Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 26

Polecane posty

Gość gaz musztardowy
a to dlatego,ze sama natura to wyklucza,jak slusznie napisala Ifcia zabawa w Pana Boga, zabawa ludzkimi genami,zaplodnieniem wiaze sie wlasnie z takimi historiami jak ta,gdzie jedno z dzieci jest bardzo chore,nikt nikomu nie dal prawa,by powolywac na swiat dziecko w taki sposob,nie wiesz rowniez,co dla danej jednostki oznacza pelna rodzina i w jaki sposob beda reagowac te dzieci w przyszlosci na dwoch tatusiow i mame surogatke,jak to psychicznie wplynie na te jednostki podejrzewam ,ze niezbyt dobrze,w tzw pelnej rodzinie z matka i ojcem biologicznym,sa problemy >> 1. Wbrew naturze jest większości w zasadzie jeśli nie cała współczesna medycyna. Chociazby transfuzja krwi, transplantacja. 2. Od lat 70-tych odkąd wykryto u bakterii restryktazy czy też wprowadzono te enzymy tnące DNA do laboratoriów, rozwija się inżynieria genetyczna i dzieki niej uratowano wielu ludzi. Przykładów na zastosowanie powyższych praktyk nawet mi się nie chce podawać. Nawet Ty się o tym uczyłaś otulona bo w latach 90-tych było to już w planie nauczania biologii w klasach maturalnych. Stąd z tą zabawą w Boga uważałbym... medycyna to zawsze taka zabawa w sumie... 3. Poglądy Twoje czy Iftar rozumiem i są one wyniesione ze światopoglądu. Nie wolno ich jednak nikomu narzucać i mam nadzieję że ich nie narzucacie nikomu :classic_cool:. 4. Samo oddanie dziecka pod opiekę dwój gejów czy lesbijek uważam za kontrowersyjne ze względów psychologicznych czy socjologicznych ale może za 100 lat czy wcześniej wszyscy to zaakceptują tak jak kiedyś zaakceptowali noszenie spodni u dziewczynek. Jestem przeciw takim praktykom ( ale argumentu o zabawie w Boga nie popieram ). 5. Homoseksualizm występuje w przyrodzie ale nigdy nie jest czymś więcej aniżeli ślepą uliczką. Takie osobniki nie przekażą swoich genów ( chyba że są biseksualne ) a więc nie spełnią swojej głównej roli jako osobniki danego gatunku

Dość dla mnie ponurym widokiem jest oglądanie politycznych oficjeli na kościelnych uroczystościach czy mszach. Postępują na co dzień z premedytacją wbrew 10 przykazaniom ( najczęściej jest to wystawianie fałszywego świadectwa innym ) ale potem rozmodleni składają rączki i glapią się w obrazki. :-O Obłuda KK i polityków jest ...już przysłowiowa. >>> PIS nie musi mieć większości konstytucyjnej. Wystarczy mu to że od grudnia prezesem TK będzie do niedawna polityk PIS. I będzie pozamiatane. Ustawami można omijać konstytucję , można to robić bezwstydnie jeśli zakłada się iż do zmiany władzy nigdy nie dojdzie. 🖐️

N o to natura czy Bóg. Bóg jako natura to panteizm :classic_cool: 🖐️ a jeśli się mylę w całości wg Ciebie to w zasadzie cokolwiek dodam nic to nie da.ps.A jeśli by tego dziecka nie odratowano to też źle by było.

Gość gość
Iftara, k****, idź w p**du na spacer chociaż, grubasie.

Gość gość
_iftar_ dziś Ano dlatego, iż naturalnym środowiskiem dziecka jest rodzina składająca się z matki i ojca. Natury nie da się oszukać i pokazała jasno co sądzi na temat tego typu wariactw. > Powiedziała co wiedziala :-D W takim razie dzieci zyja w " nienaturalnym środowisku" :-D:-D:-D ps I nie mam tutaj na mysli tylko rodzin patologicznych :P

Gość gość
a to dlatego,ze sama natura to wyklucza,jak slusznie napisala Ifcia zabawa w Pana Boga, > nie zgodze się z toba otulona jaka zabawa w Pana Boga? na tej zasadzie np. przeszczepy to również zabawa w Pana Boga ?

