Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał121212

Wy puszczalskie qrwy (nie dziewice), ktore sie puszczacie przed slubem i

Polecane posty

Gość gość
dziś Nie wiem czy wierzysz w Boga (skoro piszesz ze taki jestes w odp. na post), ale spróbuj się modlić, tak prawdziwie.. Może przez wstawiennictwo tego pana: https://pl.wikipedia.org/wiki/Piotr_Jerzy_Frassati Może szukasz dziewczyn w złych miejscach? Moze powinienes poszukac miejsc gdzie mozna spotkac taką normalną kobietę? Ciężko coś poradzić bo sama nie wiem gdzie podobnych chlopaków szukac, ale czasami mozemy dostac od zycia kogos wymarzonego w najbardziej niespodziewanych okolicznosciach Rozczarowana

Gość gość
*na błonę dziewiczą! chcemy tylko czystą

Nie mogę się powstrzymać, wybaczcie Michałku drogi. NIC o mnie nie wiesz, a nazywasz mnie używaną ścierką. Nie napisałam na tym portalu niczego z mojego życiorysu, co mogło pozwolić ci tak sądzić. Jeśli do każdej napotkanej kobiety się zwracasz, to gratuluję ci twojego (przegranego) życia. Poza tym nie rzucaj oszczerstwami, bo na nikim nie robisz wrażenia.

Gość gość
Zobacz co piszą kobiety na temat mężczyzn którzy chcą czystą dziewicę! obrażają nas wszędzie nawet dziewice!

Gość gość
dziś może same by chciały takiego i im się żal odzywa że on by ich nie chciał? i niestety bluzgają takich chłopaków kazdy czysty ma prawo do podobnej sobie... tak myślę.. tak podejrzewam że dużej ilosci kobiet marzy się taki który byłby tylko jej, z własnej woli jej oddany na całe życie i czekający na nią, wiem że ludzie mają różne poglądy, ale innej postawy nie rozumiem i może popełniły już kilka błędów w życiu i czują że taki chłopak może już by ich nie chciał? i niestety odzywa im się negatywna reakcja niech się zastanowią nad sobą i popatrzą w głąb siebie, bo to że ktoś jest prawiczkiem go nie definiuje jako kogos negatywnego. co w tym złego że chłopak chce być tylko z jedną kobietą w życiu? i czeka? nic są tacy prawiczkowie którzy nie umieli nawiązać relacji i gdyby mieli okazję, to skorzystaliby natychmiast i to jest problem, trzeba na takich uważać podejrzewam że mężczyzna prawiczek najczęściej chce taką samą dziewczynę jak on bo chce żeby to co się będzie między nimi działo będzie należeć tylko do nich i do nikogo innego. tak jest chyba najpiękniej.. Rozczarowana

Gość gość
dziś znów nie chce posta wysłać, sorry jeśli 2x może same by chciały takiego i im się żal odzywa że on by ich nie chciał? i niestety bluzgają takich chłopaków kazdy czysty ma prawo do podobnej sobie... tak myślę.. tak podejrzewam że dużej ilosci kobiet marzy się taki który byłby tylko jej, z własnej woli jej oddany na całe życie i czekający na nią, wiem że ludzie mają różne poglądy, ale innej postawy nie rozumiem i może popełniły już kilka błędów w życiu i czują że taki chłopak może już by ich nie chciał? i niestety odzywa im się negatywna reakcja niech się zastanowią nad sobą i popatrzą w głąb siebie, bo to że ktoś jest prawiczkiem go nie definiuje jako kogos negatywnego. co w tym złego że chłopak chce być tylko z jedną kobietą w życiu? i czeka? nic są tacy prawiczkowie którzy nie umieli nawiązać relacji i gdyby mieli okazję, to skorzystaliby natychmiast i to jest problem, trzeba na takich uważać podejrzewam że mężczyzna prawiczek najczęściej chce taką samą dziewczynę jak on bo chce żeby to co się będzie między nimi działo będzie należeć tylko do nich i do nikogo innego. tak jest chyba najpiękniej.. Rozczarowana

Niedźwiedzica (niem. Baarsdorf; dawniej: Bertholdisdorf, Bertolidi villa, Bertholdvilla, Parciansdorph, Bahrsdorff, Bersdorff, Baerschdorf, Niedźwiedzice) – wieś w Polsce położona w województwie dolnośląskim, w powiecie wałbrzyskim, w gminie Walim. Do dzisiaj, w niektórych źródłach podawana jest nazwa Niedźwiedzice.

mały księciunio przerobił religię katolicką na swój własny użytek czyli uważa się za boga ale czy pisanie na kafe jest czynem godnym naśladowcy mojżesza?

Gość gość
dziś wiem drogi kolego, to jest bardzo nieodpowiedzialne i płytkie jeśli tak robią Ale są też tacy chłopcy, że nic się u dziewczyny nie liczy innego tylko dziewictwo i traktują ją jako przedmiot do seksu. to bardzo przedmiotowe podejście... bo traktują ją jako przedmiot który "można mieć", najlepiej by był "nieużywany". może te dziewice sprzeciwiają się takiemu traktowaniu, i słusznie bo chęć posiadania dziewicy za żonę z pragnienia intymności na całe życie to co innego niż chęć "posiadania jej jako nieużywanego przedmiotu". To drugie podejście jest uwłaczające godności kobiety Najlepszy jest po prostu taki, który chce oddać się tylko żonie i tylko po ślubie, z miłości na nią czeka i ma takie nastawienie że nie zdradzi jej choćby nie wiem co Rozczarowana

22lataprzegrywu dziś Co żal ci dupsko ściska, że inni maja ideały, marzenia, szczytne cele? Ty nie masz nic. Jak słusznie zauważyłaś w swoim nicku jesteś przegrywem. Ludzie, którzy na coś czekają, na coś pięknego i unikalnego dla nich nie przegrali życia... Oni je dopiero zaczną.

przecież mogłoby być tak pięknie przecież księciunio mógłby głosić swoją teorię w prawdziwym życiu i nauczać ludzi ale niestety boi się. dlatego został mu internet.

