Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ONA XXL

Dzisiaj zmieniam swoje życie

Polecane posty

Cześć dziewczynki ! A przede wszystkim witam naszą małą zgubę- Kwiatuszkową :) Super,, że jesteś!!! U mnie cały czas sympatycznie :D Byłam wczoraj na siłowni i biegałam przez 60 minut, myślałam że umrę xD Co do jedzenia to mój dzień wygląda mniej więcej tak : 10.00 śniadanie - 2 kromki chleba orkiszowego z szynką i pomidorem 12.00 owoc 16.00 obiad - mix sałat + kurczak + warzywa, lub pierogi ze szpinakiem, lub zupa pomidorowa później kolacji już nie jem bo lecę na siłownię i wracam średnio koło 21.00 więc to już przesada na kolację :)

Kwiatuszkowa - oj nie musisz tracić kasy na adwokata od prawa spadkowego, jak chcesz to ja Ci odpowiem na każde pytanie pod tym względem. Jesteśmy w tym momencie po jakiejś 10 rozprawie sądowej o zachowek.

O dobre pytanie : jak schudnąć z nóg. Generalnie na siłowni chodzi między nami trener personalny i czasami można z nim na ludzie nieodpłatnie porozmawiać. Generalnie gość radzi wszystkim odchudzającym się osobą uderzać w jak największe partie mięśniowe - czyli właśnie nogi, bo efekty będą wtedy największe. Ja kiedy miałam naprawdę dużą wagę i nie byłam w stanie jeszcze biegać wybrałam orbitrek, to na nim zrzuciłam prawie 10 pierwszych kilogramów, a potem przesiadłam się na bieżnię i dziś biegam bez najmniejszych problemów. Myślę zatem, że na nogi najlepsze są ćwiczenia długotrwałe i lekko siłowe. Lepiej wybrać taki orbitrek, niż leżeć na podłodze w domu i przez 10 minut machać nogami z nadzieją, że jutro będą o połowę chudsze. Niestety jeżeli wybierzemy mało męczące ćwiczenia, nasz efekt za pewne będzie - ale na 100% później, niż ten po godzinnej siłowni, gdzie faktycznie pot się leje z człowieka litrami.

Gość gość ONA XXL
Kwiatuszkowa- jeszcze chciałam odpisać na temat podejścia do świąt itp. :) Wszystko zależy od naszej motywacji i naszego przekonania o lepszym jutrze :) Ja teraz 1 listopada byłam u rodziny w gościach - wszystko zastawione jedzeniem, był przygotowany obiad, były ciasta - no wszystko od A do Z :) I powiem szczerze, że nie miałam z tym absolutnie żadnego problemu :) Rodzina wiedziała, że jestem na diecie więc dla mnie przygotowali indyka w rękawie pieczonego w piekarniku + świeża sałatka :) Byłam im taka wdzięczna :) Ze słodkich rzeczy sięgnęłam po sok pomarańczowy i 2 owoce :) Myślę, że wszystko leży w naszej głowie :) Ja już sobie sama sobie przetłumaczyłam i przekalkulowałam ile czasu zajmuje spalenie ciasta z kremem na siłowni :) - około godziny. Czyli co? cały mój trening ma pójść na darmo? Wiem, że to będzie miało sens jak już dojdę do idealnej wagi i będę miała ochotę zjeść coś słodkiego i wiem, że spalę to wszystko na ćwiczeniach :) ale dzisiaj, nie mogę sobie na to pozwolić bo jestem na redukcji tkanki tłuszczowej, która w końcu musi mnie opuścić i się ze mną rozstać :D Nie będę jej dokarmiać! Niech inni jedzą, mnie to nie przeszkadza, ale trochę współczuje tym grubszym osobą w towarzystwie (takim jak ja), którzy się zajadają tymi bombami kalorycznymi, bo niestety wiem do czego to prowadzi i jak wiele trzeba poświęcić, żeby później pokonać samego siebie i wszystkich dookoła! Dlatego ja świąt się absolutnie nie boję, a mało tego ! Mam zamiar do tego czasu zrzucić jeszcze przynajmniej te 5 kg, a może uda się więcej ? :) Zobaczymy :) PS. słodzik to najlepsze rozwiązanie na cukier prosty,więc polecam, ale ograniczaj dawkę dzienną, bo może zacząć boleć Cię głowa i serce na dłuższy dystans.

