Kasiurek86 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Hello :) dodaję nowy wątek bo tamten już wkurza.. myslę, że jak zawsze pod koniec starego będzie link do nowego, to chyba nikt nie będzie miał problemu ze znalezieniem nas :) chyba zaraz się zbieram na betkę :) pozdrawiam. P.S. nie ma to jak zasypiać i budzić się z bólem głowy :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiurek86 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Krew oddana :) wynik ma być ok 13.00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiurek86 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Oczywiście zaraz po oddaniu krwi dzwoni mój luby i pyta " jak wynik" ;) Haha rozwalił mnie :) miałam czekać na wynik do wieczora bądź poranka !!! Ale wyprosiłam zeby sie pospieszyli i bedzie o 13:00. Trzymajcie kciuki bo nie ukrywam, ze ja nie mam zbyt wielkich nadziei. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aguuula2525 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Kasiurek będzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Ja tez krew juz oddałam, ale czekam na info, czy wystarczy tej krwi. Dwa razy mnie klula, a jeszcze zle i za mało poleciało. Ostatnio było to samo... Az mi słabo :/ Trzymam kciuki za kasiurek i Maniofranio :) bedzie dobrze, tak jak Hope mówi, dziś dzien dobrych wiadomości :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tasia1989 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Trzymam kciuki :) Peonia ja tez ostatnio tak miałam, myślałam ze zejdę jak widziałam tą kapiącą krew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Tasia, najważniejsze, zeby był piękny przyrost, wszystko inne nie ważne. Nawet jakby miała mnie i 10 razy kłuć, muszę wytrzymać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Kurde dzwonili do mnie we wtorek z Będzina ze muszę jedno badanie powtórzyć bo on nie wyszlo..nie mam możliwości teraz aby pojechać i oddać tam krew niby w każdej przychodni zrobią mi to badanie ok więc w czoraj poszłam na to badanie stałam 1,5 h w kolejce i się nie doczekałem bo musiałam już iść do pracy, dziś miałam drugie podejście 1h stałam w kolejce po czym poklucilam się z jedną babka która się chciała wepchnąć. .w końcu weszłam daje jej kartkę z nazwą badania i szuka i szuka i mówi nie wykonujemy takiego badania bo to jest specjalistyczne i muszę się dowiedzieć gdzie mi na to pobiora krew..myślałam że mnie szlak jasny trafi. I oczywiście spóźniłem się do pracy. ..Ps.powodzenia dziewczyny na betach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linkaa28 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Ania a jakie badanie musisz powtórzyć? masz od nich skierowanie z Będzina ? bo to żeby nie płacić musisz zrobić w diagnostyce w placówce gdzie mają podpisaną umowę z pro feminą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwcia10 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Jest któraś z Was akurat w Gyn bo ja tez czekam?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Iwcia, ja jestem w GC :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwcia10 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Gdzie??? Ja siedze kolo wc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Iwcia, mam niebieska spódniczkę i bluzkę w paski. Siedzę koło dystrybutora wody. A ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martirybka Napisano Wrzesień 8, 2016 Kadiurek u mnie to samo, położyłam sie z bólem głowy i boli nadal. Dziewuszki betujace książki zaciśnięte mocno! Czy wy tez macie podwyższona temperaturę? Tak do 37, martwię sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martirybka Napisano Wrzesień 8, 2016 Kasiurek, przepraszam ale słownik przekręca mi ci drugi wyraz :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniofranio 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Ja też krew oddana wynik po 15. Oszaleje chyba. Dziewczyny trzymam kciuki za nas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiurek86 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Maniofranio nie przejmuj sie słownikiem :) ja te trzymam kciuki. P. S. Mój słownik ciebie mi podpowiada " mankietami" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćkasia Napisano Wrzesień 8, 2016 Peonia i? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Linka wieczorem Ci napiszę jakie to badanie bo zostawiłam u nich ta kartkę ale to było związane z krzepnieciem krwi..skierowanie jest w bedzinie tam też oddawalan krew na to i na inne badania ale to jedno mi nie wyszla i skierowania już nie mam muszę prywatnie albo jechać do Będzina oddać ponownie krew ale teraz nie mam mozliwosci..więc tak czy siak muszę płacić ..w Będzinie to badanie kosztuje ok 70 zl :/ no trudno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Peonia jak tam wynik?:) .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Dziewczyny...trzymam kciuki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Beta 240.6. Ostatnio było 128.7. To chyba dobry przyrost, co? Progesteron wzrósł z 9.40 na 9.73. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Iwcia, miło było cie poznać. Mam nadzieje, ze u ciebie tez wszystko ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Peonia super gratuluje jeszcze raz :D ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniofranio 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Peonia gratuluje jest pięknie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martirybka Napisano Wrzesień 8, 2016 Peonia cudownie! Gratulacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rubineye 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Peonia gratulacje :-) Trzymam kciuki za resztę :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Baska1988 Napisano Wrzesień 8, 2016 Peonia gratulcje. Moja beta podobna do twojej. Wiec bedziesz miala swoj majowy skarb albo i dwa :-) Za reszte trzymam dalej kciuki :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Dziękuje za gratulacje i miłe słowa. Jeszcze sie nie umiem do końca cieszyć, ale jestem dobrej myśli. Chyba dopiero po 3 becie uwierzę, ze jestem w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tasia1989 0 Napisano Wrzesień 8, 2016 Peonia super :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach