Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Los tak chciał

Otwarty list do Polek rozważające urodzenie dziecka niebiałemu mężczyznowi

Polecane posty

Gość Los tak chciał
"Najważniejszy jest Twój stosunek do Polski, bo skoro ją kochasz, szanujesz polskie zwyczaje, to jesteś Polakiem, bez względu na kolor skóry i pochodzenie." Właśnie, że nie. Sam uważam, że Polska powinna być biała i jednolita. Murzyn nie może być Polakiem gdyż nigdy w 100% nie będę mógł mieć do niego zaufania czy nie udaje że jest Polakiem a za chwilę nie stanie się odrodzeniem Simona Mola. Jednolitość jest wielką siłą wolnego państwa. Sjoniści nienawidzą jednolitości bo trudniej jest państwo wtedy opanować. "Divide and Conquer" - gdy istnieją różne grupy społeczne i mniejszości odmiennych kultur w jednym miejscu, otrzymuje się miejsce jak Marsylia, Calais, Rosengard, Londyn, Paryż, gdzie Policja wgl nie panuje nad przemocą i zostawia zwykłego obywatela na pastwę losu. Rodźcie białe Polskie dzieci! I brońcie przed najeźdcami ojczyznę! Niczego nikomu nie jesteśmy winni, przez całą swoją historię nas katowano, nigdy nie mieliśmy kolonii! PRZEŻYLIŚMY! MOI DZIADKOWIE ZE STRONY MAMY DOŻYLI URODZENIA MOJEJ MAMY I JEJ RODZEŃSTWA! jakieś to piękne, że Polska nadal istnieje i się nie oddała tej poprawności politycznej jaka zniszczyła i zaskutkowała przemocą wobec białych katolickich dzieci w krajach jak Francja, Niemcy. Czystość krwi jest czymś co ja każdemu zazdroszczę.

Gość gość
Ja tam mam brązowe oczy i takie mi się podobają też u kobiet. Chociaż jestem biały. O gustach się nie dyskutuje. Ciapata skóra tez podoba się większości ludzi dlatego się opalają.. wyobraź sobie ze nie jesteś ciapaty tylko bialas z brązowymi oczami. Bardzo opalony bialas. Ale poza tym tez uwazam ze to prowo a błędy w pisowni sa celowe. Inaczej dalbys to zdj z kartka kafeteria. PO RĘCE CIĘ NIKT NIE ROZPOZNA.

Gość gość
bump

Gość gość
Autorze szacun dla Ciebie.

Gość gość
co ty pier**dolisz autorze akurat jestem niebieskooka moj syn jest niebieskooki i mieszkam w usa za duzo filmowe sie naogladales o ameryce,i powiem ci ze jak kobieta ma wybor to na 80% wybierze bruneta niz niebieskookiego tak ze zal mi troche syna......wiem ze ciapatym jest troche przesrane ale jeszcze sa murzyni na tym swiecie i czytajac twoje posty widac kto tu jest rasista to nie my biali tylko wy kolorowi ,,,,,,zaakceptujcie sie wreszcie ludzie ,ja jestem blondynka i powinnam sie zalamc bo sa kawlay o glupich blondynkach co laski robia na kolanach i zarowki nie potrafia wkrecic........poza tym polacy wcale nie sa uwazani za przystojnych nie mowiac juz o ruskich a to tez przeciez blondyni.....wyluzuj

Gość gość
"i powiem ci ze jak kobieta ma wybor to na 80% wybierze bruneta niz niebieskookiego" X To wy tam w tej hameryce po kolorach oczu faceta wybieracie? Zawsze wiedziałem ze jesteście poy****i ale ze az tak.:o

Gość gość
Tez mieszkam w Stanach , jestem blondynka i mam brazowe oczy, z ktorych jestem dumna. Maz jest bialy ale ma czarne wlosy i ciemne oczy. Tak ze autorze nie chrzan o tych niebieskookich blondynach, ja wole ciemnowlosych np. I przestan sie mazac ze masz taki a nie inny wyglad, Twoja mama jest Polka, mowisz po polsku, piszesz po polsku -jestes Polakiem i tyle. I nie wyskakuj z ta rasistowska zagrywka bo jak tu dziewczyna wyzej napisala najwiekszymi rasistami sa nie biali ale kolorowi, przy czym przoduja w tym czarni.

Gość niebieskoocy
Wy baby z ameryki musicie być bardzo grube :P

Gość Michał121212
22 lata przegrywu to znany na kafe pijak, cpun i transwestyta, ktory obcowal z muzulmanami z erasmusa. Nic dziwnego, ze teraz pedal broni, bo ma nadzieje ich jeszcze spotkac. Obys zdechl pokrako w damskich ciuchach!

Gość Los tak chciał
nie wiem gdzie wy mieszkacie, że nie dostrzegacie tego że niebieskie oczy są najbardziej wartościowo cechą fizyczno jako jeden może posiadać w Stanach Zjednoczonych z racji tego że są rzadsze. Niekoniecznie w tej chodzi o blondynkach - bo przecież nie wszyscy Polacy to blondyni - tylko o koloru oczu który może też występować i w wariancie ciemnowłosa go faceta ze stalowym spojrzeniem. obsesja na ich punkcie jest tak powszechna w Stanach Zjednoczonych że w jednym z kultowych filmów "zoolander" jest on wyśmiewany. dowody na popularność niebieskiego odcienia oczu znajdują się także w samym języku którym się posługują w Stanach ( wariant amerykański angielskiego). stąd np. powiedzenie "a blue eyed boy", odpowiednik zwrotu "oczko w głowie" w polskim języku. Tak samo, wbrew pani opinii, bohaterowie "filmów" których się naoglądałem są dobrym wskaźnikiem tego, jakiego rodzaju urody młode amerykańskie dziewczęta mają na celowniku w życiu miłosnym. Bohater filmu jest zazwyczaj wcieleniem męstwa i atrakcyjności (w końcu głównym celem filmu jest sciągnąć jak najwięcej widzów, w tym oczywiście młodych pań by odnieść jak najwieksze "box office").

Gość gość
Mój narzecozny jets blondynem, ale o szarych (dla mnie zielonkawo jasno niebieskich, ale to ja jestem kobietą :P) i żałuję, że nie ma całkowitych niebieskich. jego tata jest śniady chociaż biały i chciałabym mieć blondynka z niebieskimi ozami, synka niestety to loteria. Tak czy siak będę kochać i chronić pierworodnego. Autorze nie przejmuj się. Ktoś kto myśli wie jacy arabowie są. 10 lat przykładny ojciec i mąż, a po wyjeździe z rodziną w stronę Arabii i muzlimów traktuje ją jak gówno, niewierną i dla pokazu bije i szmaci. Dlatego z takimi osobami chcę mieć do czynienia tylko na dzień dobry i żegnam i nic po za tym. Moim traktowaniem źle bym cię osądziła pewnie, ale wolę dmuchać na zimne :)

Gość gość
No to w końcu stosujesz takije i wciskasz nam kity czy ubolewasz że nie masz niebieskich oczek? Jak długo mieszkałeś w Polsce?

Gość Edziaaaaaaaa
Los tak chcial-> KOCHAM CIĘ Uwielbiam arabską urodę, a ty w dodatku jeszcze jesteś Polakiem :) W jakim jestes wieku?

Gość Los tak chciał
Mam 20 lat. Tobie sie nie podobają arabowie tylko przereklamowany stereotyp przystojnego araba. Przeciętny arab wygląda o tako http://vlep.pl/8217wz.jpg Ale jako że moja mama jest niebieskooka blondynką mam trochę jaśniejsze cechy oraz bardziej kwadratową i wyrównaną twarz.

Gość Los tak chciał
chodzi o to, Że każdy osobnik O arabskiej urodzie stanowi zagrożenie dla Polaków starszych ale i też najmłodszych. Fakt, istnieją w północnej przeważnie Afryce i Arabi dość Spore społeczności chrześcijańskie. niestety, nie dość że Są mniejszościami, te Wspólnoty dobrych i prawych chrześcijan giną z rąk muzułmańskich sprawców w krajach takich jak Liban. dlatego uważam, że każda Polska kobieta wiążąca się z muzułmaninem jest zdrajcą ojczyzny i zasługuje na deportację z kraju - zwłaszcza jeżeli urodzi muzułmańskie dziecko. Islam jest wrogiem wolnego i demokratycznego świata. Sam Sam byłem świadkiem publicznego ukamienowania "niegrzecznej dziewczyny ". według prawa szariatu, ukamienowani mają zostać też Niewierni żyjący na islamskich ziemiach. co do pedałów, jest bardzo dogłębny opis metody która powinna zostać stosowana by dokonać ich karę smierci.

Gość Los tak chciał
po 5 latach pobytu w Polsce, obecnie studiuje w Stanach Zjednoczonych.