Gość Niebieska34
Hej dziewczyny, mozna sie do Was przylaczyc?

Gość Edziaaaaaaaa
Jasne, Niebieska! Jesteśmy grupą otwartą! :D Dzisiaj: Jajka na miękko Zupa Schaboszczak z ziemniorami :classic_cool: Banan Kromka z masłem orzechowym

Gość gość
Ktoś pisał wcześniej o suplementach na oczyszczenie, jak to się sprawdza?

Gość crosik
Hejka dziewczyny, pozdrawiam z poczekalni u dentysty :-) Dzisiaj dzień odpoczynku po ćwiczeniach, mam nadzieje ze szybko załatwię wizytę tutaj i wracam do domu wypoczywać :-) Jedzenie pod kontrolą dzisiaj :-) Jutro zamierzam znowu się wypocic na tabacie i spalić ciasto które dzisiaj skonsumowałam. Szkoda że nie mam tak silnej woli jak autorka :-) Pozdrawiam

Gość karma2
czesc dziewczyny... chciałabym się do was przylaczyc ... Ostatnie 3 mies u mnie to czysta masakra i kompulsywne jedzenie :( już mam dość nie mogę patrzeć na siebie dosłownie! dlatego chce przejść na diete i skonczyc przede wszystkim ze smieciowym zarciem ;/ Dzis tak podsumuje starałam się choć nie było calkiem czysto....: serek homogenizowany,2mandarynki jajko z warzywami na patelnie 70g krakersów i pol princessy:( szaszłyki z papryki i cebuli i 60g bagietki czosnkowej... tak dziś koncze

Gość Edziaaaaaaaa
Zatem stwarzam nową aktualną listę obecności :classic_cool: OnaXXL Kwiatuszkowa Crosik Ja Arionte Mam g0wno na twarzy Niebieska34 Karma I cała masa bezimiennych gości :D wymyślcie sobie jakieś nicki ;)

Gość Edziaaaaaaaa
Karma- próbowałaś trick z myciem zębów?

Gość gość
Hej dziewczynki stare i nowe xD super, że jesteście i przybywacie do Nas:) Może podajcie (nowe dziewczyny) swoją aktualną wagę i wzrost oraz swoje cele:) to naprawdę mobilizuje. Pamiętam kiedy zakładałam ten post i jak bardzo się wstydziłam swoich ogromnych rozmiarów i wielkiej wagi zbliżającej się do 100 kilo.. Ale to mi dali powera do walki i ciągle chciałam widzieć mniej tych kilogramów, a teraz to już na maxa chce!:) Swoją drogą dzisiaj poćwiczone - godzina na bieżni z przerywnikiem 5 minut na wolniejszym tempie. Było ciężko ale dałam radę :) Jutro chyba pójdę na bieżnię a później wypróbuje godzinę fitnessu i zobaczymy jak mi pójdzie:) jak będzie ok to przedłużę ten karnet o opcje fitnes:) Dam Wam oczywiście znać jak było:) A dieta jak najbardziej ok:) Trzymam kciuki za Was i całuje:) Autorka - dla nowych dziewczyn zawsze pisze wieczorami z telefonu:)

Gość gość
Mam gowno ns twarzy - przede wszystkim musisz dziewczyno zacząć of szacunku do samej siebie. Jak chcesz dodać dobie pewności w tej ciężkiej walce o siebie skoro traktujesz się sama jak pomyje? Żadne ćwiczenia i żadna dieta Ci nie pomogą jeżeli nie odnajdziesz siły w sobie, nie zaufasz sobie i nie polubisz siebie. Dlatego radzę Ci - zmień ten nick na ładniejszy, uśmiechnij się i idź do przodu po swoje marzenia. Powodzenia.

