Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał121212

Wy puszczalskie qrwy (nie dziewice), ktore sie puszczacie przed slubem i

Polecane posty

Gość gość
Jezus był 58364 razy lepszy od ciebie i tak szanował kobiety że zabronił ich pożądać nawet w myśli. Prawo mojżeszowe było dostosowane do tego ludu bo tylko tak Bóg umiał sobie z nimi poradzić, Jezus przyszedł pokazać prawdziwą twarz Boga. Bądź tak dobry jak on a później Go krytykuj. A może nie potrafisz? Na głos Jego imienia ludzi wściekłość zalewa, obserwuję to całe moje życie. To dużo mówi. Rozczarowana

gość dziś Jak cierpię to moja wina? aha, czyli jak np. żona mi się puści, albo ktoś mnie napadnie na ulicy to MOJA WINA! Dobra rada: lecz się

Gość gość
Jak uśmiercisz swoją rzekomą przyszłą żonkę, to osobiście ci poderżnę gardło.

22lataprzegrywu dziś Twój język odnośnie seksualności dowodzi, że masz mentalność typowego polskiego k***iszcza. W moim przypadku seks wyłącznie po ślubie, ale jak, skoro niema normalnych dziewic są tylko lewackie. A cała reszta to puszczalskie pomioty, które nie zasługują na Mężczyznę, tylko na samotność i samotne macierzyństwo a w najlepszym razie na ukamienowanie.

Gość gość
A wy nie z dziewczynami tylko na necie wieczór spędzacie, no tak... z qrwami będziecie siedzieć :D

Gość gość
Tylko muslimy kamienują za bzdury, a tutaj się ich powszechnie nienawidzi. Za swoj le poglady dostałbyś pięścią w ten niewyparzony ryj.

Gość gość
dziś to jest wina tego kto ci krzywde zrobil, jest prawo przyczyny i skutku, Bóg nie decyduje o tym co zrobi ktos inny tak samo jak ty nie masz na to wpływu Rozczarowana

Gość gość
LOL Maly Ksiaze dziś krytykujesz dziewczynę, słusznie bo jej jezyk tez mi sie nie podoba ale sam popatrz jak ty sie odzywasz do kobiet i jak je wyzywasz Rozczarowana PS to forum to bagno tresciowe oprocz momentów gdy kilka osob raz na kilka dni napisze cos sensownego ws ludzkiej seksualnosci i to uprzejmym jezykiem

Gość gość
gość dziś Wytłumacz mi dlaczego kobiety tak się nie szanują i nie trzymają cnoty dla męża prawiczka? Czy to tak trudno za czekać!

to dlaczego po stworzeniu swojej własnej religii czyli wybraniu tego co ci się najbardziej podoba nie chcesz zaprezentować swoich poglądów publicznie. wtedy to ciebie by skamieniowali. :classic_cool: napluli nażygali i nasrali w twój o***t rozciągnięty murzyńską stopą. ponieważ się boisz piszesz na babskim forum. czy pisanie na kafe jest czynem godnym naśladowcy mojżesza? haha :D

gość dziś nie obrażam kobiet, tylko puszczalskie a jak powszechnie wiadomo one kobietami nie są. Ps Chrześcijaństwo jest dla ludzi złych, którzy nabroili i teraz jak tchórze boją się wziąć na siebie konsekwencje swoich czynów. Chrześcijanie wolą uciekać od odpowiedzialności za siebie zasłaniając się Jezusem. Tak zachowują się dzieci a nie ludzie dorośli.

Gość gość
dziś Siebie szanuję i to bardzo a dlaczego te które sie nie szanuja sie nie szanuja nie wiem bo to dla mnie zagadka nieskonczona. Tak samo jak nieszanujacy sie faceci. Ale bluzgac nie masz prawa po nikim, odnos sie do ludzi z uprzejmoscią Rozczarowana

22lataprzegrywu dziś Prezentuje je publicznie jak i w internecie. A takie groźby to sobie możesz wsadzić w swoja brudną, zawszoną, lewacką kloakę. Nie boję się śmieci ludzkich, którzy nie potrafią dostrzec prawdy.

Gość gość
gość dziś Ty masz najlepsze poglądy i wręcz jesteś jak dla mnie idealną kobietą pod każdym względem! Szok, że takie kobiety istnieją spośród tylu kobiet na kafe. Dziękuje ci!

Gość gość
dziś typowe, ze nie istniał i inne bzdety oczywiscie ze istniał i jest na to wiele dowodów ty, mały ksiaze, popełniasz jeden wielki grzech, mianowicie pycha stawiasz sie ponad innymi ja tez nie mam sobie nic do zarzucenia z rzeczy powaznych, szanuje bardzo siebie i tego jedynego którego Bóg mi kiedys moze da spotkac i on musi siebie tez szanowac bo inaczej nie ma u mnie szans, ale nie przynajmniej bluzgam po ludziach. Widzę że jestes wrecz przepełniony nienawiścią i pychą, a twoje ataki na Jezusa mi tylko mówią, że On miał rację... twoje serce jeszcze nie poznało miłości Boga Rozczarowana

gość dziś Ja ci odpowiem dlaczego się nie szanują. Naukowcy znaleźli coś takiego jak kurwi gen [ja go sobie tak nazywam], w którym owi naukowcy dopatrują skłonności do zdrady i puszczalstwa. Bóg wiedział co robi każąc kamienować cudzołożnice, bo wiedział, że tacy ludzie demoralizują resztę. Dlatego ekspansja Europy przez Muzułmanów jest mi na rękę, ponieważ zasady szariatu są podobne do tych z Pięcioksięgu Mojżesza.

Gość gość
do gość dziś :-) bardzo miło, dziękuję i Tobie :-) porządny jesteś człowiek, wiesz o co chodzi :-) Rozczarowana

gość dziś UWAŻAJ ona może być byłą prostytutką one zawsze robią się takie religijne. A jak jest Katoliczką, to jest pewne na 90%.

Gość gość
dziś mały ksiaze, powiedz mi prosze, czy jest jakis gen który powoduje ze nałogowo obrazasz ludzi? ja nie widze milosci w twoim zachowaniu, milosci do drugiego człowieka Rozczarowana

Gość gość
gość dziś Czytam twoje posty i piszesz tak jak myślę o tych sprawach.

Gość gość
To jest kobieta marzeń z moich snów szkoda, że tak mało tak myśli :( bo jak spotykam to 1 na 10000 żeby tak myślała jak ty

gość dziś Ty jesteś chrześcijanką, ja jestem Mozaistą i według Tory takie puszczalskie wieprze nie zasługują na szacunek. Wszak jest napisane, że sprawiedliwy cieszy się z kary grzesznika.

Gość gość
dziś mały książę, widzę że bardzo gryzą cię moje poglądy, a ja tylko się uśmiecham i sobie czytam bo wychodzi mi czarno na białym że Chrystus miał rację, i jeszcze mówił jak Go będą atakować czyli się sprawdza pozdrowienia dla wszystkich prawdziwie czystych chłopaków i dziewczyn od urodzenia, którzy dla tych co zbłądzili nie maja nienawisci w sercu a miłosc jaka Bóg daje, a do tych zbłądzonych chcę powiedzieć, wracajcie jak najszybciej do czystości! Rozczarowana

Gość gość
Gdzie spotkać taką samą kobiete o takich poglądach jak rozczarowana?

Gość gość
gość dziś Można wiedzieć w jakim wieku jesteś, że masz takie poglądy?

Gość gość
A co z chłopami? Ich też można yebnąć kamieniem w łeb, jeśli cudzołożą?

Gość gość
dziś nie powiem ze się nie cieszę z twoich słów, takie poglady są po prostu standardem i nie oczekuje za nie pochwał, ale miło ze doceniasz :-) i wiem ze taki który to docenia to prawdziwy normalny mezczyzna Rozczarowana

Gość gość
Bardzo wartościowa kobieta :)