Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patrycja Alsea Sakura Bogini tiny czatu i napalonych na jej opowiastki o

Polecane posty

Gość gość

niebieskim Dildo stulejek Manipulatorka, która zgrywała biedną zagubioną dziewczynę (Rzekome rozstanie z jej eks chłopakiem) Urabiała na raz kilka osób PiwoIsGood , RedEyes , MonkeyDLuffy89(Kevin), Yoshimitzu, Maciuss, Marcin34 ... Łasa na atencje ze strony mężczyzn, wykorzystywała emocjonalnie każdego z nich po kolei. PiwoIsGood ( zawsze czula do niego miete) ale on ja zlewal, dlatego lgnęła do niego jak ćpun do maku. Rzekomo(nieświadoma) swoich czynów o mało nie doprowadziła, do zniszczenia związku PiwoIsGood i Różowe Ponczochy. Red Eyes (wprost obrabiała mu tyłek, do mnie mówiła, jak nudny jest ze swoimi dietami, i szukaniem upragnionej dziewicy, bo takie mu się podobały, ale Patrycja, już miała swój przebieg więc ...) Yoshimitzu ( Chyba imponowało jej to, że nasz Yoshimitzu podobno latał F-16, Porobia sobie terminy ze wszystkimi, kto kiedy miał do niej przyjechać swojego czasu) Maciuss który niby obstawał za tą swoją (Wilczycą) kiedy zabrakło Wilczycy bez ceregieli poprosił do niej o numer i, także znalazł się w kółku adoratorów. No i ja MonkeyDLuffy89 ( Czlowiek ktory oddal jej calego siebie, serce, dusze wszystko co mial) Natomiast, ona twierdząc ,że nikomu nie daje szansy, z premedytacją uwodziła i stwarzała poczucie potrzeby partnera dając wyraźne sygnały. Kiedy tylko poznała nowego fagasa, ze mną zerwała relacja, jak gdyby nigdy nic) Naga prawda Patrcyjo ! Rekompensata, za wszystkie moje i nie tylko przepłakane dni, nieprzespane noce , setki godzin wisząc na telefonach ... Smacznego, najedz sie wstydu do syta!

Gość gość
jacy idioci szukaja lasek i atencji na czatach :D jest z takich ludzi beka. dzieci neostrady :D