Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze matki chętnie opiekują się wnukami

Polecane posty

Gość gość
Autorce radzę zamknąć ryja i zająć się SWOIMI dziećmi. czy to nie baba jaga? całe szczęście,że takie coś jeszcze nie jest babcią, nigdy nie powierzyłabym dzieci takiej chamówie

Gość gość
dziś może i ją wywalą ale nigdy nie uda się im zrobić z niej służacej i to cie widać boli najbardziej.Zapomniałaś chyba albo tak cie wychowano że babcia to darmowa opiekunka,to nie te czasy kobiecino.Dzisiejsze babcie mają swoje życie i czas dla siebie.

Gość gość
Dobrze,że mam kochające mądre babcie.Od zawsze.I powiem więcej,uwielbiałam od dziecka pomieszkiwać u nich.Dzięki jednej babci lubię robotki na drutach,a dzięki drugiej kocham piec.Moi rodzice pracowali w szkole na zmiany,a potem klasówki i obowiązki domowe.Uczestniczyliśmy w nich.Kiedy zostawaliśmy u dziadków,byliśmy pępkiem świata.Fajne chwile.Kochani dziadkowie.Na pewno będę kiedyś taką kochaną babcią dla swoich wnuków.

Gość gość
do 18:20 temat brzmi___Czy wasze matki chętnie opiekują się wnukami?" umiesz czytać ze zrozumieniem? masz odpowiedzieć a nie wymądrzać się babino

Gość gość
dziś Babcie moich dzieci to osoby wykształcone, mające swoje życie,pasje i żadna z nich nie opiekuje się wnukami swoich dzieci. Tylko w Polsce panuje choroba społeczna gdzie wyznacznikiem miłosci do wnuków jest babcina pomoc. Tutaj ma każdy swoje życie.Do rodziców też trzeba się zapowiadać vice versa.

Gość gość
to wykształcone babcie nie powinny opiekować się wnukami? bo...to są babcie innego gatunku? żenada Znam babcie które są wykształcone i zajmują się wnuczkami - dla mnie są wielkie.

Gość gość
hihihihhihhi,a babcie są od tego by zajmowac sie twoim wypierdem Robisz dzieci dla babci przygłupie:) :-P

Gość gość
Tiaaaa,ruchadełko nagrzmoci dzieci i fru do głupiej babki,pogonić dziecioroby!!!

Gość gość
stare baby do gazu

Gość gość
dziś rozumiem ze mowisz o swojej starej?

Gość gość
słusznie rozumujesz przygłupie o twojej również

Gość gość
gdybyś miała wykształcenie to miałabyś inne priorytety niż siedzieć z cudzymi dziećmi i babrać sie w osranych pampersach.

Gość gość
nie strasz ie strasz bo się zesrasz

Gość gość
Powiem tak,jestem babcią,bardzo lubię moją wnusię ale z powodu bardzo złych relacji z synową nigdy więcej nie pomogę. Było ,minęło,stracili wszystko kilkoma posunięciami. Nie jestem pamiętliwą osobą ale to przelało czar goryczy. Na tym tylko dziecko cierpi bo jesli ja się nie godzę na chamskie zachowania to ona urywa mi kontakty z dzieckiem.Ja natomiast nie będę zabiegała o nie,co ma by to będzie.Taka mama i tak nigdy nie powie dziecku że dzięki babci miało wszystko o czym inni mogli tylko pomarzyć,zreszta dziecko jest juz duze to wiele zapamiętało.

Gość gość
Babcia co lubi wnusie ? Chyba chora jesteś kobieto moja mama kocha swoje wnuki , ludzie kochają zwierzęta a ty piszesz , że lubisz wnusie.? Nie znam cię, ale wnuczka i synowa odpoczną od ciebie. Dobrze że się obraziłaś. Odpoczną od ciebie

Gość gość
Moja mama bardzo chętnie opiekuje się moją córcią, gdy np. idziemy do kina, czy na wesele, pod warunkiem, że wcześniej to z nią uzgodnimy, żeby nie było tak, że jest już z kimś umówiona.

