Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 92

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość porter
5senses byli po kielbase w biedronce

Gość gość
najlepiej by bylo Depesza zapytac ale pewnie zbanuje

Gość gość
rysiek poszedł spać

Gość gość
a telewizor Depesza widownie swoja ma

Gość rysiaczki
Dam wam swoje majtki do książki dolaczycie

Gość gość
prawda jest taka, że w kamerce można się pokazać jak się stoi ludziom, bo nie czują że śmierdzi.A niestety tak nie jest bo to co widzimy daje nam odczucie sytuacji jakaś widzimy.Np te niezmienianie majty dają nam wiele do myślenia.Od razu zadajemy sobie pytanie jak one muszą pachnieć.I myślimy o swoich majtkach że rano zmienialiśmy.To jak się alkoholizmu ja to zatracają przecież człowieczeństwo,bodźców do nich nie docierają.Zanidbuja dom rodzinę nie wywiązują się z obowiązków,nie sprzątają.W ciągu picia to już neo mają poczucia czystości czy głodu, dalej to już nie czują sensu żeby czymkolwiek się zajmować.Poyem nie miała siły bo alkohol odbiera fizyczność.Nastepuje depresja i wtedy np na jakiś czas znikają z kamerek.Jest przerwa w piciu ale te przerwy są coraz krótsze.Jesli piją dwa tygodnie lub codziennie to alkoholicy.Zalosne

Gość gość
ale tu ciekawa lektura hehe...robie drinka i zanużam się w Wasze wypociny xD.Tu kurfa brakuje Lostry , co z nia wogóle:?

Gość gość
Opowiem następny alkoholik z drink.Ty mleka się napij i naucz się gramatyki

Gość gość
A nasz Rysiaczek jest podobny do Kermita z Miley Show)

Gość muszelkaa
depesz mógłby troche ten telewizor przekręcić to byśmy chociaż poogladali

Gość gość
Kermit z Mupetow Show

Gość gość
a ten onaOn8378 co odpier**dziela

Gość gość
Ten telewizor z tą linią jest chyba z 1970 roku amerykanski

Gość gość
CombeckRewolution wywala cię ta kobita Zwariowanitomy ona ma wtyki że ci się nie śniło na zb. To szycha jest i zobacz jak jej zabolało jak też ja określiłam że krowa jest to już masz przesrane.on właściwie rządzi na zb i ma takie możliwości że się teraz bój kobietki oj bój sie

Gość klepioncy konia konrat
U już przestał Depesz nadawać szkoda. Ten jego telewizor sam na prąd który zużywa zarabia. Depesz to ma łeb włączy telewizor i zbiornik pójdzie szlaban podnieść a w tym czasie za widownię kredytów nawpada na zbiorniku i na rachunek jest. Cwana bestia

Gość gość
Niech ktoś wejdzie na zb.tv i napiszę do tej rewolucji i ostrzeże ja przed Zwariowanitomy bo ja nie mam tam konta

Gość gość
Zawsze mozesz isc do mopsu

Gość gość
a co jej moze zrobic ta krowa Zwariowanitomy?

Richardzie dziękujemy Ci za twoją bezgraniczną hojność ale bez przesady aż tyle nie dostaje zasiłku z MOPSu żeby mi na choinki zapachowe starczyło bo się boję że nas tak nie lubisz że dasz takie gacie że od razu mnie zemdli i karetkę będą musieli wzywać.

Gość gość
Zwariowanitomy to prostaczka i kredyciara

Ja kto co może zrobić krowa krowa może bodnąć rogiem, zaryczeć na śmierć człowieka, narobić na wycieraczkę, stratować. Niepotrzebne skreślić

Teraz idę spać mam nadzieję że jak wstanę po południu to mi już ktoś wyjaśni jak krowa może być kredyciarą? Ja myślałem że krowa to takie ładne czaro-białe zwierzątko dające mleko a tu proszę dowiaduję się że krowy mają kredyty. A te kredyty to we frankach dolarach czy złotówkach? W banku krowie dali kredyt czy w providencie wondze itd? Bo mi nikt nie chce kredytu dać więc planuje komuś kogo nie lubię krowę zwinąć żeby wzięła kredyt nie musiałbym potem spłacać.

Gość kotekmichal
Depesz jakby umyl te pazory to juz by jakoś się prezentowal

Gość gość
Proponuję otworzyć Muzeum Brudu Smrodu i Ubostwa wystawiając tam majtki wszytsko nie tych panów obesrancow.Bilety po 500kr za wstęp hehehe

Gość gość
Odpowiedz co może zrobić Zwariowanitomy.Obilo mnie się o uszy że to żona szefa zb.

Gość gość
Odpowiedz do zwariowanitomy.Faktycznie dostaje tyle kredy po 600 po 500 za godzinę ma zawsze że 2tus.i tak dostaje za cycka aż mi się wierzyć nie chce w to

Gość gość
Ja widziałem ta Zwariowanitomy.aTeraz była ale chyba poszła no miala kupę Tychy kredytów chyba że 3 tys. Ale to kobita starsza jest tylko bardzo gruba nóg nie pokazuje tylko tak w rozkroku staje jak ta rzeczywiście k............Warszawa jejku ona tyle za co dostała?chyba że podpuche robi pod publikę.ja kiedyś byłem na innym portalu wildshow nie wiem czy istnieje jeszcze ale tam nie wolno było prac swoich kredytów i w ogóle nie były pokazywane napiwki i ile która dostaje .Nie było wtedy takich złośliwości.

Gość gość
Chciałbym pani pomóc ale nie mogę ponieważ jestem Bezrobotnym bez prawa do zasiłku.Ale będę się za Panią modlił i wspierał Duchowo.Pozdrawiam.

Gość gość
Dobra lektura do spania.milej spokojnej nocy rano coś do kawki by się przydało poczytać więc piszcie,pozdrawiam te kursy co tak opisują tu wszystko buziole szmaty.

Gość gość
a co Wy macie do depesza??...znacie mnie??