Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artur233

Oświadczyny prośba o radę

Polecane posty

Gość Artur233

Witajcie, zamierzam niedługo oświadczyć się mojej dziewczynie, jesteśmy ze sobą już prawie 4 lata, to odpowiedni moment. Mamy w planach wybrać się na most nad jeziorem z kłódkami dla zakochanych, gdzie powiesimy naszą kłódkę z wygrawerowanymi imionami oraz datą rozpoczęcia związku. Myślę, by oświadczyć się tam, po takim symbolicznym przypieczętowaniu miłości zawieszając te kłódkę chciałbym się oświadczyć w tym miejscu. Czy to dobry pomysł? za niecały miesiąc jest z kolei nasza rocznica, będziemy ją świętować kilka dni po dniu rocznicy bo wypada akurat w środku tygodnia a chcemy uczcić ją romantyczną kolacją we dwoje kilka dni później w weekend. Czy zrobić to może jednak na romantycznej kolacji? wydaje mi się to troche oklepane i dziewczyna może nie być zaskoczona jak zrobię to akurat wtedy. Co sądzicie, który moment będzie lepszy? I druga kwestia - pierścionek, czy pierścionek z żółtego złota za około 500-600zł będzie dobrym pomysłem?

Gość gość
Oklepane jak nie wiem co, ale to Ty znasz Twoją dziewczynę i wiesz jakie lubi klimaty. Mostek z kłódkami może być. Ja nie chciałabym np. żeby wokół kręcili się obcy, gapiący ludzie.

Gość Karola0627
Najpierw faktycznie pomysl czy dziewczyna jest ok jesli to bedzie miejsce publiczne. Pewnie tak ale zastanow sie. Most z kludkami dobry pomysl i na pewno bedzie zaskoczona bardziej niz w rocznice. Ale powiem Ci szczerze, mnie sie chlopak oswiadczyl miesiac temu i ja powiedzialabym TAK nawet jakby to zrobil u nas w domu na kanapie. Jesli chodzi o pierscionek to zwroc uwage jakie np lancuszki czy bransoletki nosi. Jesli ma wiecej drebrnej bizuterii to kup pierscionek z bialego zlota a jak wiecej zlotej to z zoltego. Bedzie wtedy pasowal do wszystkiego ;) Powodzenia!

Gość Artur233
Nosi głównie srebro, ale chciałbym kupić zółte złoto by ten zaręczynowy się wyróżniał :) Pisałem, że nie chodzi o oświadczyny w dzień rocznicy, tylko kilka dni później, gdy będziemy ją świętować, dzien rocznicy wypada w środku tygodnia i nie bardzo wtedy będziemy zabierać się za świętowanie bo pracujemy. Problem w tym, że dziewczyna nie bardzo by chciała oświadczyny w miejscu publicznym z tego co mi mówiła nie raz jak rozmawialiśmy lużno na tego typu tematu, więc ten most z kłódkami jeszcze muszę pzremyśleć.

Gość gość
Kiedy ten most nad jeziorem brzmi całkiem romantycznie

Gość przerost tresci nad forma
moim zdaniem te rozne klodki sa dla debili albo nastolatkow.