Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 26

Polecane posty

Gość gość
Aristosek1 tydzień temu Inscenizacja (maskirowka) jest prawie oczywista. Ale część mogła zginąć później. Możliwa opcja, że pokazano im własne pogrzeby i płaczące nad trumnami z nie wiadomo jaką zawartością rodziny, by złamać ich do końca. X hahahahahahyahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaa

Gość gaaaaaaaaajjowy
xxxxxx.nie bylo psa.byl spokoj.jest pies.i szczekanie.trwa.zazdrosny.zalosniak.nawet.ci nikt.kondolencji.nie zlozyl.nikt.i nic.to ci.nie dalo.do myslenia psie???

Gość gość
Otulona, już się nawaliłaś????? :D:D:D

Gość Gaaaaaajowy
robie kupe

Gość gość
Otulona, czemu podszywasz się pod tego pedała gajowego?

Gość gość
xxxxx.bo to mnie podnieca.

Gość gaaaaaaaaajjowy
xxxxx.psie jebany.ty niedlugo.w lustrze.za soba.zobaczysz otulona_snem.zalosny.zalosniaku.

Gość gość
Otulona, nie wstyd Ci tak się zabawiać? :D:D

Gość gość
Podniecona otulona szaleje.

Gość gość
Stara baba, a głupia.

Gość gość
xxxxx.mam 45 zalosniaku

Gość gaaaaaaaaajjowy
xxxxxx.stary.debil.zalosny.zalosniak.szczekaj psie.tylko to.umiesz.

Gość gość
Otulona, ochłoń.

