Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie emerytury maja wasi rodzice ?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś No cóż... policjant również ryzykuje codziennie swoim życiem. Nawet ten z drogówki. Strażak ratuje często ludzkie życie narażając swoje. Lekarza także można pod to podpiąć. Strażnik więzienny to również nie jest miód. A z tą pylicą to się już nie kompromituj. Popracuj jako piekarz kilka lat, nawdychaj się mąki, która zakleja płuca i żyj.

Gość gość
by nie gornicy to bys siedziala w swoim domu grzejac sie farelka wsiuro. piekarz nie rozsmieszaj mnie. ile on sie narobi haha. a policja to fakt za takie pieniadze to chyba frajerzy tam ida co juz nie maja pomyslu na siebie

Gość gość
Moja matka 1450zl za 40 lat pracy.malo bo.polowa zycia wlasna dzialalnosc Jej.koles 49lat oracy 2500 bo to panstwowka.git bo nie maja kredytow.a tak inaczej by zebrac musieli

Gość gość
moja mama 1200 tata 1300

Gość gość
2600zł mama, była nauczycielka, jeszcze sobie dorabia a tato jeszcze pracuje.

Gość gość
Babcia 1400zl teciowa 2000zl i ciotka 1500 ale miala 2500zl tylko ustawa dezubekizacyjna

Gość gość
cholerne pisowce zapieprzyły pieniądze na 500+, ludziom pracy dają jałmużnę, oby ich szlag trafił, po 39 latach pracy wyliczyli mi 1600 zł brutto, zgroza, oby pisowce za to umierali w wielkim bólu. Młodym zdrowym jak byk rodzicom za pieprzenie sie i rozmnażanie płacą 500+ wypracowanymi pieniędzmi ludzi pracy. Zgroza, jak ja nienawidzę tego kraju

Gość gość
Moi jeszcze nie mają ale będą mieć najniższa. Płacili najniższe składki, oczywiście dużo więcej zarabiali, resztę odkładali i kupili sobie mieszkanie w mieście wojewódzkim na wynajem. Będą mieć 3 wypłatę ( wyzsza niz erytura) i będzie im starcza a po śmierci przekażą mieszkanie w spadku wnuczke.

Gość gość
do gość dziś - i to jest po Bożemu jak twoi starzy oszukiwali kraj, pisowce winny im zapieprzyć to mieszkanie z to kłamstwo

Gość gość
Ja mam 10.000 zł (ale w Szwecji). Należy mi sie!

Gość gość
Emerytury w PL są zbyt wysokie. Do tego emeryci żyją za długo i okupują mieszkania tak potrzebne nam młodym do założenia rodziny. Kto to widział żeby emeryt dostawał 3.000 za nic nie robienie. Siedzi toto, żyje w nieskończoność, pierdzi w stołek, żre i pije a wszystko za naszą krzywdę.

Gość gość
12.21 moi rodzice nie są wierzący. Od zawsze uważali ze i służba zdrowia i wszystko powinno być prywatne a ludzie sami zarządzać pieniędzmi. Do lekarzy chodzą tylko prywatnie, nigdy żadnych ulg ani z mostu, 500+ nie ciągnęli. Poradzili sobie po swojemu bo wiedzieli że na państwo nie ma co liczyć.

Gość gość
taaa oni okradali państwo, to państwo ich w tym momencie okrada na 500plusy, oni nigdy nie mieli, więc sobie odkładają, a i tak więcej dają do budżetu państwa niż nie pracujące 500plusy bo im się nie opłaca pracować.

Gość gość
Moja mama 1100.

Gość gość
Emeryci powinni żyć długo, pierdziec w stołek, mieć wyższe emerytury i przepisywać mieszkania na schroniska dla zwierzat, jeśli w rodzinie mają pierdząch w stołek roszczeniowych młodych pasozytow, którym nic się nie nalezy oprócz kopa w tyłek.

Gość gość
Mój dziadek 6000 , babcia 6000, oczywiście około

Gość gość
Matka 1540 /41 lat pracy poszla w 60 .bo juz niedala rady wyrobic na Zus

Gość gość
Teść 2100, teściowa 1500, 500 zł zabiera komornik za raty kredytu, rdzice nie zyja

Gość gość
Mama 1250, tato 2300. oboje dorabiają wyciągają razem 3000. Mama miała 28 lat pracy, tato składkowych 30. kiedyś były jeszcze jakieś zarobki, a potem wszędzie płacili najniższą i od niej odprowadzano składki.

Gość gość
Moim rodzicą jeszcze dużo brakuje do emerytury. Dziadek ma 2100 a babcia 1600 zł.

Gość gość
mama ok 3000 zł na reke

Nasi rodzice maja jeszcze w miarę emerytury. TO my będziemy meli kiepskie. Przynajmniej takie sa wyliczenia.Tak wiec polecam oszczedzać na przyszłośc samodzielnie bo potem abyście nie obudzili się z ręką w nocniku jak nie bedziecie mieli praktycznie kasy. Samodzielnie zaoszczędzone pieniadze powinny być Waszą emeryturą. Zerknijcie sobie tutaj: https://www.tanie-konto.pl/millenium-bank/konto-360/ Millenium bank aktualnie ma dobrze oprocentowane konto oszczędnościowe. MOżna tam zarobić do 2,7% miesięcznie.

Gość gość
Banki to najwięcej kradną, nie ufać w te procenty, najlepiej kupić nieruchomość, ziemię, walić złodziejskie banki i naganiaczy banków.

Gość gość
Tata 4tys, górnik. Mama 1,400zl nauczyciel.

Gość gość
Jakie emerytury? Nie wiem :-p

Gość gość
W kazdym razie zyja osobno ;-)

Gość moj stary

moja stara jeszcze pracuję, moj stary milicjant-policjant PO 18 lat służby dostał 1600zł, od momentu odejscia ze służby pracuje w ochronie, na ten moment ma 2450zł

Gość gość

Tata nie żyje, nie doczekał emerytury 😞

Mama 3600 netto.

Gość Oddam

Moi teściowie mają po 2 tys emerytury a przez 10 lat układali 73 tys. zł.Są chytrzy,jedzenie nie może się zmarnować,chodzą w ciuchach z PRL ale najważniejsze że konto rośnie. Mój mąż niedawno uczył swoją mamę opłacać rachunki przez internet i widział stan ich konta.