Gość Los tak chciał
Edzia, tak z ciekawości ile masz lat?

Gość gość
nie jestes znow az takim biedniutkim muzulmaninem fakt bialej kobiety wina jesli "decyduje glownie to wpadki" na kolorowe dziecko bo krzywdzi swoje dziecko na cale zycie ,masz matke polke studiujesz w stanach zyc nie umierac w najgorszym wypadku mozesz sobie wziasc muzulmanke za zone zawsze masz jakies wyjscie ale nie wy araby macie wysokie wymagania i jeczycie nad wlasnym losem zeby kazdy was sie litowal to chyba w genach w tobie autorze po ojcu zostalo

Gość Los tak chciał
Byc moze studiuje w Stanach, ale i tak mam problemy z tozsamoscia, ktorych sie nie da az tak latwo pominąć. Zdecydowanie wolałbym być biały w 100% bo wychodzi ze jestem zbyt bialy, by byc arabem, i zbyt ciemny by byc polakiem. it f****ng blows. Gdziekolwiek ide, ludzie mnie odrzucają i to takie podłe życie bez celu mi się wgl nie podoba. Marzę o tym, by stać się częścią czegoś większego, jakiegoś narodu bo obecnie to nie czuje do zadnego przynaleznosci... Tak for the record, Algeria jest 3x biedniejsza niz Polska.

Gość gość
PROVO na 100%

Gość Los tak chcial
Lol ty nic o prowo nie wiesz. Mama zawsze mi zwracala uwage na to, ze bylem smutnym dzieckiem. Zazwyczaj bylem malo otwarty i nie potrafilem z zycia czerpac szczescie. Zawsze bylem nadmiernie przejety smiercia, i sie balem, ze ludzie mnie nie lubia. Wiesz dlaczego? Bo zawsze bylem inny. Ani arab. Ani Polak. Polacy widzieli araba. arabowie widzieli Polaka. Wiesz jakie to uczucie, byc cale zycie odrzucany dlatego, ze jestes kundlem? Gdziekolwiek ide, jestem zagraniczny, czuje sie nieswojo. Nawet na granicy stanow mnie wzieli do interogacji, bo wygladam jak Arab dla nich. Wez czlowieku zamknij te jape w kubel, bo ty o moim zyciu nic nie wiesz.

Gość gość
Chcialam dac 2/10 za probe wcisniecia bledow w tekst, ale przeszkadza brak kontynuacji w faktach. 13 lat temu matka rozstala sie z ojcem, potem przez lata ktos ja bil za probe wyjazdu, zapewne urzednicy z granicy, cztery lata temu przeniesli sie do Polski skad po pieciu (!) latach chlopaczek polecial do USA. Podejscie drugie powinno pojsc lepiej ale poukladaj porzadnie 'fakty' 🖐️

Gość Los tak chcial
Faktycznie, wychodzi ze 4 a nie 5.

Gość Los tak chcial
gdy powiezdialem, ze w wieku 7 lat moi rodzice sie rozstali - chodzilo mi o to, ze nieoficjalnie juz nie chciala moja mama miec z nim nic do czynienia. Za to oficjalnie to moj ojciec sie na to nie zgadzal, by sie zona z nim rozstala i szantazowal ja. Tak samo moja mama nie chciala bym ja wiedzial o tym, bo chciala bym mial ojca i matke i zyl w "normalnej rodzinie". Wiec ugryzla sie w jezyk i przez dluzszy czas zostalismy z ojcem.

Gość gość
Ladne robisz postepy jezykowe :)

Gość Los tak chcial
Dzieki, to kwestia przestawienia sie bo tutaj to caly czas po angielsku sie mowi.

michaś w*******laj. g****o wiesz w g*****e byłeś j****y prawiku 160 wzrostu. a może to prowo to twój temat. a jak nie twój to dvl czy jak mu tam było lub jemu podobnemu.

Gość Los tak chcial
22latprzegrywu, opusc te strone i wyjedz sobie na bazary do Tajlandii, bedziesz sie czul(a) tam jak rybka w wodzie.

Gość gość
troche wspolczuje ale i tak masz szczescie ludzie np na wozku inwalidzkim by marzyli o twoich problemach,tak samo Transsexual,rudzi.lysi,grubi,narkomanii,prostytutki........a ty chlopie znasz kilka jezykow masz rece i nogi nie jests zalezny od nikogo .....nikt nie ma idealnego zycia