Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kml3123

Rozmowa z dziewczynami Tematy

Polecane posty

Gość kml3123

Witam Panie Postanowiłem wejść na forum kobiet bo juz nie wie co robic,nie radze sobie z moim problemem. Otóż tak mam 19 lat ,jestem NIEŚMIAŁYM chłopakiem i mam problem w rozmowach z dziewczynami. Chodzi o to że nw o czym z dziewczyną rozmawiac .Próbuje pisac np na fb i nie za bardzo wychodzi .Zaczynam hej jak mija dzien albo co u cb ,cos odpowie chwilke rozmowy i cisza bo nw co napisac,wtedy mam kompletną pustke w głowie nic mi nie przychodzi na mysl i konczy sie rozmowa . Wielu ludzi mi doradzało zebym pisał o głupotach ,ale ja tak nie potrafie nw nawet wtedy co to głupoty nic kompletnie nic (pustka w głowie),nie bede pisał cały czas tego samego przeciez np jak mija dzien . Jak widze ze niektórzy chłopacy piszą z dziewczynami po pare godzin dziennie, ze maja tyle tematów i piszą całe noce, spotykają sie i tez cały czas gadaja to ja sb tego nie wyobrazam . Nie potrafie tak ,juz nw co ze mną jest nie tak. Pomózcie prosze bo spodoba mi sie dziewczyna i nie bede w stanie nic zrobic. ;(

Gość gość
Najpierw naucz się pisać po polsku, a nie debilnymi skrótami. 🖐️

Gość gość
Ktos pomoże mu?

Gość MYCHA895
Po pierwsze zagadaj do jakiejs dziewczyny na swoja miare np takiej z wygladu normalnej, przecietnej a nie super laski mega otwartej. Po drugie najgorzej jak facet zaczyna rozmowe od hej co slychac, co tam czy mozemy sie poznac a potem gada schematami np czym sie interesujesz, co lubisz. Tematy schematowe sie koncza i klapa. lepiej zaczac: czesc, jestem marek. Szukam na poczatek znajomosci a wydajesz mi sie interesujaca dziewczyna. Czy mialabys ochote chociaz porozmawiac jesli jestes wolna-nie chcialbym robic problemow? Jesli potem juz jakas kobiete zlapiesz na rozmowe to nie mow jej ze gadasz z kilkoma naraz i szukasz milosci. lepiej napisac to samo ale inaczej ze niemasz kobiety i aktualnie nie spotykasz sie z zadna, ale chetnie poznasz kogos wyjatkowego a nóż cos z tego wyjdzie ale nawet jak nie to milo miec znajomych. popatrz jakie ma zdjecia, zapytaj o znajomych, o to co tam robi jesli byla np na wycieczce to napisz:widze ze bylas tam i tam, jak ci sie podobalo? Dodaj cos od siebie. Zapytaj co robi teraz, co robila wczesniej. Jak jej mija dzien i jak ci odpowie to rozwin temat...np co kupilas, jak ci cos smakowalo, jak sie bawilas, kiedys tez tam bylem. Nie odpowiadaj nigdy krotko:aha, ah tak, nie Staraj sie chociaz troche to rozwinac. Nie gadaj nigdy o seksie, o milosci i ze czujesz sie samotny. Najgorzej probowac zdobyc na litosc. Nie proponuj od razu wymiany nr i spotkania. jak na poczatku nie zrobisz wrazenia spoko gosia, normalnego i nie zainteresujesz kobiety to lepiej odpuscic i zagadac do kolejnej.

Gość gość
mam swoje zainteresowania nawet sporo. Właśnie chyba moim problemem jest ze próbuje schematami i szybko się kończy tak jak mówisz. Ale pisząc tak jak wpominalas na jedno wyjdzie np pytając o zainteresowania wyjdzie schematowo. Jak piszę z dziewczyną jak mogę inaczej zacząć druga, trzecia rozmowę. I jeszcze to o czym można godzinami rozmawiać bo tego nie dałbym w życiu rady zrobić

Gość gość
Tez mam z tym problem i powiem że próbuje przełamać to i nic

Gość gość
Musisz jakoś się przełamać ja nie jestem w stanie Ci pomóc Z chłopakiem rozmawiam o wielu rzeczach