Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 92

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość
Sense akurat o Was to wiecej dobrych wpisow jest wiec nie rozumie zaczepki z Waszej strony

Gość gość
"jo to mom" alergie na mini_max1 i jej alfonsa certine bo banują wszystkich i obgadują u siebie i na privy wysyłają szkalujące wiadomości o innych

Gość gość
co tak ucichlo sens sie wystraszycie hehh

Gość gość
Zglaszamy propozycje na tytul autobiografi Depesza.Wladca parkingu,prawdziwa historia zbiornikowego zigolaka,Sukces komercyjny gwarantowany obojetnie co tam facet napisze,

Gość gość
Kto ma nogi jak rzymski wojownik?

Gość gość
polezli spac uf plotkarze

Gość klepioncy konia konrat
A coś pokazujecie na swoje kamerce bo nie mam do czeo trzepać? Jak nie to p*****le idę spać bo zasiłek sam do domu nie przyjdzie.

Gość gość
najwieksza plotkara Muszelka spi od dawna bo rano do roboty gna

Gość gość
pan\pani ma absolutnie wspaniały pomysł.Moglabym się podjąć napisania scenariusza do opowiadania o Depeszu.

Gość gość
ja mam propozycję tytułu do autobiografii tego Depesza"Dziecko Rosemery cz.2"

Piszą że wieloryby na tej kamerce to nie idę nie mam ochoty na National Geografic. Pod wieloryby to była by już zoofilia walić.

Gość gość
Czy on cos juz napisal?Jak nie to napiszemy za niego haha,scenariusz i film dajemy.....przeciez to hit bylby na miare Chlopaki do wziecia

Gość gość
Hihihia ten Rysiek to drug wtydzienw tych samych majtkach siedzi eheheh nie zmienia i sie nie myje to ładnie to pieski z niego paruje .Długo nie pociągnięcie ma tych obrotach Piława stanie.Ludziska wykształcenie na dwór pobiegać a nie siedzieć w zpierdzialych tamczanach i chlec wodę!

Gość klpioncy konia konrat
Piszą tu że Depesz ma problemy z kożystaniem z wody więc największy problem w scenariuszu będzie taki jak oddać w naturalny sposup ten zapach. Oświećcie mnie jak to bedzie wyglądać

Richard zawsze może zmienić majtki wiesz tył na przut po tygodniu potem na druga strona i jest z***biście ja sie bardziej martwie czy oni cos jedzą. Jak tak bez jedzenia przed tą kamerką będą siedzieć to z głodu pasną

Gość gość
dodamy do ksiazki fiolke z zapachem

Gość gość
Od ryśka majtek sie odpierdzielcie...on ma 10 identycznych par...stąd wrażenie, z e ciągle w tych samych siedzi

Gość gość
Nie ma nic gorszego jak parującą woda pieski i faktury ciała człowieka.I to jeszcze jak ciągi się zdarzają coraz częściej.ciag za ciągiem i pot, pocenie się i nieumyte ciało brud parujący.Z o***tu też między nogami z fujary niemytej w ciasnych majtkach to dopiero jest hit

Gość gość
Musi ktoś do niego jechać i pobrać próbki materiału biologicznego.

Gość gość
taaaaa chyba 12 identycznych gaci, na kazdy miesiac jedna hahahahah

Gość gość
klepioncy konia ... depesz nie potrafi korzystać z wody ale błagam korzystaj chociaż Ty ze słownika

Gość gość
a co z Renią od Karolka? zagląda tu jeszcze? ułożyła sobie życie?

Gość gość
Rysiek! Ty te majty sprzedaj fetuszowi jakiemuś wystaw na aukcje za Zety.A jeśli chodzi o jedzenie to nie widzą w alkoholizmie nr d się jeść.organizm nie przyswaja ,zresztą w ogóle ustaje łaknienie wręcz jest wstręt do jedzenia.A na kacu już zupełnie alkoholik nic nie przełknięcia.Zapalenie błon śluzowych przełyku i żołądka jest i kapota.suchosc w mordzie brak łaknienia i śmierć w oczach.Jestem psychologiem/

Gość gość
Rysiek! Ty te majty sprzedaj fetuszowi jakiemuś wystaw na aukcje za Zety.A jeśli chodzi o jedzenie to nie widzą w alkoholizmie nr d się jeść.organizm nie przyswaja ,zresztą w ogóle ustaje łaknienie wręcz jest wstręt do jedzenia.A na kacu już zupełnie alkoholik nic nie przełknięcia.Zapalenie błon śluzowych przełyku i żołądka jest i kapota.suchosc w mordzie brak łaknienia i śmierć w oczach.Jestem psychologiem/

Ale ja się do Richarda nie przyp*****lam nie jestem gej. Ja tylko wyjaśniałem jak mona majtki zminonć. Jak ma tyle gaci to niech pokasze do kamery zobaczymy uwieżymy. Ale może i ma skoro nic nie jedzą to pewnie dlatego że na gacie tyle wydają. Na garnk i talerze nie ma ale na gacie i żubry musi być. Dobrze mieć jakieś hobby. A jak jeszcze nikt nie pisze żebym się od władcy szlabanu odwalił to ja jeszcze raz o tym filmie skoro do książki będzie flakonik z zapachem to ten film musi być w technologii 4D

Gość gość
Poslanka Pawlowicz ma material biologiczny albo trzeba ja pogonic do wyjazdu,zeby pobrala nowy,

Ja nie korzystam ze słownika albowiem chcę osiągnąć ten poziom człowiek ze zbiornika

Gość gość
Nad zapachem do filmu to trzeba jeszcze pomyslec,moze Rysiek by cos poppowiedzial w tym teamacie?

Gość gość
klepioncy to musi byc niezly agent

O fuj gacie pocztą wysyłać chyba by poczta wezwała ludzi Macierewicza do odkażania po tym jak listonosze zaczeli by mieć objawy ogólnego zatrucia organizmu. Ja bym Antkowi je upchnął jako nową broń na Putina