Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał121212

Wy puszczalskie qrwy (nie dziewice), ktore sie puszczacie przed slubem i

Polecane posty

gość dziś Każda tak mówi a potem zdradza. Niema już wiernych kobiet w małżeństwie i zastanawiam się czy kiedykolwiek takie były. Gdyby mnie żona zdradziła to zgodnie z prawem Mojżeszowym ukamienowałbym ją.

Gość gość
takie osoby nie znają wartości intymności po prostu Rozczarowana

Gość gość
gość dziś Już dawno wiadomo, że to żadna miłość, tylko chęć oznaczenia terenu i pokazanie dominacji nad czymś, co uważacie za gorsze. Rzygam na mężczyzn, bo albo chcą seksu, albo chcą upodlić. Zwyrodniałe potwory!

Gość gość
Ojej, sami święci, same nieskalane, idealne prawiki, prawdziwi gentlemani. Nie dociera do was, że wszyscy jeżdżą po was, bo dzień w dzień wyzywacie normalne kobiety od dziwek? To jest normalne zachowanie? Jeżeli tak - to nie dziwota, że jesteście wyzywani od debili. Chcecie se dziewice, to se chcijcie, ale wara od normalnych kobiet, cioty.

Gość gość
Jesteście jakby opóźnieni w rozwoju, naprawdę. Nikogo nie obchodzi, że chcecie cnotkę. Wszystkich za to obchodzi, że próbujecie swój światopogląd narzucić innym i wyzywacie od kurew kobiety, które kurwami na pewno nie są. Chooy was cudze życie obchodzi. Zajmijcie się swoimi fiutami, a nie cudzymi fiutami i cipami. Jeżeli zaś waszą świętą misją jest najeżdżanie na ludzi - sami będziecie ruchani na tym forum w każdy otwór, bo prowokujecie do tego.

Gość gość
Dodam jedną rzecz. W prawdziwym świecie poza kafeterią, w świecie nie jedynek i zer, tylko w takim, w którym się faktycznie żyje, niewielu ludzi aspekt dziewictwa faktycznie obchodzi. Większość ma na to naprawdę wyj/ebane, bzykają się, coś tam piją, coś tam ćpają, potem następuje żeniaczka, dzieci i nudne życie. I tak sobie pierdzieli większość tego społeczeństwa, które ze swych radość spowiada się na fejsbuku. Większość ludzi w tym kraju, ponad 30 milionów, o kafeterii nie ma pojęcia i ma w równym stopniu pojęcie o waszych krucjatach tutaj. Nikogo nie obchodzi, że chcecie błony. Obchodzi za to, że jesteście agresywnymi ćwokami.

Gość gość
Każdy facet to puszczalski lafirynd oczekujący seksu!!!!!!! Nie dla zboczonych zwyroli!!!!

Gość gość
Pies w d***e dupa w psie Pies w d***e dupa w psie Pies w d***e dupa w psie Pies w d***e dupa w psie Pies w d***e dupa w psie Pies w d***e dupa w psie Pies w d***e dupa w psie Pies w d***e dupa w psie

Gość gość
Oooch, jeszcze coś dorzucę. Prawikiem jest się na ogół z dwóch powodów: katolik albo był zbyt aspołeczny, bo nawiązać kontakty seksualne. Oba przypadki są dziwne. Katolik...mniejsza o katolika, ale nieśmiały prawik to powoli formujący się psychopata. Mężczyzna, który nigdy nie był z kobietą, żywi do nich nienawiść za brak zainteresowania, obarczając je całą winą za bycie niewidzialną, miękką fają. Powoli staje się sfrustrowanym seksualnie psychopatą, który twierdzi jakim jest dobrym, spokojnym facetem, a w rzeczywistości nienawidzi kobiet bardziej niż czegokolwiek. Pełno takich prawików i oczywiście dziwią się, dlaczego kobiety ich unikają.

Gość gość
Lubię też, jak prawiki odwołują się do starych czasów, że wszystko było takie moralne. Od tysięcy lat ludzie się zabijają, zdradzają, torturują, zabijają własne dzieci, dokonują aborcji, uprawiają seks homoseksualny, gwałcą, cuda na kiju działy się odkąd nasz gatunek istnieje.

