Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał121212

Wy puszczalskie qrwy (nie dziewice), ktore sie puszczacie przed slubem i

Polecane posty

Gość gość
Tylko kobiety nie chcą mężczyzn którzy są prawiczkami i co czekają z seksem do ślubu.

Gość gość
dziś odpowiadam, około 30 Rozczarowana

Gość gość
około 30 nie wiem co nadzwyczajnego w takich pogladach, dla mnie to norma :-) Rozczarowana

Gość gość
mam ok. 30 lat Rozczarowana PS sorry jeśli wypowiedz wkleja kilka razy, mam trudnosci z wyslaniem posta

za taką pychę tak po bożemu należy się publiczne ukamieniowanie księciunia oplucie zarzyganie i nasranie na niego przez niedźwiedzice. ale to nie ja ciebie osądzać będę zresztą choroba psychiczna i tak cię ogranicza życiowo.

Gość gość
gość dziś ładnie piękny wiek :) mimo, że jestem młodszy od ciebie to podziwiam cię

22lataprzegrywu dziś Niemozna karać kogoś za postępowanie zgodnie z Prawem moralnym. Powtórzę jeszcze raz. W Starym Testamencie napisane jest, że sprawiedliwy cieszy się z kary grzesznika. Co do twojej wypowiedzi to poczytaj sobie, że istnieje taka religia jak Mozaizm [choćby na Wikipedii]

Gość gość
Twoje gugublabla nijak ma się do prawa świeckiego obowiązującego w Polsce. Twoje żydostwo nie ma znaczenia. Powiedziałbyś coś takiego jak tutaj na głos i dostałbyś nieźle po japie.

Gość gość
dziś chcą. tylko jeszcze musi miec inne cechy, które by mi sie podobały, musi byc spontaniczny, wesoly, po prostu normalny, lubiacy sie uczyc o swiecie, o ludziach a nie np. siedzacy caly dzien przed tv, rozgarniety, ZABAWNY, inteligentny i zeby choc troche mi sie podobał z wygladu, i kochajacy Boga i modlacy sie z milosci do Niego a nie z obowiazku, swiadomego swojej wartosci, o czystym sercu, ciele i umysle takiego pana nie znalazłam w realnym swiecie a innego nie chce. czasami sie o niego modlę :-) wole byc sama niz pakowac sie w rózne bagna o których czasem tu czytam do pani "22 lata przegrywu" mały ksiaze ma duzo pychy ale prosze hamujcie tę nienawisc, to do niczego nie prowadzi! i droga kolezanko, tak, jestem kobietą, prawdziwą, z radykalnymi pogladami na czystosc, i to jest dla mnie zródłem radosci a nie jakąś ofiarą bo czystosc jest piekna jestem na tym forum od kilku tygodni i zobaczywszy jakie tu bagno jest czasem postanowiłam że będę pisała od czasu do czasu, delikatnie a stanowczo, ale przynajmniej nie obrazam ludzi jak niestety robia to inni zal mi tylko niektórych ludzi bo nie wiedza jak piekna jest czysta miłość wiecie co? trudno postom przejsc, non stop wylacza mi internet, moze pisze cos niewygodnego? :-)) Rozczarowana

gość dziś Najpierw obowiązuje mnie prawo Mojżeszowe a potem świeckie. A takich głupich polaczków, buraczków jak ty to sie nie boję. Umiem się bronić.

Gość gość
a ja podziwiam ciebie nigdy nie rezygnuj ze swoich ideałów, nie warto! Rozczarowana

Dziewczyny, dałybyście już spokój tym debilom. Po co marnować na nich swój czas? A na to, że przegrali życie nic nie poradzą... Najśmieszniejszym dla mnie jest to, że całymi dniami (i nocami) siedzą na necie, głosząc swoje śmieszne poglądy, bo nie mają odwagi nawet wyjść z domu :D Mają po prostu fobię społeczną i boją się prawdziwych ludzi. Poza tym, gdyby mieli mózg, dawno by się już zorientowali, że ich zdanie WSZYSCY NA FORUM mają głęboko w 0dbycie. 🖐️

Gość gość
Do 20:41 cyt "kto nie dotknoł ziemi ani razu nigdy nie może być w niebie" Adam Mickiewicz

gość dziś Typowa księżniczka szukająca księcia z bajki. Przedstawicielka grupy zwanej stare panny lub kociary Za jakiś czas, gdy twoja desperacja sięgnie zenitu, to zaczniesz uciekać w zwierzątka domowe jak np. kot.

Gość gość
to powiedział Adam Mickiewicz, a nie Jezus a ja słucham Jego, a po drugie jestem jaka jestem i nie zamierzam "ziemi dotykać", w domysle robić coś ponizej moich ideałów tylko po to zeby sie przypodobac innym a ludzi trzeba kochac i tyle kazdy ma jakies kryteria, ja mam takie i dobrze mi z tym Rozczarowana

Gość gość
gość dziś Gdzie takie kobiety poznać.

Gość gość
dziś tak, szukam ksiecia z bajki, czyli chlopaka czystego (który sie tego nie wstydzi) , kochajacego Boga i w miare ogarnietego, i nie wstydze sie tego :-)) to nie duzo :-) nie ogarnia mnie desperacja, jestem szczesliwym czlowiekiem :-) i takim pozostane Rozczarowana

Gość gość
gość dziś Jestem taki!

gość dziś Czystość pochwalam, bo, sam szukam dziewiczej panny. To, żeby był ogarnięty rozumiem, ale z twojego tekstu wynika, że szukasz ideału, którego niema. Zawsze będzie miał jakieś braki.

Gość gość
dziś no to ci życzę byś znalazł swoją panią i by była taka jak ty :) Rozczarowana

Gość rozmarzona786
Edziaa, masz rację, ale my chcemy trochę wbić do głowy tym debilom.

Gość gość
Masz racje Michał! Tylko kilkuletnie dziewice z wiankiem na głowie? Marzenia!

Gość gość
mały książę, podaj mi linka do tych wszystkich sławnych i potwierdzonych przez naukowców dokumentów o których wspominasz i z których czerpiesz inspiracje :)

Gość gość
gość dziś Nigdy takiej nie znajdę bo każda chce seksu po 2-4 miesiącach związku :( Bo dla nich to normalne uprawiać seks z każdym w którym jest w związku i jeszcze uważają, że się szanują :(

Gość gość
dziś by był czysty, i sercem i ciałem, bo to warunek bardzo wazny - uwazam ze prawdziwa intymnosc jest nie do osiagniecia inaczej po prostu nie umiem inaczej myslec, te sprawy sa za powazne dla mnie, cierpialabym cale zycie gdyby ktos trzeci nam zepsul tę intymnosc, to jest tak wazne ze tu kompromisow nie uznaję zadnych reszta jakos się dogra, w zaleznosci czlowieka, pewnie ze moze miec jakies wady, kazdy ma :-) musialby mi sie po prostu podobac Rozczarowana

Gość Michał121212
Edzia pedzia, przegralas to ty! Nikt cie nie bedzie chcial uzywana scierko!

Gość gość
Rozczarowana ale zauważ, że wiekszość kobiet wyzywa mężczyzn którzy chcą dziewicę a są czyści? co myślisz o osobach którzy tak negatywnie mówią o prawiczkach, że jest chory psychicznie, impotent, przegraniec życiowy i w ogóle dziwak. Twierdzą, że mężczyzna prawiczek chce dziewice ze względu błony dziewiczej! masakra jakaś

Gość gość
Wyzywaja nas mężczyzn którzy chcą dziewicę! to chore