Gość gość
Jestem prawiczkiem z wyboru i chce czystą takie miałem plany ale teraz nie wiem co o tym myśleć jak do tej pory nigdy takiej nie spotkałem.

lepiej uznawać się za przegrywa niż jak ty za boga. powtarzam pytanie dlaczego nie zdecydujesz się na wystąpienia publiczne. pokaż swoją twarz a nie, piszesz na babskim forum kafe którego użytkownicy to 90% to faceci prawiki.

Gość gość
Chłopaki, nie wstydźcie się mówić że chcecie czystą żonę, także w prawdziwym życiu, ja się nie wstydzę moich poglądów i po prostu mówię o nich kiedy trzeba, nie ostentacyjnie, ale stanowczo, mnie szokuje to jak można coś tak niesamowitego rozrwonić na inne relacje niż ta małżeńska, i takie małżeństwo powinno Boga zaprosić żeby wspomagał tę miłość i modlić się razem etc. i byc radosnymi... W końcu z jakiegoś powodu się człowiek zakocha w kimś, i to nie powinno wyblaknąć, inaczej to nie jest miłość... nie jest.. Rozczarowana

Gość gość
gość dziś 99% kobiet wyzywa meżczyzn którzy są prawiczkami i chcą się związać z czystą! bo nie chodzi o żadną błonę tylko chce za czekać z tymi sprawami do ślubu pokazac jak kocham swoją partnerkę niezależnie czy jest seks czy go nie ma! w taki sposób sprawdzimy partnera! a nie reagować negatywnie bo facet chce dziewice masakra jakaś

nie poddawaj się. Dziewica dla prawiczka. Cudzołożnica dla cudzołożnika. Nie rezygnuj z ideałów i przekonań NIGDY, bo to stanowi o twoim człowieczeństwie, bo nie jesteś jak zwierze, które płynie z prądem instynktów.

takie ideały jak ty może mieć każdy tylko nie każdy chce. namawiam do występu publicznego. w trymiga znalazłbyś się w psychiatryku. ale ty się boisz. dlatego piszesz sobie tu na kafe tzw. babskim forum którego 90% użytkowników to faceci prawiki. haha nie wiesz o tym?

Gość gość
dziś nie łam się, bo nie warto, ja nawet by nie mogła być z kimś kto już takie rzeczy robił z kimkolwiek ludzie tyle zachowań dzielą ze sobą, ale to powinno być jako jedyna rzecz zachowana dla jednej osoby w życiu inaczej to po prostu nie jest wyjątkowe :/ tak myślę Rozczarowana

22lataprzegrywu dziś Znajomi i rodzina znają moje poglądy. Nie uważam się za Boga, nigdzie tak nie napisałem. Celowo manipulujesz moje wypowiedzi po to, aby poczuć się lepiej.

Gość gość
Jakies chore teorie wymyślają bo pewnie facet prawiczek chce dziewice bo lubi jak kobieta cierpi no nie mów, że nie są chore? Nam chodzi o czystość aż do ślubu i tyle? czy to tak trudno zrozumieć? tutaj na kafe 99% kobiet wyzywa, pisze wulgarnie to mężczyzn którzy chcą dziewice na żone!

Gość gość
dziś pięknie piszesz! nie przejmuj się tymi 99% bo szkoda na nie czasu ta która będzie ciebie warta oszaleje ze szczęścia kiedy jej to powiesz :-) Rozczarowana

Gość gość
Bo ja bym nie mógł być z taką która to robiła kiedykolwiek bo to dla mnie brak poszanowania ciała, traktowanie siebie przedmiotowo.

ość dziś Mam do ciebie pytanko. Jak kobieta zdradzi, to według ciebie Mężczyzna ma prawo odejść i ułożyć sobie życie na nowo?Czy nie?

Gość gość
Po co aż tyle kobiet bierze ślub kościelny jak nie potrafią żyć w czystości aż do ślubu?

Gość gość
dziś niestety niektóre dziewice i prawiczki, robiąc różne rzeczy, myślą że wciąż nimi są a tak naprawdę nie są dodam że mi chodzi o osobę, która NIC nie robiła, absolutnie nic a najpiękniej by było wtedy gdyby nawet pocałunek zachowali dla siebie :-) Rozczarowana i idealistka kompletna :-))

Gość gość
dziś każdy ma prawo do robienia ze swoim życiem co tylko chce, i ja nie mogę żadnemu mężczyźnie mówić co ma robić, wiem tylko tyle że mi by się życie kompletnie rozsypało, mam taką mentalność że zdrada dla mnie nie istnieje i nawet nie myślałam tak daleko... nienawidzę nawet myśleć o takich sytuacjach Rozczarowana

Gość gość
facet który chce czystą to idiota i psychol według kobiet!

ja mam zamiar wziąć przyszłą żonę na wariograf żeby mieć pewność, że nie trafiła mi się pseudo dziewica [po oralu, analu itp.].