żony zaczął odkładac po cichu pieniądze na nowe konto. Ale skoro zdrada była 2 lata temu, to ileż on mógł przez te 2 lata odłożyć, przy trójce dzieci? Kokosy to nie są. Czyli wejdzie ci na głowe, do twojego daomu, a dalej: -będzie płacił alimenty na 3 dzieci, i nie wierze, że jeśli jest dobrym ojcem to na tym się skończy, bo prócz alimentów może im przecież od siebie kupować ubrania, telefony, gadzety itp - dochodzą święta, wakacje, ferie - choroby ( tyroje dzieci!) - wywiadówki - problemy z nastolatkami (już wkrótce o dwóch starszych) - kontakt z teściami i rodziną żony -pomoc w nauce (przecież to są i żony i jego dzieci, dlaczego ciężar wychowania ma spaść tylko na matkę) - może będą chciały nocować u ojca (czyli u was) To wesoło będzie.

Gość gość
Aż się wrócę:D Co jest wart facet, który siedząc u obcych ludzi żali się na żonę? Trójka dzieci wypadła sroce spod ogona? Jakie rozmowy będziesz nagrywała :D Do czego ci to potrzebne? Tracisz czas. Lepiej zapytaj czy ma umowę o pracę jak budowlaniec. W dzisiejszych czasach to rzadkość. Powiem wprost wstyd mi, że kobiety są tak naiwne :O Coś z tobą nie tak, masz chyba niskie poczucie wartości, że pakujesz się w takie bagno. Na początek zaopatrz się w cały kontener chusteczek higienicznych i czegoś na uspokojenie i piszę to bez wyśmiewania.

Gość gość
Daj znać za miesiąc, czy oni faktycznie biorą ten rozwód, czy nigdy to nie nastąpi.

Gość gość
Widać że kręci. Pewnie z żoną żyje normalnie a tobie i twojej rodzinie wciska bajki żeby w razie czego miał gdzie zrobić skok w bok. Sama pisałaś że jego znajomi o żadnym rozwodzie nie wiedzą. On cię oszukuje. Po prostu poczekaj do końca sierpnia to niewiele czasu a obstawiam że się nie rozwiedzie i sama się przekonasz jak kłamał.

Nie ma mowy o mieszkaniu u mnie w domu. On powiedział,ze ma tyle odlozone ,ze na zakup mieszkania mu starczy w bloku.

Gość gość
gość dziś Aż się wrócęsmiech.gif Co jest wart facet, który siedząc u obcych ludzi żali się na żonę? ooo Co racja to racja już to wyżej też pisałam. Kto to się ze łazami w oczach skarży na żone obcym ludziom albo "ukochanej"?

Gość gość
trzeba byc debilem zeby splodzic 3 dzieci :D bachorkow 3, jak 3 swinki :D

Dokladnie. Znam tak troche jego 3 kolegów ale przecież nie zapytam wprost o rozwód. Zresztą jak sam mówil tutaj u niego na wsi nie rozmawia z nikim o małzenstwie. Macie pomysły jak go zdemaskowac?

Gość gość
Nic go nie zdemaskuj tylko utnij kontakt albo bądz na stopie tylko sąsiedzkiej. Chcesz go zdemaskować to idz porozmawiaj z jego żoną.

Gość gość
Wyłącza telefon, żebyś mu nie przeszkadzała, jak kocha się z żoną. Nawet mnie nie zdziwi jak kiedyś zadzwoni i powie, że będzie miał 4 dziecko. Nic Nie wierze, że kobiety są tak naiwne :O

Gość gość
A co ci tak zalezy?to pierwszy facet który się toba zainteresował?odpuść i tyle!

Gość gość
Porozmawiaj z zoną. To najszybszy sposób na rozwiązanie twojego dylematu. Będziesz miała wszystko jak na tacy. Po co brnąć w coś niepewnego i tracić czas i energię na niejasności. porozmawiaj z jego żoną, a odpowiedź otrzymasz natychmiast. To jedyne wyjście.

Gość gość
A no tak. Stara panna, pewnie dziewica i wszystko jasne. :D też myślałam że autorka ma z 18,max 21 lat a tu prosze :o

Gość gość
nagraj go i pusc to zonie potem - to bedzie najlepszy myk :D

Gość gość
Jakaś kochanka od dłuższego czasu próbuje się wybielić obarczając całą winą za łajdactwo żonatego faceta. Boisz się czegoś zdziro? A może chcesz się dalej mścić za to że cię kochaś kopnął w zad i wybierasz się do jego żony, żeby jej kitów nawciskać? Uważaj, żebyś się nie nacięła na kij od miotły :D

Gość gość
haha no jak maz nagaduje na wlasna zone do rodzicow obcej dziewczyny to czy to jest normalne i lojalne :D nagrac patalacha i puscic tamtej. niech wie jakiego wrzoda wyhodowała :D