Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekkozestresowana

znaleziona prezerwatywa

Polecane posty

Gość lekkozestresowana

cześć, może w takim większym skrócie: wczoraj mama mojego chłopaka znalazła w jego koszu na śmieci w pokoju zużytą prezerwatywę. Jego tata przyszedł z nim pogadać, ten coś mu powiedział a tata się tylko zaśmiał, ale podobno jego mama była dosyć mocno zdenerwowana. Potem już nie rozmwiali na ten temat. Jednak jest taka sprawa ze od pazdziernika bedziemy ze sobą mieszkać bo idziemy na studia do tego samego miasta i za tydzien ja z moją mamą idziemy sie spotkac z jego rodzicami i z nim zeby podpisac umowę o mieszkanie. No i boje sie niestety, że podczas tego spotkania dojdzie do rozmowy na ten temat. Czy powinnam bardzo się martwic? Z tego co wiem to oni juz nie rozmawiali z nim na ten temat, ale boje sie ze mogą go poruszyc przy mojej mamie (ktorej jeszcze osobiscie nie znają ). Kwestie jakiejkolwiek zdrady nie wchodzą tutaj w grę, jest to na pewno nasza prezerwatywa, ktora w jakis sposob znalazla sie w miejscu w ktorym nie powinna sie znaleźć, ale teraz to juz nie ma znaczenia. Co poradzicie?

Gość gość
Myślę że jeżeli nie poruszają tego tematu, to ewentualnie tata twojego chłopaka może coś napomknąć żartobliwie. Nie przejmuj się, nie tobie pierwszej taka rzecz się przydaża. Mówisz że idziesz na studia, czyli jesteś dorosła tak? Może to być nie do uwierzenia ale rodzice twoi i twojego chłopaka na pewno takie rzeczy robili kiedy byli w twoim wieku, co nie zmienia faktu że rodzice po prostu nie przyjmują do wiadomości ze ich córunia albo synusiek mogli by coś takiego robic. Z resztą chyba dobrze że jeżeli już to robicie to się zabezpieczacie, jeżeli wasi rodzice nie chcą prędko zostać dziadkami to raczej powinni pomyśleć w ten sposób że przynajmniej jesteście odpowiedzialni i wiecie czym takie igraszki mogą skutkować... Powodzenia, ale myślę że i tak dasz radę, a rodzicom i tak po paru dniach przejdzie, choć tematu na tym spotkaniu wcale nie muszą poruszać

Gość gość
Czym się przejmujesz .Rodzice już wiedzą ze się ruchoacie.Po to chcecie razem mieszkać.

Gość gość
Nie rozumie jednego,po co matka kolesia grzebie w jego smieciach w jego pokoju???!!!!

Gość gość
To zle rokuje.grzebanie w cudzych smieciach! Ta matka ma cos z glowa! Ja bym od takiej matki trzymal sie z daleka.

Gość gość
Dobrze ze ciebie nie sprawdzała czy masz cnotę.

Gość gość
Czy przyszła teściowa rozmawiała z tobą o antykoncepcji?

Skoro idziecie na studia, to macie minimum 19 lat. To po pierwsze. Jakoś mi się nie wydaje, że skoro Wasi rodzice zdecydowali na wspólne opłacenie Wam mieszkania i mają świadomość tego, że jesteście parą wierzą, że jak razem zamieszkacie to będziecie spać w oddzielnych łóżkach. Może mama chłopaka zareagowała trochę nerwowo, ale chyba mogła się tego spodziewać. Nie sądzę, żeby ten temat wypłynął na forum. Ale powinnaś pomyśleć o antykoncepcji, pójść do lekarza, zrobić badania i zacząć się zabezpieczać, skoro chcesz skończyć studia :)

Gość gość
Czy twoja matka rozmawiała z tobą o antykoncepcji?Jesteś już po pierwszym razie i powinnaś póść do gina po skuteczną antykoncepcję.

Gość gość
2016.08.27 To było niesmaczne,matka ma prawo sobie myśleć o tobie nie najlepiej.Chodzisz do chłopaka i w domu jego matki dajesz mu d.... Zaproś do siebie i niech twoja mama znajdzie,co tatuś na to????

Gość gość
Rodzice chłopaka już wiedzą ze dałaś mu du0py,więc nic się nie przejmuj.