Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 36NN

36lat

Polecane posty

Gość gość
gośćkobieta37 dziś Dlaczego wywalili? X jak to dlaczego koleżanko ? Bo była inna :-)

Gość gośćkobieta37
Rozumiem Była lepsza a to przeszkadza innym.

a ja uważam że kompleksy,nazywasz społeczeństwem prymitywne larwy?ziejące jadem,to jest zakała świata ,gniją w środku i nie mogą tego znieść swojej marności dlatego kąsają innych,tych larw jest tu pełno ,w każdym wątku i w każdym środowisku,kopią słabszych albo tych których tak postrzegają,w każdej pracy miałam taką zazdrosną niedowartościowaną larwę ,bezinteresowna zawiść bo jestem miłą osobą w realnym świecie ,nie inną

Gość gość
gośćkobieta37 dziś Rozumiem Była lepsza a to przeszkadza innym. X Była gorsza nie będąc taką jak wszystkie bo chciała żyć inaczej.

Gość gośćkobieta37
Nikt nie jest ani lepszy ani gorszy.Zapamiętaj to sobie zanim ktoś oceni ciebie za gorszą osobę.

Gość gość
Jesli chcesz wiedzieć,czy masz szanse na związek, czy spotkasz kogos , kto Cie pokocha tak jak na to zasługujesz,napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Jasne, że autor ma szansę na związek i by to stwierdzić nie trzeba żadnych wróżb. Oczywiście nie dajemy gwarancji czy związek będzie udany czy nie. Pytanie tylko czy autor tak naprawdę życzy sobie jakiegokolwiek związku uczuciowego. Może lepiej żyje się jemu w pojedynkę? Któż to może wiedzieć, chyba sam autor nie wie tego do końca?

Gość gość
2016.08.20 -"koleżanki od Singla już pewnie nie znajdę pech to pech, ale poczekam jeszcze. Może się pojawi" XXX Tak- pojawiłam się. Miło mi. Zajrzę tu w najbliższy weekend. Pozdrawiam "Pana od przytulania". Koleżanka od Singla.

Gość gość
2016.08.19 -"podnoszę w poszukiwaniu tej od Singla. Ten od przytulania". XXX Po raz kolejny się tu pojawiam, ale z tym "Panem od przytulania" chyba znów się rozminiemy... Pozdrawiam. "Znajoma Singla".

Gość gośćtenodprzytulania
Tym razem się nie rozminiemy, właśnie zajrzałem. Długo już masz kontakt z tym singlem ? . Pozdrawiam.

Przepraszam że tak pytam ale niechciałbym nikomu psuć relacji.

Gość gość
dziś - Dobry Wieczór, podziwiam za wyjątkową wytrwałość w poszukiwaniu mnie. Tak, z moim Singlem piszemy już ponad pół roku, powiem, że dobrze to idzie ale mieszkamy niestety daleko i nie wiem czy się spotkamy. Skąd Pan jest i ile ma Pan lat? Pozdrawiam. Koleżanka Singla.

Gość gość
dziś - dodam jeszcze, że chyba nie ma mowy o popsuciu relacji, bo ja nikomu niczego nie obiecywałam, a z tego co wiem mój Singiel ciągle czeka, że poprawią się jego relacje z pewną dzewczyną, z ktorą był jakiś czas. Można więc powiedzieć, ze jesteśmy z Singlem na stopie koleżeńskiej ale lubimy się. Pozdrawiam.

Może mówmy sobie ''Ty'' mam 37 lat a odległość to tylko kilometry ;-) . Mogę zapytać jaki mężczyzna musi być abyś się nim zainteresowała ?, aby spełnił Twoje oczekiwania ?.

Gość gość
przede wszystkim wysoki

Gość gość
z dużą kuśką i własną firmą.

Gość gość
Gosc od przytulania .Ja uwazam ze ma być taki jaki mi odpowiada .Nie lubię wysokich bo sama też nie jestem wysoka Ma mieć to COŚ..ten błysk w oku .Kobieta 37..

Jestem wysoki ;-) . Jeśli chcesz to podam meila i porozmawiamy bo tutaj raczej nam nie dadzą. Więc jak ?

Gość gość
a kuśka duża?

Gość gość
gośćtenodprzytulania wczoraj - przepraszam dopiero teraz tu weszłam. Rzeczywiście dużo osob się tu zebrało. Możemy porozmawiać ( napisać ): gg: 57979492. Pozdrawiam. Znajoma Singla.