Gość gość
Nie dla psa kiełbasa, prawiki zwyrole seksualne! Tyle w temacie!

Gość gość
I jeszcze ostatnia rzecz, zanim pójdę spać, mimo że do nikogo to naprawdę nie dotrze. Jest coś takiego jak niedopasowanie seksualne. To nie jest mit i tego rozmowami się naprawić nie da. Ludzie mają różne potrzeby, charaktery, różne libido i upodobania. Było i będzie, nawet wśród przykładnych katolików, mnóstwo rozwodów z tego powodu. Czasami ludzie po prostu do siebie nie pasują i koniec. Mogą próbować, pracować, a i tak ten seks będzie do kitu. A seks jest niestety cholernie ważną częścią naszego życia i obie płcie mogą być tym piekielnie sfrustrowane. Nawet miłość może zostać nadszarpnięta taką frustracją. Ale... zrozumiecie...może...dopiero kiedy ona nie będzie mieć z wami orgazmu i będzie nieusatysfakcjonowana, bo jesteście niedoświadczeni.

Gość gość
Możecie se co najwyżej nawzajem pały poobciągać, bo dorosłe kobiety uciekają od psycholi, a młode dziewczęta na szczęście są nielegalne!

Gość gość
I przykra rzecz. Jakkolwiek bardzo mężczyźni by tego nie chcieli, to jesteśmy ludźmi i ludzie mają nieugiętą naturę, która sprzeciwia się niewoli na każdym kroku. Role w społeczeństwie powinny być wyborem, nie narzuconą odgórnie cudzą wolą. Takie pomioty jak Michałek i Srążę tego nie rozumieją. A ja...wolność kocham i rozumiem.

Gość gość
A ja dalej mam nadzieję że taki dobry chłopak z moich marzeń mi się trafi, i że będzie nam tak dobrze jak sobie to wymyśliliśmy :-))) Rozczarowana

Gość gość
Seks nie jest ważny w związku i nie pisz bzdur a mitem jest faktycznie niedopasowanie seksualne bo jest udowodniono naukowo.

Gość gość
Nie odróżniasz miłości od seksu!!! Jak mnie drażnia takie panny brrrrr

Gość gość
gość dziś super napisałas/es. zgadzam się w kazdym calu. poza tym normalni ludzie piszą normalnie,normalnym kulturalnym stylem,w którym najwiekszą zniewagą jest słowo np wariat. rozumiem pewne teorie, chec trzymania się zasad-ok ale poki co prawo nasz w Polsce nie przewiduje kar za sex przed slubem czy nawet zdradę ( choc zdrady nie popieram,ale nigdy bym nikogo do piekla nie posylała,coz -jego wybor, konsekwencje przyjdą same). A te dwa autorzyny ( autor i książę) to wypisz wymaluj psychopatyczni zwyrodnialcy zapowiadający się na maniakalnych morderców. sa zbadane przypadki takich seryjnych zabójców i psycholi,badane ich dziecinstwo i w wiekszosci przypadków powtarza się schemat- trudne dziecinstwo, jeden z rodziców niespeóniający roli rodzica ( np albo matka prostytutka albo ojciec alkoholik i recydywista itp...), sam taki delikwent słaby,podatny na czyjes wpływy,męczący w dziecinstwie zwierzęta, w realu sprawia wrazenie spokojnego nawet sympatycznego , swoje zboczenia skrzetnie ukrywa az nagle wybucha bomba ktora wybuchnąc musiala bo nie da się czegos stłamsić i wowczas mamy serie gwaytów i morderstw... a ci od "dziewic" jak ulał pasują do takiego schematu. mozna wyrazić swoje poglady, swoje pragnienia owszem ale narzucac innym swoje myslenie,wrecz szantazować (pjsciem do piekla albo zyczyc komus krzywdy ze strony muzułmanow) cokolwiek to by było... to juz jest chore i takie osobniki nadają się jedynie do zamknięcia i odizolowania ich od normalnego spoleczenstwa zzawczasu.