Gość Dziewczyna31
Mam strasznie niską samoocenę przez tą brzydotę, nic nie poradzę.. Ale nick mogę zmienić.

Gość Ninka819
Jak dla mnie najskuteczniejszym suplementem jest African Mango http://szczupla-kobieta.pl oczywiście od leżenie się nie schudnie trzeba coś zrobić w tym kierunku;) ja odchudzam się już 3 miesiąc właśnie z tym suplementem jestem z niego bardzo zadowolona bo jak wiecie początki są trudne, tym bardziej jak ma się rozepchany żołądek i ciągle jest się głodnym;/ właśnie suplement zahamował mój wilczy apetyt;) a to było dla mnie naprawdę bardzo ważne;) dzisiaj będę jeść: śniadanie: jajko na twardo 1szt, plus ogórek pomidor i 2 kromki chleba razowego z serem II śniadanie: 2 śliwki i jabłko obiad: makaron razowy plus szpinak z serem feta i filet z kurczaka podwieczorek: jogurt naturalny z błonnikiem kolacja: surówka z mix sałat plus pomidor,pomidor suszony i mozarella!

Gość gość
Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o Won ze spamem tego g000wna! :o

Cześć dziewczyny :) Ależ jestem zmęczona dzisiaj po całym dniu :D właśnie wróciłam do domu i pędzę zaraz na siłownię :) Jutro weekend więc przerwa od ćwiczeń, także nie mogę sobie odmówić dzisiejszego treningu. A co u Was dziewczyny? Coś dzisiaj milczycie, czyżby ładna pogoda Was pochłonęła ? :) Cały dzień piękne słoneczko u mnie było, aż się chciało coś robić :)

Gość gość
Ejj dziewczyny jak tam?:) Ja poćwiczyłam 60 minut na bieżni i naprawdę z padnięcia już zasypiam:) Jutro mam wyjazd na Śląsk i muszę być zwarta i gotowa od rana do nocy... Ooo właśnie mi się przypomniały Katowice nocą ze spiżową mocą :D Dobranoc;)

Gość Niebieska34
Hej :) wiec postanowilam, ze to moje ostatnie podejscie do odchudzania. I nie moge zrezygnowac ani odstapic od zalozen. Teraz albo nigdy :) chcialabym zrzucic 8 kg. Mam 166 cm i wystarczyloby mi wazyc 65 kg. Teraz mam 73. Przytylam po ciazach niestety. Ale schudlam juz 18 kg. Potem odpuscilam na chwile, a raczej pojechalam na urlop do Polski i bach domowe jedzonko, te wszystkie pysznosci i 5 kg na plusie ugh... No ale walcze. Od wtorku nie jem slodkiego, kawy i herbaty nie slodze juz od dawna. Poza tym od jakiegos czasu marszo-biegam i cwicze z tiffany i mel b :) Udanej soboty dziewczyny :*

Gość listofad
cześć :) ja też postanowiłam zadbać ciało. Od 4 dni nie jem słodyczy i smażonego, unikam przetworzonego jedzenia, choć mam problem z czymś sensownym do pracy. Każdy raczej wie, co go gubi. U mnie to : - węglowodany smażone, - ser żółty, - doprowadzanie do głodu i potem duża porcja na raz. i mam tak, że aby schudnąć muszę całkowicie wykluczyć pieczywo. Na razie poruszam się po omacku. Rano owoce a potem głównie różne kasze z warzywami. Ponieważ bywam głodna zapycham ten głód kiszonkami. Nie zaczęłam jeszcze ćwiczyć. Muszę znaleźć taki sposób dla siebie, żeby nie odczuwać głodu. Mam rozepchany bardzo żołądek.Łatwiej będzie mi chudnąć w grupie.Chciałabym schudnąć 8 kg, a bezwzględnie 4 kg muszę! Co pocieszające każdy kilogram mniej jest u mnie od razu widoczny (jak i w drugą stronę :)

Gość Kwiatuszkowa
Hej :) Melduje się i ja. No i spowiadam aię. Pożarłam kawałek ciasta. Reszta dietetycznie. I dzisiaj już nic nie jem. Kalorycznie 1500 kcal w dniu dzisiejszym. Szału nie ma ale jest dobrze :) Jutro postaram sobie zrobić lżejszy dzień. A ciasto zwykle u nas jest na weekend do kawy. Wiecie co? W tygodniu to ja jeszcze się jakoś trzymam ale weekendy są chyba najgorsze. Z nudów wtedy zaczynam podżerać. Noo a teraz o jutrze. Zrobię lekką zupę ogórkową z ryżem. Dawno nie było :)

Gość gość
Hej dziewczyny jestem i ja- autorka:) Właśnie wróciłam z wyjazdu :) było całkiem spoko więc wszystko szybko ogarnęłam:) Dzisiaj na obiad o 14.00 zjadłam sałatkę z kurczakiem składająca się z samej sałaty, 2 pomidorków koktajlowych i może 3 plastrów kurczaka za którą zapłaciłam 18 zl i byłam mega zła:/ bo ani mi nie smakowała ani składnikowo nie była warta tej ceny:/ Dlatego całe szczęście że miałam w domu świeżą wędzona makrelkę:) zjadłam połowę z połówki :) dobrze czasem zjeść smaczną rybkę.

Gość Edziaaaaaaaa
Ja lubię te sałatki z biedry po 5.99 gdzie jest sałata, roszponka, pomidorki koktajlowe, kawałki kurczaka i takie małe sucharki, co nadają smaku ;) Ja dzisiaj w sumie cały dzień robiłam na drutach, bo nadal z domu nie wychodzę. Ćwiczenia ruszają od następnego tygodnia ;)

Gość Kwiatuszkowa
A my z mężem siedzimy i planujemy... wakacje 2017 :D W tym roku padło na Chorwację. Byłyście? Polecacie? Narazie robimy mini kosztorys. Chcemy jechać na 9 dni i z 5 tyś trzeba by było mieć :/ 2 osoby dorosłe i dziecko lat 3. A nasze zarobki powalające nie są :( Ale pomarzyć można :) No to dobranoc wszystkim :)

Gość Dziewczyna31
Hej, dzisiaj na śniadanie sałatka jak zwykle, a od poniedziałku zapisuję się na siłownię. Chcę schudnąć 15 kg do czerwca.

Gość Kwiatuszkowa
Hej :) Ja już po śniadanku. Ogórkowa dochodzi na gazie. Kapustka czerwona już się gotuje. Jeszcze tylko muszę zrobić naleśniki z dźemem bo córka ma bardzo ograniczony jadłospis :D Dietowo dobrze, jakoś idzie zwłaszcza teraz, gdy postanowiliśmy, że na przyszłe wakacje będzie Chorwacja no i wiecie co? Jakoś na tą plażę wyjść muszę więc mam dodatkowo motywację aby do września jeszcze troszkę schudnąć a potem jako tako wyrzeźbić swoje ciałko :D No więc mam na to całe 10 miesięcy. Cel 65 kg przypominam. Z taką wagą może się odważę założyć strój dwuczęściowy :D

Gość Edziaaaaaaaa
Ej dziewczyny, muszę mieć matę do ćwiczeń. Skąd taką wziąć? Wiecie może?

Gość Kwiatuszkowa
Edziaaaa Decathlon :)

Gość crosik
Hejka dziewczyny, ja dzisiaj rano zaliczyłam godzinke ćwiczeń. Kupiłam też nowy karnet więc nowa motywacja jest :-) Ogólnie weekend mam raczej kaloryczny bo moja córeczka ma urodziny więc świętujemy :-) Edzia mate do ćwiczeń kupisz np w Tesco w dziale z rzeczami sportowymi albo innym markecie. Kwiatuszkowa kup sobie strój kąpielowy juz teraz to będziesz miała motywację do ćwiczeń i dietki :-) OnaXXL super sobie radzisz, podziwiam twój upór :-) Niebieska też mi się marzy 65kg Listofad trzymam kciuki :-)

Gość Edziaaaaaaaa
Dzięki 🌼