Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 36NN

36lat

Polecane posty

Gość gość
dobrze ze w niektorych sprawach zgadzasz sie sam ze soba, przynajmniej czasem jest jakas spojnosc dlaczego twoja kreacja nie moze byc jawnie wulgarna i opresywna tak jak jest to realnie?

Gość 36NN
zostawiam was tu dziś tylko z jednym przesłaniem do namysłu człowiek czasami chce dobrze, ale zawsze znajdzie się ktoś kto to wszystko zdepcze

Gość gość
niestety i jest to przykre

Gość gość
36NN dziś zostawiam was tu dziś tylko z jednym przesłaniem do namysłu człowiek czasami chce dobrze, ale zawsze znajdzie się ktoś kto to wszystko zdepcze Taka prawda ! !

Gość gość
autor tematu nosi w sobie bombe agresji ktora zeby go nie rozerwac na strzepy musi byc eksportowana na innych.ponadto na zupelna odwrotke chce byc postrzegany przez innych i przez siebie jako idealne ja. szuka wymyslonych wrogow ktorzy go gnebia i przesladuja (umieszcza swoje niechciane cechy i pragnienia) i urzeczywistnia sie jego wymyslone idealne ja, biedne, niewinne, bez skaz . trzymajac sie faktow padlo pytanie o seks po ktorym autor zrobil sobie potwora, piszac scislej uwolnil swojego potwora i oprawil w cudza skore bo tego potrzebowal

Gość 36NN
gość dziś no dobrze, jestem wrednym, podstępnym, chamskim, gnojkiem, który nie ma skrupułów, wykorzystuje kobiety, manipuluje ludźmi, kreuje siebie na idealnego i wartościowego, grzecznego, nieudacznika by w ten sposób uzyskać przychylność zupełnie mi obcych ludzi tylko po to by połechtać własne ego i poczuć się lepiej choć przez 5 minut, a to wszystko po to by uciec od nieudacznika którym jestem w realu, zapomnieć o małym jak to określiłeś/aś fiutku, a na kolacje jadam koty oblane gorącą czekoladą :P czy takie tłumaczenie w pełni Ciebie satysfakcjonuje? :D

Gość gość
ale nie rozumiem po co mi cos tlumaczysz, ale w porzadku. natomiast doskonale rozmumiem ze pomagasz sobie zartem konfrontujac sie z czyms trudnym do przyjecia dla siebie. bez zartu byloby nie do zniesienia. nie mam nic wspolnego z pisaniem o rozmiarach czlonkow. zapytaj o to swoje alter ego czy nie zdradzilo ewentualnej tajemnicy

Gość 36NN
do jakich kłamstw mam się jeszcze przyznać aby zaspokoić Twoje chore fantazje na mój temat? może mam oznajmić, że jestem zakamuflowanym gejem? czy to Ciebie uszczęśliwi?

Gość 36NN
jak bardzo muszę siebie upokożyć abyś była/był zadowolona/y? przyznam się do wszystkiego, tylko powiedz do czego

Gość 36NN
tylko wymyśl coś takiego abym w oczach świata był największym gnojem w Polsce bo jak już być tym najgorszym to na całego może choć w tym byciu będę najlepszy z najgorszych :D

Gość 36NN
no na co czekasz? bywam niecierpliwy nie wiesz o tym? jak możesz o tym nie wiedzieć?

Gość gośćkobieta37
21 0.2ale mnie rozbawiłeś.:-)

Gość gośćA
No ale odlecielíście w tym momencie ;-)Dlaczego, po co? Bez sensu. Nie rozumiem strony atakującej. Autorze niepotrzebnie dałeś się wyprowadzić z równowagi.

Gość 36NN
powiedz także czy mam prawo tu przebywać? kto o tym decyduje? czy trzeba opłacić jakieś składki? może muszę złożyć jakieś formalny wniosek? jeśli tak czy jest konieczne zdjęcie?

Gość 36NN
gośćkobieta37 dziś przynajmniej Ciebie :) xxxx gośćA dziś Wszak o to chodziło, czyż nie? Wcale bym się nie zdziwił jak by to była Twoja sprawka. xxxx gośćpotwor dziś Złe duchy? Zabiłem dziś komara, on z pewnością był złym duchem, bo pił moją krew. :)

Gość 36NN
ponadto daleko mi do tego stanu wyprowadzenie mnie z równowagi jeszcze nie nastąpiło inaczej już dawno by mnie tu nie było ale przynajmniej wiem o co wam chodzi i kto tu jest dziwny?

Gość 36NN
jedno jest pewne, niedługo z pewnością stąd zniknę nie bawi mnie robienie ze mnie głupca

Gość gośćA
No nie wiem kto tutaj jest dziwny :-)? Jakie moje sprawki masz na myśli? Czuję, że "oskarżasz " mnie o coś złego, choć zajrzałam tu przed chwilą i widzę, że nie jestem miłym gościem. Dobranoc zatem, nic już więcej nie napiszę.

Gość gośćkobieta37
Ja nie pozwolę robić z Ciebie głupca.Lubię Cię.:-)i lubięCię czytać:-).Spoko Jesteś.Jeden kulturalny i normalny na tym wypaczonym forum.Serio

Gość gośćA
Tak tak, wiem że to bardzo dobrze...

Gość gość
a ja całe życie boję się bab bo są wredne z małymi wyjątkami

Gość 36NN
wiem jedno, już nie wiem kto tu kim jest a skoro nie wiem, to nic tu po mnie zabawiliście się moim kosztem gratuluje a teraz żegnam więcej nie zajrzę koniec wątku ps. dlatego właśnie jestem jaki jestem i za każdym razem ludzie uświadamiają mi to samo, że nie są nic warci

Gość gośćkobieta37
A co ja takiego powiedziałam??:-(Nie odchodz.

Gość gośćpotwor
wredne baby ,przez was odchodzi mój ulubiony pisarz "cafe,nie trawię was jeszcze bardziej niż wcześniej,szkoda autorze ze odchodzisz ale masz racje,nie warto tu być

Gość gość
Kobiety zrozumcie, że autor już jest zakochany( niestety nieszczęśliwie) i nie szuka tutaj żony.

Gość gośćkobieta37
Przeze mnie??

Gość gośćkobieta37
Rozbawił mnie ten opis z czekalodą,wszystko inne co napisał o sobie jest nieprawdą.

Gość gość
To nie kompleksy ale inność jest źle postrzegana w naszym społeczeństwie. Jak z tą pszczołą która wolała pójść na ryby i nie chciała zbierać miodu, no i wiecie co się stało ? Wywalili ją z ula.

Gość gośćkobieta37
Dlaczego wywalili?:-(