B/óg Ojciec: Trzęsienia ziemi uderzą w wasze miasta >>> 😍 <<< Or/ędzia Ostr/zeżenia o poniedziałek, 31 marca 2014, godz. 14.00 o Moja najdroższa córko, nadszedł czas, w którym człowiek — który tak długo gr/zeszył i plamił siebie samego w Moich Oczach — zatopi się teraz w ostatnich głębinach deprawacji, gdy będzie dążył do zniszczenia wszystkiego, co jest dla Mnie ś/więte. o Wszelkie życie pochodzi ode Mnie. Życie dus/zy należy do Mnie. Życie ciała też jest ode Mnie. Niech żaden człowiek nie ingeruje ani w jedno, ani w drugie — żeby jego własne życie nie zostało mu odebrane przeze Mnie. I jednego możecie być pewni: Każda forma życia, która wyszła spod Mojej Dłoni, zostanie pozbawiona życia rękoma nikczemnych ludzi. Odbiorą oni życie tym w łonach matek i oświadczą, że jest to wyrazem praw człowieka. Wy, Moje dzieci, nie macie prawa do niszczenia życia Moich dzieci — ani przed, ani po ich narodzeniu — a jeżeli tak będziecie postępować, to ucierpicie straszliwą karę. Bez pojednania i z powodu braku p/okuty za ten obrzydliwy gr/zech — Ja was zniszczę oraz zniszczę te kraje, które zachęcają do tego zła. Jeżeli niszczycie swoje własne życie, to Mnie obrażacie, gdyż ono nie należy do was, i wyłącznie Ja mam prawo — w ustalonym przez Mnie czasie — życie dawać i je odbierać. Manipulując życiem ciała fizycznego, ingerujecie w Moją B/oskość, a Ja nigdy nie będę stał bezczynnie i ignorował takiego uwłaczania Mojemu Stworzeniu. o Gdy odbieranie życia nie będzie człowiekowi już wystarczało, człowiek przebiegle zaatakuje życie dus/zy, przynosząc śmierć Mojemu Ś/więtemu Słowu, które będzie deptał tak długo, aż rozkruszy każdą Jego część, tak że stanie się Ono jak żwir pod jego stopami. Potem człowiek, arogancki i pełen swoich własnych, wypaczonych poglądów na temat swoich możliwości, podejmie próbę odnalezienia nowej planety, aby znaleźć nowy dom dla ludzkości, chociaż to jest niemożliwe. Dar ziemi, na której umieściłem człowieka, zostanie uznany za niewystarczający dla ludzkich potrzeb. I tak będzie postępował ten marsz w kierunku samozniszczenia. Człowiek stanie się inicjatorem swojej własnej śmierci. Będzie on systematycznie niszczył wszystko to, co jest dla Mnie ś/więte. o Dar życia, dany przeze Mnie każdemu Mojemu stworzeniu, zostanie Mi przez człowieka skradziony — bez odrobiny wyrzutów sumienia. Zaaprobuje on wszystkie swoje mordercze zamiary, ogłaszając, że odbieranie życia jest dobrą rzeczą. Śmierć przez aborcję jest największą ze wszystkich zniewag i Ja ostrzegam ludzkość, że Moja Sprawiedliwość weźmie górę, gdyż nie będę już dłużej zezwalał wam na to, abyście Mnie w ten sposób przeklinali. 🌻 >>> Trzęsienia ziemi uderzą w wasze miasta i za każdy naród, który aprobuje odbieranie życia, odczujecie przypływ Mojego Gniewu, gdyż Ja uderzę w wasze ciężkie i nienawistne serca. Ci, którzy poszukują skruchy za to wykroczenie, zostaną oszczędzeni, ale wiedzcie o tym, że nie ma pomiędzy wami takiego narodu, który by tej kary nie uniknął. 🌻 <<< Śmierć Mojego K/ościoła nie będzie tolerowana, gdy człowiek wraz ze swoimi przywódcami, których niewolniczo naśladuje, zniszczy S/akramenty i tak je odtworzy na nowo, że one zanikną. Zniszczę wasze ś/wiątynie i wasze k/ościoły, jeżeli będziecie nadal bezcześcić Ciało Mojego Syna. Ubiczowaliście Go, wydrwiliście Go i prześladowaliście Jego wyz/nawców, aż wreszcie — krzyżując Go — bestialsko Go zamordowaliście. I nie wyciągnęliście z tego żadnej nauki. Brak pokornego oddania z waszej strony — oddania wobec Tego, Który dał wam życie, Który przyniósł wam Odkupienie i Który obecnie usiłuje przygotować was na Wielki Dzień — budzi Moją odrazę. o Jestem przygnębiony. Jestem Zasmucony i Rozgniewany, bo udało się wam wreszcie dojść do tego, że zabijacie każdą formę życia, jaką wam dałem. Chodzi Mi tu o obie formy życia: życie ciała i życie dus/zy. Życie, które wam dałem, już wam nie wystarcza; więc Dnia Ostatniego zabiorę je z powrotem tym, którzy nim we Mnie rzucili. Podczas gdy ten wojenny akt, skierowany przeciwko Mnie, Stwórcy Świata, Stwórcy wszystkiego, co istnieje, będzie trwał nadal, Ja zezwolę, aby wasze nikczemne, niszczycielskie dokonania trwały jedynie przez bardzo krótki czas. o Daję wam teraz czas, żebyście dokładnie przyjrzeli się gr/zechom ludzkości przeciwko wszystkiemu, co jest dla Mnie ś/więte, tak abyście mogli podjąć p/okutę za gr/zechy świata. Ostatnia bitwa się rozpoczęła i wiele życia — Dar stworzonego przeze Mnie życia — zostanie zniszczone przez człowieka. I za to ześlę na świat karę. o Wasz Ojciec o B/óg Najwyższy 😍 😍 😍 PS.: tekst oryginalny ze str.: ostrzezenie.net gdzie po wpisaniu po prawej stronie w "lupkę" trzęsienia ziemi wyskoczą kolejne w tym temacie objawienia

Gość gość
Powiedzcie sami ... Co TE PiScielce z tym Odesskim Prezesem z Żoliborza, który trzyma na sznurkach Dudę i Panią z broszką, zrobiły coś dla tzw LUDU?! - Podwyżki dla siebie o kilka tysięcy, a dla emerytów 4 zl :))) - 500?+ na drugie dziecko, a płacą wszyscy obywatele na TE drugie np, w droższych usługach bankowych i w OC, które podniesiono o 90% :))) - Zapowiedź podniesienia stawki na godzinę do 13 zł, to bajka, bo pracodawca przejdzie na rozliczanie pracownika w ryczałcie, czyli jak dziś przez 10 godzin pracy zarabiał 80 zł, to z nowym rokiem dostanie 80 zł, za ryczałt :))) - Obniżenie wieku emerytalnego zawieszono chociaż, był to sztandarowy program PARTII poległego Lecha :))) - Punkty karne dla kierowców zostają podniesione, bo jest za duża zdawalność egzaminów i za dużo Polaków ma prawo jazdy! Dlatego w dalszym ciągu obowiązywać będzie podwójne karanie, czyli wyższy mandat + więcej punktów ... Docelowo PiSiory zastanawiają się, czy od razu nie dać 24pkt i odebrać prawko :))) - Fotoradary zastąpiono kamerami do pomiaru prędkości na danym odcinku, ale ich oznakowanie myli się kierowcom z tymi, które PiS zainstalował nad drogami do inwigilacji :))) - Ponieważ PiScielce się nudzą i nie mają pomysłu na POLSKĘ, to wymyślili droższy LPG i zapewne niedługo pomysłodawca dostanie zloty medal .... "Za Zasługi dla Obronności Kraju" - ostatnio taki medal dostał Misiewicz - Aptekarz z Łomianek :))) - Bez konsultacji społecznych trwają prace nad nową ustawą „prawo wodne”. Określa ona nowe wyższe stawki opłat za pobór wody i ścieki. Co by nie pisać i to co się nie zmieni kochani wyborcy PiS, to to, że w każdą miesięcznice tj 10-tego, możecie się spotkać z Jarkiem na Krakowskim Przedmieściu w W-wie :)))

