Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znaki zodiaku rodziców i dzieci

Polecane posty

Gość gość

ktoś zalożyl temat o znakach ale mnie interesuje relacja rodzic-dziecko, w necie są tylko opisy co do dopasowania w związku a ciekawi mnie jak to jest w sferze rodzinnej, np. Wodne znaki z ognistymi ponoć sie nie dogadają to co? Jak rodzice np. Lwy a dziecko ryby to już zla relacja? Troche to śmieszne

Gość gość
Moja matka jest lwem, ja też jestem lwem ale mamy zupełnie inne charaktery. Matka jest despotyczna, dominująca, mordę drze bez powodu, wszystkim musi rządzić, a więc chyba ma najgorsze cechy lwicy; a ja z kolei nieśmiała, spokojna, uległa, cicha.

Gość gość
Moi rodzice to koziorożec (mama) i wodnik (tata), a ja jestem spod ryb. Nie dogadujemy się wcale. Znowu mój synek to waga, a mój były partner - ojciec dziecka to wodnik. Z dzieckiem super się dogadujemy, ojciec małego uciekł. Z moim ojcem się nie dogaduję w ogóle, z mamą też wiecznie kłótnie.

Gość gość
Moja matka to lew - nie utrzymuje z nia kontaktu , bo mozna p*****lca dostac: despotyczna , egoistka , tylko ona sie liczy ,24 n dobe wymaga poklonow i calowania stop, niewdzieczna, okropna, drze ryja bez powodu , nie ma z nia zadnego dialogu, wszyscy to gowno dla niej. Maz Byk- wspanialy czlowiek, dba o dom , dzieci rodzine, domator, moj najlepszy przyjaciel, zaradny , poukladany.Sprzata wiecej ode mnie. Ma tylko jedna wade-jest nadgorliwy, ale mowi , ze to z milosci.po 10 latach malzenstwa upuje mi kwiaty i mowi ze mnie kochai teskni. ja waga- oddana , kochajaca , sprawiedliwa, dbam o dzieci , dom i przyjaciol.Wada-powiem komus w twarz co mysle , nawet kiedy nie powinnam.Jestem pamietliwa. Syn Strzelec-wspanialy , towarzyski bardzo, grzeczny, bardzo dobrze sie uczy , inteligentny. Corka Wodnik - nie naazam za nia. Spiewa, gra na paninie i chce byc lekarzem.

Gość gość
Matka waga,ojciec koziorożec Ja lew Zawsze slabe relacje

Gość gość
20.18 do 20.43 Identycznie moja matka sie zachowuje , tez nigdy nie przeprosi , a do tego manipuluje i klamie . myslalam , ze tylko aka moja jest. Jestem w szoku.

Gość gość
Ojciec lew, matka wodnik, ja skorpion. Ojciec dominujący, uszczypliwy, towarzyski - kontakt mamy niezły. Matka podejrzliwa, zmienna w nastrojach, kapryśna, humorzasta - kontakt albo neutralny albo zły, w zależności od jej aktualnego humoru.

Ja jestem skorpionem a moja mama- koziorożcem. Dogadujemy się bardzo dobrze :)

Tata to bliźnięta- kiepsko się dogadujemy... prawie nie rozmawiamy, bo nie wiem o czym :o

Gość gość
Moja matka-skorpion a ja baran =dwa znaki ognia i dwie dominujace osoby w domu to za duzo :P Moja córka tez baran= identyczne charaktery, ale przynajmniej sie rozumiemy :) Mąz byk i syn byk :P Jaki ojciec , taki syn :) Kiedys przeczytalam , ze zbyt duzy ogien ( ja ) moze wypalic ziemie ( mąz ), a zbyt wiele ziemi zasypie ogien.. Bardziej nas obrazuje horoskop chinski: córka i mąz malpy, i faktycznie dusze towarzystwa, zawsze banany na twarzy itp. Syn- kogut i jest takim malym kogucikiem :P A ja pies i to dokładnie mnie opisuje :) A ja i mój tesciu to baran ( ogien) i ryby ( woda ).. Lub pies i szczur.. Widac jak sie kochamy :P

Moja kumpela jest wodnikiem, a jej starzy to: koziorożec i byk. Matki nienawidzi, ale z ojcem się jakoś doagaduje

Gość gość
Czesto ludzie z pod tego samego znaku sa inni bo zodiaki dziela się jeszcze na dekady. Moj maz i ja jestesmy oboje koziorozcami, jest sporo wspolnych cech ale sa tez zupelnie rozne. O zodiakach polecam książkę " Cyganka prawdę ci powie" Andrzeja Snopkowskiego.

Gość gość
Ja ryby, mama strzelec, tata skorpion. Dogadujemy się dobrze :)

Gość gość
ojciec byk matka rak bracia skorpion i byk, ojciec nas zostawil ale brat (byk) ma z nim dobry kontakt a drugi nie chce go znac, ja jako strzelec znak ognisty mam z nimi neutralny kontakt, cale zycie dogaduje sie tylko z babcia (lew), znak ognia tak jak mój

Gość gość
ja- skorpion , mąż- ryby, córka- wodnik , syn- waga :-) każde żyje osobno choć razem , żywioł bo wszyscy indywidualności :-)

Gość gość
chyba w zwiazku jest inaczej a w rodzinie tez bo zwiazek mozna przerwac jak cos nie pasuje a dzieck kocha się z automatu... ja jestem blizniaczka ( ponoc ze wszystkimi się dogaduje, w sumie to chyba prawda ,ogolnie nie mam wrogów, oprocz bylego meza wodnika z ktorym ponoc powinnam byc bardzo dopasowana;p ) ,dziecko rak i niby nie powinnismy miec wpsolnego jezyka a kocham je ponad zycie i rozumiem bez słów.

Gość gość
Mój tata ryby mama bliźnięta ja z partnerem to raki a córka to lew. Z partnerem charaktery mamy zupełnie inne ( on 10 lipiec ja 11' żeby było śmieszniej) ale się dogadujemy. Mam identyczny charakter jak mój ojciec. Za to mama to totalne przeciwieństwo. O córce nie pisze bo ma rok

Gość gość
"gość wczoraj Moja matka-skorpion a ja baran =dwa znaki ognia i" skorpion to nie jest znak ognia tylko wody.

Gość gość
a jaka jest twoja mama? bo ja wlasnie jestem blizniaczką:)

Gość gość
W XXI wieku ktoś jeszcze wierzy w takie bzdury??? :D :o

Gość gość
05:41 jesli Masz zerowa wiedze na temat tych "bzdur" to sie nie wypowiadaj :-)

Gość gość
Ja Byk ,Matka -Panna, Ojciec -Lew ,brat -Rak. Moja mama zawsze chlodna, pedantka,hipochondryczka skupiona na sobie, Ojciec -gadatliwy,temperamentny-dusza towarzystwa. Zawsze sie zastanawialam jakim cudem ich malzenstwo funkcjonuje juz tyle lat...zawsze mimo klotni lepiej dogadywalam sie z ojcem. Z matka marzylam o relacjach przyjacielskich ale odgradzala sie zawsze murem..,moj brat jak to rak -zawsze na wspak do reszty swiata, zawsze lecial swiatem,wolal towarzystwo,kolegow i dzis tez mamy slaby kontakt. Moj maz jest Koziorozcem i to idealne polaczenie,uzupelniamy sie a nasz synek tez jest koziorozcem :-)

Gość gość
ja koziorozec, maz baran, syn byk. Same rogate znaki ;)

Gość gośćAn
U mnie sytuacja wyglada nastepujaco: ja Wodnik maz Byk .Relacja dosc trudna bo roznimy sie calkowicie ale i zarazem swietnie uzupelniamy.Dzieci to Rak Waga Koziorozec i Bliznieta.Najlepiej dogaduje sie z dziecmi Waga i Bliznieta.Maz najlepiej z naszym raczkiem chociaz nawet jemu zdarza sie nie do konca rozumiec nadwrazliwej i kruchej natury synka ja dopiero z czasem sie nauczylam ze wiecej daje motywowanie go i rozmowa niz kary i krzyki. Z dzieckiem koziorozcem relacje ok ani rewelacyjne ani zle.Ciezko do niego dotrzec ma swoj swiat najszybciej sie usamodzielnil.Co do moich rodzicow to matka ryby ojciec bliznieta.Z matka fatalne relacje roznimy sie calkowicie i ona tego nie toleruje ojciec raczej kumpel niz rodzic ale juz zde ydowanie lepiej sie dogadac

Ja skorpion, matka byk, ojciec rak, brat skorpion, moja druga połówka skorpion. Z matką się nie dogaduję, brat ma na wszystko wylane, ojciec jest świetny, a moja druga połowa - wiadomo :D

Gość pannastenia
Moi rodzice to ryby, siostra strzelec, a ja bliźnięta. Ze wszystkimi mam dobrą relację, ale najlepszą chyba z mamą, bo z nią mogę porozmawiać o wielu sprawach ;)

Gość gość
Jestem zodiakalnym baranem , moja mama i siostra to ryby. Dogadujemy się doskonale. Moje córki to byk i koziorożec. Rogacizna :-). Faktycznie jest gorąco , żadna nie odpuści.

Gość gość
Moi rodzice: mama rak , tata bliźniak ja rak , mąż waga 2 córki strzelec, syn lew wszyscy się super dogadują ze wszystkimi.

Gość gość
gość 2016.08.03 "gość wczoraj Moja matka-skorpion a ja baran =dwa znaki ognia i" skorpion to nie jest znak ognia tylko wody. xx Ognia. Tak jak lew i baran. To rak jest znakiem wody