Gość gość
dziś ile tak będziesz sprawdzać, raz, 2, 3, 20, 50, 100 razy? :-) powiem ci coś, dopasowanie seksualne nie istnieje. każda para musi się sama dopasować, na tym właśnie polega miłość i poznawanie się :-) Rozczarowana

Gość gość
Badania naukowe: Im mniejsza liczba partnerów tym trwalsze małżeństwo "Okazało się, że największe zadowolenie ze związku deklarowały kobiety, dla których mąż był pierwszym i jedynym partnerem seksualnym" Naukowcy ostrzegają, że nie warto prowadzić zbyt rozwiązłego życia seksualnego. Obecnie wiele dziewcząt uważa, że jeżeli „wyszaleją się” w młodości, będą miały bardziej udane życie małżeńskie. Okazuje się, że jest wręcz przeciwnie. "Tymczasem wciąż wzrasta liczba rozwodów. W USA rozpada się co drugie małżeństwo, a Polska szybko goni te statystyki" i co na to powiesz? to wina właśnie rozwiązłości seksualnej i sprawdzania przed ślubem? "Często jest tak, że u podłoża zdrady tkwią bardzo poważne zaburzenia w komunikowaniu się partnerów." Jest to potwierdzone naukowo, że ludzie uprawiając seks przed ślubem są mniej trwalsze od tych co uprawiają dopiero po ślubie Mit dopasowanie seksualnego - http://adonai.pl/czystosc/?id=54

Gość gość
gość dziś Tak, tak, oczywiście, że jest mitem, jeśli dajemy dla świętego spokoju, chociaż nie chcemy, wtedy może teoretycznie nie ma niedopasowania.

Gość Rozaliaaa
Ja sama jestem dziewicą i chciała bym się związać z prawiczkiem, a seks toleruję dopiero po ślubie, ze względu na swoją religię, natomiast według mnie osoba siedząca cały dzień na internecie, wyzywająca kobiety, zionąca tak wielką nienawiścią, jest po prostu chora psychicznie, już wolała bym aby mój przyszły mąż miał za sobą jakiś tam stosunek z kobietą, ale przy tym szacunek i dystans do siebie, jesteście przerażający, do psychiatryka na leczenie, to na prawdę nie wygląda dobrze.

Gość gość
gość dziś Wybacz, ale Adonai nie jest wiarygodnym źródłem, bo z góry jest stronnicze. Podręcznik tu daj, a nie jakieś stronki od określonych poglądów.

Gość gość
gość dziś 100% się zgadza zobacz najnowsze badania naukowców! "Niezależnie od religijności, czekanie pomaga wytworzyć w związku lepsze procedury komunikacji. Te zaś pomagają poprawić stabilność oraz zadowolenie ze związku na długą metę" Dlaczego są zdrady w małżeństwie ""Często jest tak, że u podłoża zdrady tkwią bardzo poważne zaburzenia w komunikowaniu się partnerów." Jest to potwierdzone naukowo, że ludzie uprawiając seks przed ślubem są mniej trwalsze od tych co uprawiają dopiero po ślubie"

Gość gość
gość dziś Miłość i poznawanie się, to seks z musu, bo partner chce 4 razy w tygodniu, a my 4 w miesiącu? To ja dziękuję za taką miłość i wolę być sama.

