HOPE83 0 Napisano Wrzesień 7, 2016 Agula2525 ja w Krakowie wybrałam pakiet, ale do ostatniej chwili nie wiedziałam który wyjdzie taniej - czy podstawowy za 11 000 czy przy nawracajacych niepoeodzeniach za 13800,00 zl. Ostatecznie wyszedł ten za 11 tyś - w tym masz leki, badania wirusologiczne i biologiczne, miałam scraching, transfer próbny, wizyty i to nie po 3 min, badania hormonów przy stymulacji i transfer i przechowywanie zamrożonych zarodkow przez rok. Dodatkowo wzięłam embrioscop za 1 tyś. , klej za 460 zl. Za całość zapłaciłam 12 460,00 zl . Na stronie Artvimedu masz rozpisanie poszczególne pakiety i co wchodzi w ich skład. Ja do końca nie wiedziałam czy będzie potrzebne AH i osłona atosibanu a to razem dawało prawie 2500 zl ; a w tym drugim pakiecie było w cenie. Tam jest też histeroskopia diagnostyczna i scraching. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiurek86 0 Napisano Wrzesień 7, 2016 Gosckasia kłuje cie bo masz owulacje pewnie z tego jajnika. Dziękujemy za kciuki :) pojadę rano oddać krew. Dzisiaj totalnie nic nie czułam tam na dole ;) jakie to dziwne, raz tak, raz siak. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiurek86 0 Napisano Wrzesień 7, 2016 Mój facet mówi, ze ja to w ogóle nie muszę robić bety bo jestem tam uoierdliwa, Ze na pewno jestem w ciazy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HOPE83 0 Napisano Wrzesień 7, 2016 Madzia rzeczywiście to endo masz za małe - a nie możesz podejść za miesiąc a w tym czasie popracować nad Endo jak TASIA? A co na to lekarz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tasia1989 0 Napisano Wrzesień 7, 2016 Madzia ja bym odpuściła ten cykl, dziwne ze w ogóle chcą Cie dopuścic do crio. Mnie przy endo 7,9 dr S nie dopuścił i teraz jestem mu wdzięczna bo jakbym sie uparła a by sie nie udało to bym sobie tego nie wybaczyła. Ale musicie to razem M przemyśleć to Wasz decyzja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiurek86 0 Napisano Wrzesień 7, 2016 Przy takim endo tez bym odpuściła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HOPE83 0 Napisano Wrzesień 7, 2016 Kasiurek - powodzenia jutro :) Maniofranio Ty tez jutro betujesz? PEONIA Tobie życzę pięknego przyrostu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiurek86 0 Napisano Wrzesień 7, 2016 Ale mnie głowa boli. Zaraz zwariuje. Już któryś dzień z rzędu, ale dzisiaj to przegięcie. Nic nie biorę na wszelki wypadek :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aguuula2525 0 Napisano Wrzesień 7, 2016 Dzięki wielkie Hope. Oczywiście poczytam sobie dokładnie wszystko. Czytałam dziś też opinie nt. Artemidy i Bociana w Białymstoku. Wszędzie są jakieś "ale". Niestety wszystkim nie dogodzi... Poza tym ostatnio dotknęłam 2 ciążowych brzuszków, może pomoże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania609 Napisano Wrzesień 7, 2016 DZIEWCZYNY powodzienia jutro na betach ;) Agula kiedy chcecie podejść?:)wszystkie zostaniemy mamami zobaczycie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aguuula2525 0 Napisano Wrzesień 7, 2016 Cd. Może pomoże? Choć to byłby jakiś cud. Suplementuję się cały czas. W przyszłym cyklu pójdę do gina na USG by zobaczył czy coś tam się w ogóle dzieje. W piątek wizyta u immunologa. Mam nadzieję że zleci mi jeszcze jakieś badania mimo iż te ostatnie wyszły ok. Mutacji MTHFR brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniofranio 0 Napisano Wrzesień 7, 2016 Kasiurek z głową mam to samo od trzech dni wieczorem boli mnie i tak samo nic nie biorę. Jutro beta tak strasznie się boje :( idę spać oby szybciej czas zleciał Proszę trzymajcie mocno kciuki za mnie, kasiurka i peonię by jej beta pięknie przyrosła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aguuula2525 0 Napisano Wrzesień 7, 2016 Aniu nie wiem jeszcze. Jedna wielka niewiadoma. Póki co musimy uzbierać trochę kasy. Resztę pozyczymy od teściów. Chciałabym już podjąć decyzję i moze jeszcze przed koncem roku zacząć. Tylko jeszcze nie wiemy gdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćkasia Napisano Wrzesień 7, 2016 Kasiurek tylko ze ja narazie mam 5dc hehe to na owulacje za wczesnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość peonia88 Napisano Wrzesień 7, 2016 Kasiurek i Maniofranio, będzie dobrze jutro. Trzymam kciuki i sama nie mogę doczekać się tej bety. Jestem dobrej myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Wrzesień 7, 2016 Kasia, ja też miałam takie skurcze/kłucia po estrofemie. Dr Gr przepisał mi na to nospę 3x1 i mefacit 