Gość gość
20:41 babcia materialistka chciałaby kupić wnuczke i synową. Może pomnik powinni ci postawić i modły do ciebie odprawiać. Wszystko dzięki babci......ubaw po pachy

Gość gość
dziś a ty to w ogóle rozumiesz znaczenie tego słowa "kocham" To nie rzucaj nim jak gównem,bo ono owszem istnieje ale dla konkretnych osób.Ja tez bardzo lubię mojego wnuka,ma już 17 lat ale niestety kocham swojego syna,i ta miłośc do niego nie przekłada się na jego dziecko. W dzisiejszym śiecie uywa się tego słowa jak dzień dobry,przepraszm itd.Mojej saasiadki wnuczka to zawsze mowi kocham cie babciu za to ze kupiłas mi rolki,fajnie co....

Gość gość
do pani z godz.20,58 nie jestem materialistką,bo gdybym nią była to opływałabym w luksusie a tak dzielę się tym co mam i dlatego jestem perfidnie wykorzystywana.Gdybym była biedna z pewnością nikt nie widziałby mnie w potrzebie. Chętnie pomagam ale nie znoszę braku kultury w zachowaniu osoby młodszej o pokolenie i tutaj w tej wypowiedzi widzę dokładnie taką samą postać. Dobrej nocy i radzę spokoju bo nikt nie zna dnia ani godziny.

Gość gość
dziś wiesz co,ja tez jestem synową i marzy mi się teściowa właśnie kulturalna.Moje dzieci nie wiedzą co znaczy by babcia kupiła im prezent urodzinowy czy tez pamiętała o dniu dziecka. Dziwię się takim babom że nie szanują tego co mają i w tyłkach im się przewraca bo mają za dobrze,mąż ok,teściowa w porzo a one szukają dziury w całym.

Gość gość
21 01 .Ja tez bardzo lubię mojego wnuka,ma już 17 lat ale niestety kocham swojego syna,i ta miłośc do niego nie przekłada się na jego dziecko" Jako babcia powiem ci,ze nie jesteś żadną babcią.Wszystkie babcie,które kochają swoje dzieci,kochają bezinteresownie swoje wnuczęta.To jedyna,niepowtarzalna miłość. Mówisz ,że bardzo lubisz wnuka,miałabym głęboko w dupie twoje lubienie i ciebie.Nigdy nie powinnaś mieć wnuka.

Gość gość
Co znaczy kupić wnuczkę i synową,ej tłumacz bo nie rozumiem? Nie wyciągać łapy do teściowej,wyciągać do swojej matki,teściowa to nie pomoc społeczna dla cwaniaków.

Gość gość
Moja wnusia nigdy nie otrzymala prezentu od drugiej babci w Dniu Imienin ,ponieważ ta babcia wymyslila sobie,że imienin w ogóle nie uznaje.Dobrze,ze ma mnie.I nie tylko z okazji imienin.

Gość gość
gość dziś jak jesteś prostakiem to nie zrozumiesz

Gość gość
dziś Żebyś się nie zesrała z tym kochaniem,kochaniem tematu nie załatwisz,wnuki potrzebują dobrze zjeść,dostać kasę,prezenty z każdej okazji. Chyba że twoi są nierozgarnięci i tylko słowo kocham cię im wystarcza głupia babuniu.

Gość gość
gość dziś pieprzysz jak potłuczona

Gość gość
21:01 a męża kochasz czy tylko syneczka

Gość gość
gość dziś patologia!

Gość gość
gość dziś ciebie tesciowa powinna zaopatrzyc (kupić cie nimi) w prezerwatywy badz tabletki anty,bo naprodukujesz takich prymitywów jak ty. baj baj

Gość gość
Moja córka ma 2 babcie jedną bogatą która obsypuje ją prezentami i drugą która ją kocha i poseieca jej czas, zgadnijcie do , której babci dziecko chce jeździć.? Do tej która kocha i poświęca jej czas , a kasę ma odemnie i od męża