Gość gość
Nie ma i tyle miliony razy zostało obalone to ludzie nie sa z miłości tylko dla seksu. Dlaczego nie warto uprawiać seks przed ślubem? Niektórzy mówią, że trzeba przed ślubem sprawdzić seksualnie. Prawda jest taka: fizycznie każdy mężczyzna pasuje do każdej kobiety i nie ma co sprawdzać. Konkretne powody, dla których nie warto współżyć przed ślubem: 1. Niezaplanowane, niechciane zajście w ciążę, z którym mogą wiązać się takie rzeczy jak: - poślubienie lub konkubinat z osobą (ojcem/matką dziecka) którą się nie kocha, - pozostanie samotną matką z niepewną przyszłością min. finansowo – mieszkaniową, jak pokazują badania najlepsze jest dla dziecka gdy jest wychowywane przez oboje rodziców, - prawdopodobne płacenie alimentów, gdy zostawi się kobietę, - problemy z skończeniem szkoły i zdobyciem zawodu, - zniszczenie wcześniejszych planów życiowych, - zabicie dziecka przez dokonanie aborcji np. wymuszonej naciskami otoczenia bądź z powodów materialnych; po aborcji pojawiają się wyrzuty sumienia (bo która kobieta zabijająca swoje dziecko może ich nie mieć), jak również może ona powodować tzw. syndrom poaborcyjny. 2. Zarażenie się chorobą przenoszoną drogą płciową. Nie ma żadnego stuprocentowego zabezpieczenia przed niektórymi chorobami (np.HIV), więc zawsze istnieje ryzyko zakażenia. 3. Zranienia emocjonalne, które mogą wynikać z takich sytuacji jak: - „oddawałam się mu, chcąc go przy sobie zatrzymać, a on znudził się mną i mnie opuścił, chodziło mu tylko o seks”, - „czułam się, jak rzecz którą on wykorzystuje w celu osiągnięcia przyjemności seksualnej”, - „zachowywał się, jak zwierzę i zmuszał mnie do robienia rzeczy nienormalnych i obrzydliwych, uwłaczających godności kobiety”, - „opowiadał innym ludziom, o naszych intymnych przeżyciach, śmiejąc się i drwiąc sobie ze mnie”. Takie i tym podobne przeżycia mogą mieć destrukcyjny wpływ na psychokę człowieka i prowadzić do problemów w przyszłości. 4. Prawo pierwszych połączeń. Pierwsze współżycie seksualne pozostawia w pamięci trwały ślad i staje się jakby modelem, do którego porównuje się następne przeżycia seksualne. Pierwszy seks przeżyty w sposób prymitywny i pozostawiający niesmak, może mieć negatywny wpływ na późniejsze współżycie w małżeństwie. 5. Pojawia się wiele zmartwień takich jak: - „czy nie zaszłam w ciążę?“, - „czy nie zaraziłem się jakąś chorobą?”, - „czy rzeczywiście mnie kocha, czy tylko chodzi mu o seks?”, - „czy inni nie będą mnie uważać za łatwą dziewczynę?”, - „czy to, co robimy jest dobre?”. 6. Należy jeszcze wspomnieć o stosowaniu hormonalnych środków antykoncepcyjnych. Używanie ich niszczy zdrowie kobiety i w przyszłości może prowadzić do problemów z poczęciem dziecka. Jeszcze krótko o korzyściach wynikających z przedślubnej czystości seksualnej: 1. Przede wszystkim unika się tych wszystkich rzeczy, wcześniej wymienionych. 2. Zachowanie czystości przed ślubem jest zabezpieczeniem przed osobami, którym chodzi tylko o seks. 3. Pomaga w lepszym poznaniu osoby (przez wspólnie spędzany czas na rozmowach a nie w łóżku) z którą człowiek ma się zamiar związać na całe życia. 4. Kształtuje silną wolę i umiejętność panowania nad swoim popędem co pomaga również w małżeństwie, w okresach, gdzie trzeba wstrzymać się z seksem np. podczas choroby, czy po porodzie. 5. Ma wpływ na zachowanie wierności względem przyszłego współmałżonka. "Gdy przed ślubem nie umiało zachować się czystości, to i po ślubie o wiele łatwiej jest zdradzić współmałżonka, gdy pojawi się ku temu okazja"

Gość gość
Seks po ślubie umacnia związek na długa metę niezależnie od religijności! Więc związki z doświadczonym jest zbyt ryzykowne dla kobiety i skończy się zdradą, partner jest z kobieta tylko dla seksu jak się stanie coś złego to odejdzie bo mu nie zależy.

Gość gość
gość dziś Tu nie chodzi o to czy fiut się zmieści, tylko o to, że ona nie będzie np. chciała prawie wcale, a facet będzie brał, bo mu się należy codziennie i ona będzie nieszczęśliwa przymuszana, a on, jak ona się nie będzie godzić.