Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lauraxxx

Wstydzę się zaprosić chłopaka

Polecane posty

Gość Lauraxxx

Od paru miesięcy spotykam się z chłopakiem. Super nam się układa, szanuje mnie, mamy bardzo podobne charaktery i wydaje mi się, że będzie z tego coś poważniejszego. Ciągle spotykamy się na mieście, ale też bardzo często spędzamy dnie u niego. Ostatnio coraz częściej podpytuje mnie o moich rodziców itp. Problem polega na tym, że chciałabym zaprosić go do domu i przedstawić rodzicom, ale się wstydzę... Mamy małe mieszkanie, nie mam swojego pokoju.. najgorsze jest to, że śpię w jednym łóżku z siostrą. Niestety.. nie mam warunków, żebyśmy mogli spędzić czas sam na sam. U niego możemy zamknąć się w pokoju i po prostu mieć trochę prywatności. On pochodzi z bogatej rodziny.. Ma piękny dom, jego rodzice są wykrztałceni. Ja pochodzę z biedniejszej rodziny.. nie mamy zbyt dużo pieniędzy.. oczywiście nie mam o to pretensji do rodziców.. wiem, że się starają i chcą zapewnić mi i siostrze wszystko co najlepsze..nawet jeżeli jest im trudno. Ostatnio czuje się po prostu gorsza od niego. Nie wiem jak mu o tym wszystkim powiedzieć.. boje się, że pomyśli sobie, że jestem gorsza i wyśmieje mnie za to jakie mam warunki w domu.

Gość gość
Jeżeli Cię wysmieje to nie jest Ciebie wart! Sama pomyśl jeśli on Cię kocha to to akurat, że pochodzisz z biednej rodziny nie będzie miało dla niego znaczenia. Powiedz mu o tym sama się przekonasz czy to wartościowy człowiek czy tylko nic nie warty d**ek..

Gość gość
Jak jego rodzice są wykRZtałceni :D to z taką pisownią będzie ci ciężko :P

Gość gość
Skoro kobiety mogą wyśmiewać biednych facetów, to i faceci mają do tego prawo :P A tak na serio to tylko pieniądze, ważniejsze jest to jaki jest człowiek tak więc jeśli ktoś wyśmiewa innych tylko dlatego że mniej ma, to jest zwykłym prostakiem.

Gość gość
Faktycznie super facet, jesli uwazasz ze moze cie wysmiac za biedniejsze pochodzenie.