Gość gość
Bruno Shatyn dziś - To nie jest pozytywny sygnał dla polskiej kultury - napisał minister kultury i dziedzictwa narodowego w specjalnym oświadczeniu o niedopuszczeniu do konkursu w ramach 41. edycji Festiwalu Filmowego w Gdyni filmu Jerzego Zalewskiego "Historia Roja". Sugeruje, że film nie przeszedł selekcji z powodów innych niż merytoryczna ocena artystyczna. >>> Glińki główny krytyk teatralny, a teraz i filmowy wciąż czujny i aktywny aparatczyk PiSowski. Jak z wlansej woli chce się kompromitowac to jego broszka. Nadgorliwość jak powszechnie wiadomo jest gorsza od zarazy :P ps Nie pierwszy raz się osmiesza, pamiętamy czasy kiedy to Gliński miał byc 'technicznym premierem" :-D

Gość gość
To chore” - piszą internauci. Naga dziewczynka z mamą w supermarkecie 'Nie, to nie jest żadna ściema. Ta dziewczynka naprawdę była całkiem naga podczas gdy jej mama spokojnie robiła zakupy. Zdjęcie wywołało nie małą burzę, co chyba nikogo nie dziwi. O ile nagie pośladki 3-miesięcznego bobasa nie wzbudziłyby sensacji, o tyle widok kilkulatki spacerującej w miejscu publicznym, i nie jest to plaża – w tym wypadku niektórzy mają większą tolerancję na nagość maluchów - budzi kontrowersje. ' x http://mamadu.pl/128709,to-chore-pisza-internauci-naga-dziewczynka-z-mama-w-supermarkecie

Gość gość
O, pijaczka jest. X Iftara, Ty już starsza Pani Jesteś w okolicach menopauzy. Powiedz mi jedną rzecz. Siwieje Ci już broszka?

Gość gość
Otulona, sama łoisz czy z gachem?

Gość gość
A te zdjęcia z Turcji to w tym kostiumie xxxxl, który gruba kupiła na soldach? Huahahaga Co za kretynki.

Gość DKNY
Nie chce mi się walkower tematu. Marnie się dziś czuję. Dorobił się w końcu prawdziwej anemii prawie padłam dzisiaj w galerii. Wkurza mnie to.

Nie chce mi się walkower tematu. Marnie się dziś czuję. Dorobił się w końcu prawdziwej anemii prawie padłam dzisiaj w galerii. Wkurza mnie to.

Gość gość
Iftara, żałośniaku, nie bierz na litość.

Gość gość
Otulona jak zwykle, merytorycznie wyjałowiona i alkoholowo pełna pod korek:D

Gość gość
Najpierw była chanel... X O kurfa. :-):-):-)

Gość gość
gość dziś To chore” - piszą internauci. Naga dziewczynka z mamą w supermarkecie 'Nie, to nie jest żadna ściema. Ta dziewczynka naprawdę była całkiem naga podczas gdy jej mama spokojnie robiła zakupy. od dawna cyganie u nas takie praktyki robią i jakoś to nikogo nie dziwi. Tymbardziej że po owe biedne dziecko i matkę podjeżdża wypasione auto. I? Fajrant. Rano znowu do roboty.

Gość gaz musztardowy
gowno mnie to obchodzi >> :D no spoko. Potem się nie dziw że tak wielu uważa cię za "to" za co uważa :classic_cool: Jak widać na kulturalnie napisane argumenty masz w odpowiedzi rynsztok. A może po prostu nie wiesz co odpowiedzieć . Masz racje i już !!! dobranoc

Gość gość
Najepana jak bombowiec:D

Gość gaz musztardowy
:classic_cool: najepana ? nie wiem cóż... może ma jakieś problemy osobiste i stąd ta reakcja . każdemu może się przytrafić, współczuje jej. 🖐️ do widzenia gupia genia

Gość gaz musztardowy
:D:D:D na prawdę mam dobrą zabawę :classic_cool: weź do człowieka odnoś się z szacunkiem to psami poszczuje :-P

Gość gość
Niech Polacy przede zainteresują się też izraelskim koncernem TAHL, ktory ma chrapkę na polskie sieci wodociagowe, a chcą brać wszystko co popadnie i jest związane z wodą. PO ich wpusciła do kraju, ale czy PiS powstrzyma? Moze im jeszcze pozwoli wszystkie wodociągi wykupić? Trzeba to nagłośnić na cały kraj, bo Polacy mało o tym wiedzą! Inna sprawa, że nigdzie w Europie woda tyle nie kosztuje za m3 co u nas! Rozgłaszajcie to ile tylko można - na cały kra; to ostatni moment, żeby polska woda została w polskich rękach!!!!! Koncern nazywa się Tahal i już działa w Rumunii http://tahal.com