Gość gość
Pozostali prezydenci OLALI CIEPŁYM MOCZEM święto PATROSZENKI i jego zwolenników , jedynie POSKA KUKIEŁKA klęka przed CZEKOLADOWYM KUNDLEM.

Gość gość
Pan prezydent nie czyta komentarzy, bo w internecie nocą woli sledzic co innego. :classic_cool:

Gość gość
Po co tyle rozczuleń nad PiS . Może lepiej niech napisze ten co wie o co chodzi PiS owi , Kaczyńskiemu i całemu jego dworowi . O co im chodzi , czego chcą , dokąd zmierzają , jai cel im przyświęca ? Krótko i na temat - ktoś wie ?

Gość ja wiem co nie co
Chcą tak przebudować system władzy, samorządów , prezydentury, premierostwa i sądów by rządzić permanentnie

Może lepiej niech napisze ten co wie o co chodzi PiS owi , Kaczyńskiemu i całemu jego dworowi . O co im chodzi , czego chcą , dokąd zmierzają , jai cel im przyświęca ? x x No cóz. Jarosław K. razem z kolesiami dąży do przejęcia całkowitej władzy w Polsce obejmującej wszystkie dziedziny i utrzymanie tego stanu jak najdłużej, bo wie, że władza która przyjdzie po nim wykorzysta jego własne zdobycze przeciwko niemu. A więc konieczne jest utrzymanie władzy jak najdłużej paraliżując możliwości jej zmiany. Czyli zmiany w przepisach wyborczych wszystkich szczebli a tam gdzie to nie jest możliwe wprowadzenie zmian, np terytorialnych, wymuszających nowe wybory już wg nowych reguł korzystnych dla Jarosława K. i kolesiów jego...

Dodam, że te same cele przyświecały panom H. i S. zreszta podobnych wzrostem i mentalnością do Jarosława K. Przypadek?

Gość gość
Kędzierzyn-Koźle Miasto w Polsce Kędzierzyn-Koźle – miasto w województwie opolskim oraz siedziba powiatu kędzierzyńsko-kozielskiego, położone na Nizinie Śląskiej, na Śląsku Opolskim. Wikipedia Powierzchnia: 123,4 km² Pogoda: 25 °C, wiatr wsch., 13 km/h, wilgotność 46% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 64 219 (2007) Czas lokalny: czwartek, 16:48

otulona_snem dziś takie same cele,przyswiecalyby kazdej partii politycznej,majacej wiekszosc,naiwnoscia i przewrotnoscia jest stawienia tezy,ze to domena jedynie pisu,pis jako pierwsza partia po 89 r nie potrzebuje koalicjanta,ty samym jako pierwsza robi, to co robi i co zrobilaby kazda na jej miejscu x x No to podaj przykład łamania Konstytucji przez jakąkolwiek partię w celu zwiekszenia własnej władzy...

Janina Goss weszła do rady nadzorczej BOŚ, od marca pełni analogiczną funkcję w Polskiej Grupie Energetycznej. Prywatnie jest przyjaciółką prezesa PiS, u której był zadłużony na 200 tys. złotych. x Jak donosi "Polityka", Goss będzie przyglądać się poczynaniom zarządu Banku Ochrony Środowiska, którego głównym akcjonariuszem jest Państwowy Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej. Istotne, że jego wiceprezes, Stanisław Kluza, swego czasu miał tekę ministra finansów w rządzie Jarosława Kaczyńskiego. x x A może coś takiego się przydarzyło?