3x1, brałam ale tylko przez kilka dni. Jak nie bolało już nic, to już nie brałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćkasia Napisano Wrzesień 7, 2016 Dzieki Peonia ☺ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martirybka Napisano Wrzesień 7, 2016 Maniofranio, kasiurek, peonia kciuki za jutrzejsze piękne bety ! Pronia przyrost napewno bedzie piękny. Ja dziś mam milion myśli w głowie, strach mnie ogarnął jakiś taki, strasznie mi sie dłuży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Wrzesień 7, 2016 Martirybka, a ty kiedy betujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sil_sb 0 Napisano Wrzesień 7, 2016 endo do crio musi być naprawdę ładne. Twoje jest za małe. Ja bym zrobiła w tym cyklu scratching i w następnym próbowała wystymulować endo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Wrzesień 7, 2016 MaBo, a ty ile tego utrogestanu bierzesz? 3x3, czy 3x2? Czekam w takim razie, aż mój zacznie rosnąć. Muszę poinformować dr, że zwiększyłam sobie dawkę utrogestanu z 3x2 do 3x3? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 7, 2016 Ale ja wiem ze ten zarodek nie da rady do blastki z 4a w 3 dobie...czuje ze stracę miesiąc a transferu i tak nie będzie :( Madzis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Wrzesień 7, 2016 Ania, ja po histero też długo plamiłam, to normalne. Madzia, ja bym na twoim miejscu odpuściła w tym cyklu, szkoda zarodka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HOPE83 0 Napisano Wrzesień 7, 2016 Aguuula25 jak dotknelas 2 brzuszków to na bliźniaki :) Spokojnie się zastanów nad wyborem kliniki - to strasznie duża kasa i trzeba wybrać najlepszą dla siebie. NCajlepiej jest pojechać na 1 wizytę do 2 wybranych klinik i zobaczyć gdzie czujesz się najlepiej. Ja kierowałam sie rankingiem MZ i tym, ze tam mialam najblizej - a jak poznalam Dr to już wiedziałam, ze to tam podejdr. W Artvimedzie polecam wyłącznie dr Chrostowskiego. :) Ania609 a Ty widzę dzisiaj w mega optymistycznym nastroju - no pewnie że wszystkie kiedyś będziemy mamami :) Dziewczyny czy ja mogę po estrofemie mieć teraz jeszcze sluz owulacyjny? Tylko nie jest przezroczysty tylko biały - masajra jakaś, przy stymulacji tez miałam - lekarz mówił, ze tak może być ze względu na hormony, ale teraz 4 dpt? No to Maniofranio oczywiście że 3mam kciuki :) wspaniała passa rozpoczęta przez PEONIE, wiec bedzie dobrze :) Martirybka kiedy betujesz? Boli Cię brzuch czy 0 objawów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Wrzesień 7, 2016 http://www.gdzierodzic.info/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiurek86 0 Napisano Wrzesień 7, 2016 Gosckasia- wybacz, myślam ze to Ty już masz dużo pęcherzyk :) Dziękuje za kciukasy :) Wy najlepiej wiecie jak na nie liczę :) Co do rozmrażania zarodka do hodowli, to kto podjął taką decyzję? Lekarz czy embriolog? Jeżeli lekarz, to zadzwoń do embriologow i sie doradź, jeżeli stwierdzi ze lepiej nie hodować, to uprzyj sie i nie pozwól lekarzowi na rozmrożenie. Ja jestem w K U R wiona na siebie, ze dr M przy punkcji kazał zamrozić 2 piękne zarodki, a 2 piękne hodować do 5 tej doby. Dopiero po kilku dniach pomyslałam sobie, ze skoro mrozi w 3 to po co tamte hodować? Ze mogłam sie postawić, miała bym jeszcze dodatkowe do podania w pierwszym podejściu. A tak- zawsze to mniej prób i więcej kasy dla kliniki. A skoro odpuszczasz ten cykl a oni sie upierają przy hodowli, to niech je hodują w następnym cyklu, odpowiednim do crio. Jie wiem dlaczego chcą je hodować pomimo tego, ze pewnie crio będziesz miała odwołane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tasia1989 0 Napisano Wrzesień 7, 2016 Trzymam kciuki dziewczyny za wszystkie bety i przyrosty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martirybka Napisano Wrzesień 8, 2016 Peonia ja we wtorek. Hope dziś czułam pachwinę lewa, wczoraj miałam temp 37,2 czym sie zmartwiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HOPE83 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Dzień dobry Dziewczyny ;) Na RMF od rana mówią, ze dzisiaj jest Dzień dobrych wiadomości :) także Kasiurek, Maniofranio i PEONIA - spokojnie - dzisiaj jest Wasz dzień :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiurek86 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 pozwoliłam sobie na utworzenie nowego wątku :) jak będzie trzeba, to będę to robiła co 18 stron :)) http://f.kafeteria.pl/temat/f9/gyncentrum-i-nie-tylko-nowy-watek-1-p_6611200 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach