Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pryszczyki i nastepstwa, ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam Was! Zaczne od tego ,ze przestalam brać tabletki anty okolo 2.5 mies temu, od tamtej pory kochalam sie z moim partnerem (8lat razem wiec raczej żadne choroby przenoszone droga płciową nie wchodza w gre ) bez zabezpieczenia, dnia 27.07 powinnam dostac @ ,ktorego nie ma do tej pory. Zrobilam juz 5 testow , kazdy negatywny. Ale zczelam zauwazac, ze moje piersi sa lekko nabrzmiale oraz okolo 5 dni temu dostalam jakies krostki na szyi i żuchwie,ktorych nie da sie wycisnąć a kilka razy w godzinach przedpopoludniowych czulam sie nie komfortowo. Tydzien temu temperatura ciala wynosila 37.2'c a dzis 36.6'c wiec jest w normie. Caly czas podejrzewalam ciążę, bylam również u ginekologa , tyle ze jeszcze wtedy nie mialam żadnych podejrzeń , ze spóźni mi sie @ i bede miala te dwie "dolegliwosci". Czy to mozliwe, ze jestem w ciazy mimo tych negatywnych testów? Wizyta u ginekologa dopiero za 2 tyg. Cieszyła bym sie nawet z dzidzi ale jak okaże sie, ze jednak nie bede jeszcze mama, to nic, przyjdzie pora :-). Jednak martwi mnie troche ta zmiana w moim oganizmie i zastanawiam sie co to może byc. Tak jak zawsze przed @ mialam objawy typu krecenie w brzuchu, rzadkie uczęszczanie do toalety oraz brak upławow, tak teraz objawow na @ nie ma , a biala (biala o kremowej konsystencji)wydzielina się sączy :-). Przepraszam , ze wszystko tak dokładnie i wylewnie opisuje, ale moze cokolwiek pomoze. Dziękuję z całego serca i pozdrawiam serdecznie ( dodam , ze okolo 3 lata temu wykryto u mnie male polipy na jajniku ale od tabletek anty sie wchlonely). Dzięki dziewczyny!

Gość gość
Zrobiłaś test?

Gość gość
Tak , juz 5 razy..dzis rano byl 5 raz i kolejny raz jedna kreska

Gość gośćautorkapostu
Prosze bardzo o jakiekolwiek informacje