Gość gość
KOMUNISTYCZNA "WILLA" prezesa PIS Kaczynskiego A Kaczynski mieszka w willi zabranej bohaterowi wojny z 20-letniej z komunistyczna Rosja !! Danej jego rodzinie przez Stalina-Bieruta za zaslugi dla komunistycznego rezimu i ani mysli oddac zagrabinego domu nieszczesnej ograbionej rodzinie plk Lisa-Kuli ! Willa rodziny Lisa Kuli od Marszalka Zapewne wszystko juz powiedziano o plk.Lisie Kuli,który polegl w 1919r jako bohater w wojnie z Rosja . W dowód wdziecznosci od Narodu Józef Pilsudzki rodzinie Lisa Kuli za patriotyczne wychowanie syna przekazal 3 pietrowa wille na Zolibozu.Zamieszkali w niej rodzice Elzbieta i Tomasz Kulowie wraz z dziecmi synami: Bronislawem, Józefem, , Wiktorem, Alfonsem i Leonem oraz dwiema córkami Julia i Amalia.Rodzina Kulów zajmowala te wile do 1945r. Willa zostala zabrana przez Rosjan na ich potrzeby. I tu niespodzianka. W 1948r Rajmund i Jadwiga Kaczynscy biora slub . W prezencie slubnym od Wilhelma i Henryka SWIATKOWSKICH otrzymuja tylko dla siebie piekna trzypietrowa wille na Zoliborzu. / Wilhelm bylprezesem Naczelnego Sadu Wojskowego w okresie najwiekszego apogeum stalinowskich czystek na Polakach (1950-1954),Henryk, byl ministrem "sprawiedliwosci" nieprzerwanie w latach 1945-1956 / Matka RAJMUNDA KACZYNSKIEGO z domu SWIATKOWSKICH . Wszystko wskazuje na to,ze w podarunku slubnym dostali wille,która wczesniej otrzymala od Marszalka Pilsudskiego rodzina Lisa Kuli. Jestem ta informacja zszokowana.Wydaje mi sie,ze powinna byc ona poglebiona i zbadana.

Gość gość
Kamienica przy ul. Noakowskiego 16. Nie ukradła jej Hanka, nie ukradł tej kamienicy jej Waltz, nie ukradł wujek Waltza. Ale ktoś się na tym wzbogacił a KTOŚ MUSI ZA TO ZAPŁACIĆ ! Prawowici spadkobiercy tej kamienicy żyją, trzeba im za kamienicę teraz zapłacić. Media pisały coś o 40 milionach, prawnicy z łatwością udowodnią że jest warta 50 milionów. Do tego dojdą koszty i odszkodowanie z 10 milionów. Warszawo PŁAĆ! 60 milionów ! Nie zapłaci Hanka, nie zapłaci jej mąż Waltz, nie oni "ukradli". Zapłaci Warszawa. Policzmy... 60 MILIONÓW złotych podzielone na 1 milion 730 tysięcy warszawiaków: 34 ZŁOTYCH OD KAŻDEGO MIESZKAŃCA WARSZAWY !!! Co się tak głupio "patrzyta"? Ja mam za was zapłacić? Może wasza Hanka? Może mityczna Warszawa? Ale Warszawa nie ma swoich pieniędzy... Pieniądze Warszawy pochodzą z Twojej kieszeni ... Ale to nie wszystko. Ta rodzina Żydowska miała więcej kamienic. Też zostały w "majestacie bezprawia" skradzione. Wyciągaj Warszawiaku portfel i zapłać spadkobiercom rodzin Oppenheimów i Regirerów za każdą ukradzioną im kamienicę... Hanka nie zapłaci... I tym optymistycznym akcentem zakończę dzisiejsze pisanie. WARSZAWO WALTZ a ty kretynie płać!!!

Gość gość
Prezydent Andrzej Duda postanowił wziąć udział w uroczystościach świętowania przez Ukraińców uzyskania niepodległości. Wieczorem rozpocznie dwudniową wizytę w Kijowie. Świętować z tymi co: - czczą OUN i UPA, - mają roszczenia wobec Polski, - prześladują Polaków na Ukrainie i zmuszają do życia w oparach banderyzmu. Dorzucicie coś do tej listy?

Gość gość
Otulona, ileż razy Ty się jeszcze ośmieszysz? Pijaczko? :D:D:D

Gość gość
Otulona, powiem Ci szczerze, gdybym była facetem, to bym Cię prała codziennie, ot tak , dla porządku. Jesteś zwykłym tłukiem. Pijaczko. :):):)

Gość gość
Po Twoich wieloletnich występach na tym forum, wszyscy mają bekę z Ciebie. Nic dziwnego, że Twój gach nie staje w Twojej obronie, bo to obciach jest. :-) Alebo Twoja kolejna zmyślona historia, pijaczko.

Gość gość
Mateusz Frydrych1 miesiąc temu Smolensk to inscenizacja.wymordowano ich wczesniej. X hahahaa