Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dalej w to brnąć?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Otóż mam pewien problem z obecnym zwiazkiem. Jestesmy razem 3 lata i w sumie nigddy nie bylo ohow ahow z okazywaniem milosci. Na poczatku w smsach pierwszy rok jak ze soba sporo pisalismy. A teraz od 1,5 roku nic. Seks tylko na jego zachcianki. Nic z siebie nie daje, tylko dojdzie i tyle w temacie. Miłości kompletnie nie okazuje, nawet na chwile nie przytuli, nie sprawi komplementu, wrecz odwrotnie specjalnie mowi ze jestem brzydka chociaz wiem ze tak nie mysli, ale po co to? Jak i tak wiem ze jestem bardzo atrakcyjna, bo czesto to slysze od innych osob. Nigdy nie mnie pochwali a wrecz odwrotnie, duzo rzeczy niby zle robie. W dodatku ma kiepskie poczucie humoru. Juz sie sama zastanawiam po co jestesmy wgl razem, chyba po to zebym mu posprzatala, on naprawil mi auto, zeby gdzies razem wyjsc itp. Jak sobie od czasu do czasu wypije ze znajomymi to caly czas mi mowi ze sie zachowac nie potrafie, az inni zwracaja mu uwage ze przesadza. Przy innych zawsze krytykuje, nigdy nie chwali. Mamy sporo wspolnych znajomych , do jego rodzicow co niedziele na obiad jezdzimy, znam wiekszosc jego rodziny i ciezko tak po prostu sie odciac. Nie chcialabym aby to ode mnie wyszla inicjatywa zerwania. Spotykamy sie praktycznie codziennie i czesto tez na noc u niego zostaje. Brakuje mi jakiegokolwiek rozpieszczania. Co o tym myslicie? Czy przesadzam?

Gość gość
brnij, jeśli rozumu nie masz!

Gość gość
czym wcześniej zakończysz tym lepiej powodzenia

Gość gość
Jesteś do seksu i do sprzątania, posługaczkom się uczuć nie okazuje.

Gość gość
Przeczytaj co napisałaś i sama odpowiedz sobie na to pytanie!!! Odpowiedź powinna być oczywista.