Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna2121

Pilfood a porost włosów

Polecane posty

Gość Anna2121

Czy któraś zapuszczała włosy z pilfoodem? Ile cm Wam urosły po kuracji?

Gość baba275d
Ja stosowałam, ale przede wszystkim na wzmocnienie włosów, bo po ciąży leciały mi garściami. Lotion i ampułki ograniczyły wypadanie, włosy ładnie się też błyszczały, ale ile cm urosły przez ten okres, to nie pamiętam.

Gość ZmianaWarty
Też miałam ten problem po ciąży, myślałam, że oszaleję. Pomogło dopiero prosalon med. od Chantal, dopiero po przetestowaniu tysiąca innych kosmetyków

Gość gość
Z pilfoodu polecam najbardziej ampułki - przejście przez całą kurację daje fajny efekt. Włosy mi rosły ok 1,5 cm miesięcznie, mniej wypadały i błyszczały się tak, że wyglądały na naprawdę zdrowe.

Gość gość
a moim włosom lotion pilfood najbardziej służy! :) Po spryskaniu trzeba dobrze wymasować skórę głowy - to też bardzo pomaga, bo poprawia ukrwienie. Po pierwszym zastosowaniu efektów nie widać, ale po kilku tygodniach już jest różnica.

Gość kolorova27
z całej lini te ampułki są najlepsze: http://www.cefarm24.pl/30830,pilfood-direct-kuracja-przeciw-wypadaniu-wlosow-6-ml-x-18-ampulek.html. Może najtańsze nie są, ale efekt naprawdę super!

Gość gość
widziałam zdjęcia efektów po tej kuracji. Dziewczyna miała sianowate nijakie włosy i po 2 miesiącach stosowania błyszczały, gładsze były - kondycja na pierwszy rzut oka lepsza.

Gość gość
ja jak przed slubem zapuszczałam, to wcierałam ampułki pilfood. Z tego, co zaobserwowałam, to rosły ok 1,5 cm miesięcznie i dużo nowych włosków zaczęło wyrastać. fajny kosmetyk!

Gość gość
ja stosuje tańszą wcierkę vitapili i też jest spoko, wiadomo nie zaczną włosy nie wiadomo jak rosnąć ale przynajmniej wypada mi ich już niewiele. A podejrzewam że to wasze pilfood drogie.

Gość wlossomaniaczka
nie ma tragedii z ceną - lotion ostatnio kupowałam za 42 zł, a starcza mi na 2 miesiące. akurat na takich rzeczach nie oszczędzam. :)

Gość soniqa
no to lotion rzeczywiście cenowo jest ok, jeśli daje takie efekty, jak piszecie. muszę spróbować. :)

Gość jadzowa
ja zdecydowałam się na ampułki. Wcieram regularnie i póki co mam wrażenie, że szybciej włosy rosną i jakby więcej nowych włosków się pojawia! :)

Gość olgakaem
ja jeszcze na nic lepszego niz pilfood nie trafiłam. Włosy odżyły, są sypkie, nawilżone, dociążone, błyszczące. :) wcześniej wypadały garściami, na szczotce zostawało ich mnóstwo, nie wiedziałam już co robić, ale na szczęście da się to naprawić!

Gość gość
mam od nich ampulki, stosuję od miesiąca i w końcu czesząc włosy nie mam całej szczotki we włosach...

Gość gość
od przyszłego roku planuję mocno dbać o włosy. Który z kosmetyków pilfood jest wg Was taki naj naj żeby go zastosować?

Gość gość
ja najbardziej lubię ampułki - taka skoncentrowana substancja jakoś na mnie lepiej działa.

Gość gość
Mnie najbardziej przyspiesza porost zabieg mezoterapii na skórę głowy. Robiłam taki zabieg w Klinice Sfera, http://klinikasfera.pl u dra Migały. Polecam - są wymierne efekty :)

Gość sarinka
zabieg o którym piszesz to juz duża ingerencja w organizm - ja zdecydowanie wolę lotion pilfood. łatwy w użyciu, można samemu w domu go stosować.

Gość gość
ja nie zapuszczałam, ale brałam to na wzmocnienie. Rzeczywiście mniej włosów wypadało i podczas mycia i podczas czesania

Gość gość
przed ślubem tak z pół roku stosowałam całą serię z pilfoodu. Udało się zapuścić włosy do ładnego upięcia. Były też mocniejsze, zdrowsze. :)

Gość inez45
Korzystam z kuracji Pilfood jakoś od września i faktycznie widzę rezultaty. Co prawda nie zapuszczam włosów na żadną uroczystość, ale kobieta zawsze lepiej się czuje z piękną fryzurą :) Myślę, że okres jesienno-ziomowy jest szczególnie istotny, jeśli chodzi o wzmocnienie, bo siłą rzeczy cały nasz organizm jest osłabiony.

Gość gość
po ampułkach pilfood najszybciej rosną - przynajmniej u mnie. Myślę, że to dzięki temu że działa się podwójnie - i masażem i skłądnikami z ampułki.