Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje atrakcyjne znajome mają zdecydowanie lepsze charaktery od tych brzydkich

Polecane posty

Gość gość

I dodam, żeby ktoś mi nie zarzucił, że im te cechy przypisuję, że zauważyłem dwa wyjątki od tej reguły, ale też nie do końca wyjątki, bo ta brzydka, co prawda nie jest wredna, ale jest dziwaczką, a ta ładna i wredna, jest nieco pulchna (więc nie dla każdego atrakcyjna) i wykazywała zaburzenia psychiczne. A czemu lepsze z charakteru - więcej luzu i szczerości, a mniej zawiści i rzucania kłód pod nogi

Gość gość
Też to zauważyłem że ładniejsze są milsze. Nie są wredne i złośliwe. Te mniej urodziwe zazwyczaj są zawistne chamskie i złośliwe.

Gość gość
bo te ładne pewnie robią sobie z was jaja, bo pewnie na prawików wyglądacie

Gość gość
Moi przystojni koledzy i znajomi mają zaś lepsze charaktery niż brzydkie chłopaki, nie są tak zawistni, fałszywi, wredni, kłótliwi i chamscy. Przystojni faceci są przyjaźni do kobiet, otwarci, koleżeńscy, uprzejmi i szczerzy w przeciwieństwie do brzydali.

Gość gość
A najgorsze są takie "buldogi": pękaty tułów, 160 w kapeluszu, krótkie nóżki i facjata, jakby ktoś cegłówką przywalił..

Gość gość
gość dziś W takim razie ja jestem przystojniakiem mimo, ze tak nie wygladam bo z wygladu jestem normalny.

Gość gość
bo sa wkurzone od rana od pierwszego malowania

Gość gość
Buhahaha

Gość gość
zdradze wam w tajemnicy czemu tak jest xD otoz jak jakas karynka jest ladna, wasz beniz chcialby cos z nia zdzialac i wysyla impulsy do mozgu, zeby zj***c wam percepcje i dostrzegac obiekt w lepszym swietle niz w rzeczywistosci jest, w odwrotnej sytuacji gdy wasz beniz absolutnie nie chce miec do czynienia z brzydka karynka, takze macie zj****y osad rzeczywistosci i te zachowania, ktore nie w*****aly was w ladnych karynkach, a nawet uwazaliscie je za slodkie, w******ja was w brzydulach xdd

Gość gość
Faceci oceniaja charakter i inteligencje kobiety po wygladzie, Jak karynka jest w typie takiego Janusza to karynka jest cudowna :D

Gość gość
Juz nie raz slyszalam jak ladna wredna i zawistna dziewczyna jest slodka i wcale nie zawistna tylko ktos sie przechwala :D a brzydka jest zla buahahahah

Gość gość
nie bierzesz pod uwagę w druga stronę. Ktoś moze być uprzedzony do atrakcyjnych kobiet i dopisywać im negatywne cechy. Sam tak miałem ,a mega seksowna laska po trzydziestce z pracy okazała się jednym z najfajniejszych ludzi jakich poznałem. Po prostu wspaniałym człowiekiem.A to grubaska z małymi cyckami ,czy patykowata zona kierownika są nadęte i przemądrzałe.

Gość gość
19:32 - Pudło. Gdyby tak było, nie zauważyłbym wyjątków. Specjalnie podszedłem do tematu na chłodno i porównałem zachowanie w różnych sytuacjach...

Gość gość
20:42 - Co jak co, ale u grubaski duże cycki to podstawa...

Gość gość
to może poszerz sobie grono znajomych synku, bo takie srednio inteligentne te twoje analizy socjologiczne

Gość gość
Fajnie, że ktoś o tym napisał. Przeciętne dziewczyny mogłyby się zastanowić zanim zrobią z kogoś dziwkę/idiotkę/zimną sukę tylko dlatego, że wyróżnia się urodą. To nie jest metoda leczenia kompleksów, ani sposób na zatrzymanie faceta. Większość z nas nie chce odbić wam partnera. Wyluzujcie.

Gość gość
Albo odwrotnie, to te mile sa atrakcyjne, bo wyglad w duzym stopniu zalezy od nastawienia (choc nie w takim, jaki wmowil nam disney).

Gość gość
a wg mnie wiekszosc ludzi jest raczej przecietnych, z przecietna osobowoscia, ani milusia ani wredna, ani piekni ani brzydcy, nie da sie tak ludzi uogolnic

Gość gość
''20:42 - Co jak co, ale u grubaski duże cycki to podstawa...'' tak jak kasa i uroda u faceta? jakoś miła przez to nie była Za to mega lasce nie przesadzała uroda w byciu fajną koleżanka.

Gość gość
Raczej to jest tak, że idealizujemy ludzi, którzy nam się podobają a jak kogoś nie lubimy to każda rzecz w tych osobach nas drażni. Dlatego pieprzyk u Marilyn Monroe był seksowny i uroczy a u innej baby taki sam pieprzyk jest odrażający i jędzowaty.