Środowiska prawicowe są zgorszone działalnością rzecznika praw obywatelskich i żądają jego odwołania. Instytut na rzecz Kultury Prawnej "Ordo Iuris", organizacja antyaborcyjna i antygenderowa, zbiera podpisy pod petycją o odwołanie RPO Adama Bodnara. Jego zdaniem rzecznik sprzeniewierzył się złożonemu ślubowaniu. Akcję poparł również Obóz Narodowo-Radykalny. x Jak czytamy w treśc***etycji, którą podpisało ponad 18 tys. osób, rzecznikowi zarzuca się m.in., że "występuje przeciwko podstawowym wolnościom Konstytucji RP w imię partykularnych interesów subkultury LGBT". Np. przez podjęcie interwencji w sprawie urzędów stanu cywilnego odmawiających zaświadczeń osobom chcącym zawrzeć związki jednopłciowe za granicą. x x :D:D

Jak donosi "Super Express" w rodzinnej miejscowości premier, wyremontowano drogę, prowadzącą m.in. do jej posesji. Koszt remontu wyniósł 140 tys., ale z części odmienionego dojazdu nie mogą korzystać wszyscy. BOR postawił znaki graniczne - jednym fragmentem może poruszać się tylko Beata Szydło oraz jej bliscy. x O podziale 20-letniej drogi publicznej w Przecieszynie zdecydowano po drogim odnowieniu. Zarządzająca nią gmina Brzeszcze dowiedziała się, że jezdnia w pewnym punkcie staje się prywatną – na długości 200 m. Prawo do poruszania się po niej mają tylko wskazane, związane z szefową rządu osoby. Inne, według tabloidu, są zawracane przez funkcjonariuszy Biura Ochrony Rządu. x x A moze coś takiego się zdarzyło kiedyś?

'Dziś już nikt nie kwestionuje agenturalnej przeszłości Lecha Wałęsy. Sprawa została zbadana.' - stwierdził w TVP prezes IPN. Próbowaliśmy go dziś zapytać, czy prokurator ma opinię biegłego grafologa w sprawie teczki TW 'Bolka'?. Jarosława Szarek wyraźnie chciał uniknąć tematu. Od rzecznika IPN usłyszeliśmy, że nie. 'Nigdy nie byłem agentem. IPN mnie opluł'- mówił pół roku temu Lech Wałęsa. Zanegował autentyczność dokumentów. x x :D:D:D

Będzie to pierwszy w Polsce pomnik gen. Andrzeja Błasika. W sobotnich uroczystościach, na których zostanie zaprezentowany, weźmie udział m.in. prezydent Andrzej Duda, który objął wydarzenie honorowym patronatem. x x Pomnik dla człowieka odpowiedzialnego za burdel w lotnictwie czego efektem była m.in. katastrofa smoleńska....:O

• Minister Rafalska: Do wydatków na 500 plus trzeba dodać kilkaset milionów • Początkowo zakładano, że w 2017 roku program będzie kosztował 22 mld zł. • Skąd zmiana? "Uprawnionych jest więcej, niż szacowaliśmy" - mówi minister x x Ale dzisiaj, na konferencji prasowej, Szałamacha mówił, że nic takiego nie wystepuje...:D

Jak informuje tygodnik "Polityka", przyjaciółka Jarosława Kaczyńskiego (67 l.) weszła właśnie do rady nadzorczej Banku Ochrony Środowiska, którego głównym akcjonariuszem jest państwowy Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej. x "Goss będzie teraz też patrzeć na ręce zarządowi BOŚ. Wiceprezesem zarządu BOŚ od marca, z nadania PiS, jest Stanisław Kluza. Jednocześnie pełnił on obowiązki prezesa zarządu banku. Kluza był ministrem finansów w pierwszym rządzie Jarosława Kaczyńskiego" - czytamy. x W kontrolowaniu spółek pani Janina ma już wprawę. W końcu od kilka miesięcy pełni niemal taką samą funkcję w Polskiej Grupie Energetycznej, która oczywiście też jest kontrolowana przez rząd. Goss to prywatnie przyjaciółka domu Kaczyńskich. Z Jarosławem przyjaźni się do początku lat dziewięćdziesiątych.