Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 36NN

36lat

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
go艣膰kobieta37 dzi艣 Dlaczego wywalili? X jak to dlaczego kole偶anko ? Bo by艂a inna :-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰kobieta37
Rozumiem By艂a lepsza a to przeszkadza innym.

Udost臋pnij ten post

a ja uwa偶am 偶e kompleksy,nazywasz spo艂ecze艅stwem prymitywne larwy?ziej膮ce jadem,to jest zaka艂a 艣wiata ,gnij膮 w 艣rodku i nie mog膮 tego znie艣膰 swojej marno艣ci dlatego k膮saj膮 innych,tych larw jest tu pe艂no ,w ka偶dym w膮tku i w ka偶dym 艣rodowisku,kopi膮 s艂abszych albo tych kt贸rych tak postrzegaj膮,w ka偶dej pracy mia艂am tak膮 zazdrosn膮 niedowarto艣ciowan膮 larw臋 ,bezinteresowna zawi艣膰 bo jestem mi艂膮 osob膮 w realnym 艣wiecie ,nie inn膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰kobieta37 dzi艣 Rozumiem By艂a lepsza a to przeszkadza innym. X By艂a gorsza nie b臋d膮c tak膮 jak wszystkie bo chcia艂a 偶y膰 inaczej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰kobieta37
Nikt nie jest ani lepszy ani gorszy.Zapami臋taj to sobie zanim kto艣 oceni ciebie za gorsz膮 osob臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jesli chcesz wiedzie膰,czy masz szanse na zwi膮zek, czy spotkasz kogos , kto Cie pokocha tak jak na to zas艂ugujesz,napisz do mojej wr贸偶ki Sofii, jest 艣wietna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jasne, 偶e autor ma szans臋 na zwi膮zek i by to stwierdzi膰 nie trzeba 偶adnych wr贸偶b. Oczywi艣cie nie dajemy gwarancji czy zwi膮zek b臋dzie udany czy nie. Pytanie tylko czy autor tak naprawd臋 偶yczy sobie jakiegokolwiek zwi膮zku uczuciowego. Mo偶e lepiej 偶yje si臋 jemu w pojedynk臋? Kt贸偶 to mo偶e wiedzie膰, chyba sam autor nie wie tego do ko艅ca?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
2016.08.20 -"kole偶anki od Singla ju偶 pewnie nie znajd臋 pech to pech, ale poczekam jeszcze. Mo偶e si臋 pojawi" XXX Tak- pojawi艂am si臋. Mi艂o mi. Zajrz臋 tu w najbli偶szy weekend. Pozdrawiam "Pana od przytulania". Kole偶anka od Singla.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
2016.08.19 -"podnosz臋 w poszukiwaniu tej od Singla. Ten od przytulania". XXX Po raz kolejny si臋 tu pojawiam, ale z tym "Panem od przytulania" chyba zn贸w si臋 rozminiemy... Pozdrawiam. "Znajoma Singla".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰tenodprzytulania
Tym razem si臋 nie rozminiemy, w艂a艣nie zajrza艂em. D艂ugo ju偶 masz kontakt z tym singlem ? . Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Przepraszam 偶e tak pytam ale niechcia艂bym nikomu psu膰 relacji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 - Dobry Wiecz贸r, podziwiam za wyj膮tkow膮 wytrwa艂o艣膰 w poszukiwaniu mnie. Tak, z moim Singlem piszemy ju偶 ponad p贸艂 roku, powiem, 偶e dobrze to idzie ale mieszkamy niestety daleko i nie wiem czy si臋 spotkamy. Sk膮d Pan jest i ile ma Pan lat? Pozdrawiam. Kole偶anka Singla.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 - dodam jeszcze, 偶e chyba nie ma mowy o popsuciu relacji, bo ja nikomu niczego nie obiecywa艂am, a z tego co wiem m贸j Singiel ci膮gle czeka, 偶e poprawi膮 si臋 jego relacje z pewn膮 dzewczyn膮, z ktor膮 by艂 jaki艣 czas. Mo偶na wi臋c powiedzie膰, ze jeste艣my z Singlem na stopie kole偶e艅skiej ale lubimy si臋. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Mo偶e m贸wmy sobie ''Ty'' mam 37 lat a odleg艂o艣膰 to tylko kilometry ;-) . Mog臋 zapyta膰 jaki m臋偶czyzna musi by膰 aby艣 si臋 nim zainteresowa艂a ?, aby spe艂ni艂 Twoje oczekiwania ?.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przede wszystkim wysoki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
z du偶膮 ku艣k膮 i w艂asn膮 firm膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gosc od przytulania .Ja uwazam ze ma by膰 taki jaki mi odpowiada .Nie lubi臋 wysokich bo sama te偶 nie jestem wysoka Ma mie膰 to CO艢..ten b艂ysk w oku .Kobieta 37..

Udost臋pnij ten post

Jestem wysoki ;-) . Je艣li chcesz to podam meila i porozmawiamy bo tutaj raczej nam nie dadz膮. Wi臋c jak ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ku艣ka du偶a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰tenodprzytulania wczoraj - przepraszam dopiero teraz tu wesz艂am. Rzeczywi艣cie du偶o osob si臋 tu zebra艂o. Mo偶emy porozmawia膰 ( napisa膰 ): gg: 57979492. Pozdrawiam. Znajoma Singla.

Udost臋pnij ten post