Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaluje ze wczesniej bylam taka wybredna a teraz latka leca

Polecane posty

Problem polega tez na tym, ze to wszystko jest w nieswiadomosci, wiec tez nikt nie wie co go kreci do konca, do momentu, az go to nie zacznie krecic. :)

Gość gość
michał - masz racje. Chemia tu duzo robi. Ale mimo wszystko lepiej bym na tym wyszła jakbym byla bardzie wyrachowana... trudno, bylo minelo. Moze jeszcze poznam kogos na poziomie

Gość gość
Chodzi mi tylko o to ze jesli wymagacie faceta z dużą forsa to musicie mieć dużo ,bardzo dużo do zaoferowania w wyglądzie,wrecz być perfekcyjne. Bo facet który ma wybór nie weźmie byle czego.Mierzcie sily na zamiary.

Gość gość
Ja mialam i mam nadal , bo jak widać mnie chcieli ,tylko teraz jestem o kilka lat starsza...

Gość gość
Chodzi mi tylko o to ze jesli wymagacie faceta z dużą forsa to musicie mieć dużo ,bardzo dużo do zaoferowania w wyglądzie,wrecz być perfekcyjne. Bo facet który ma wybór nie weźmie byle czego.Mierzcie sily na zamiary. x Dziecko, dziecko, same głupoty opowiadasz. Idź odrobić lekcje.

Gość gość
Zreszta tez nie do konca tak jest jak piszesz bo wpisz sobie w wyszukiwarke "zony najbogatszych ludzi swiata" czy cos w tym stylu, to zobaczysz jak wygladaja.....

Moze i bys dobrze na tym wyszla, ale problem polega na tym, ze nigdy nie bedziesz wyrachowana, bo rzadzi nami nieswiadomosc ID, a tego sie swiadomie kontrolowac nie da. Owszem pewnie przez dwa trzy miesiace bys sie zmuszala do zwiazku z kims kogo nie kochasz, ale w pewnym momencie bys przegrala i stwierdzila, ze dluzrj nie chcesz siebie i jego oszukiwac i ten racjonalny zwiazek z rozsadku by sie w koncu rozpadl jeszcze szybciej niz ten z milosci. Z reszta masz przyklady z zycia, olalas bogatego bo nic nie czulas do niego pomimo, ze swiadomie bylby dobrym wyborem. Ale swiadomosc nie ma tu nic do tego, albo jest chemia i jest zwiazek, albo nie ma chemii i nie ma zwiazku.

Gość gość
09:52 jesteś juz długo z mężczyzną ;a juz myslisz by znalezc inbego bolca. Brawo,mozesz skreślić z listy zalet wierność.W ogóle jestes gwno warta i nie fair w stosunku do aktualnego faceta.

Gość gość
Pierwsze, znane wszystkim przykłady to Joanna Pienkowska ( pieknością nie jest, wyszla za milionera), Magda Gessler ( też nieraz bogato wyszła za mąż), albo Joanna Przetakiewicz za Kulczyka (zupełnie przecietna babka)

Gość gość
W sumie racja, ale są kobiety, które jednak się zmuszają ...

10:02 bardzo malo jest takich kobiet jakies 3% i jak na tym wychodza np dziwki, ktore zmuszaja sie do seksu z klientem? Nerwice, zaburzenia itd. Zwiazki z rozsadku szybko sie rozpadaja, jeszcze szybciej niz z milosci. Bo ludzie nie sa w stanie sie zmusic do przebywania z kims kogo nie kochaja.

Gość gość
Ja mialam i mam nadal , bo jak widać mnie chcieli ,tylko teraz jestem o kilka lat starsza... X Widocznie za mało masz by ustaeila die kolejka nadzianych sponsorów

Gość druga pani
Tylko powiem Wam, że nie ma nic gorszego, niż budzić się codziennie rano obok człowieka, który jest nam zupełnie obojętny, nawet jeśli obiektywnie jest przystojny, dobry i bogaty.

Gość gość
No w sumie Michał ma racje, w miłości nie ma rozsadnych wyborów, nic tu nie jest czarne albo biale...

Gość Michał121212
10:08 no wlasnie o tym mowie - nic na sile.

Gość gość
Jak można miec takiego raka i być wyrachowanym w sprawach dobierania partnera ale w sumie kij podejście z grubsza dzięki takim wypowiedziom nastawia się jedno ... całkowita rozdzielność majątkowa zresztą samo określenie "do tego facet się przydaje" ja pier.do.le przy tym hype'je na kase to ja niemam pytań na jakie ku.rwokaryny wyrastają i beztalenckie ameby... chcesz mieć coś to zarób na to i koniec pieśni

Gość gość ciekawy
druga pani 2016.09.12 Tylko powiem Wam, że nie ma nic gorszego, niż budzić się codziennie rano obok człowieka, który jest nam zupełnie obojętny, nawet jeśli obiektywnie jest przystojny, dobry i bogaty. x Ty, tak z autopsji? Jeśli tak, to się nie budź. :D Zawsze możesz się wyprowadzić.

Gość gość
A ja mam 30 lat,nadal jestem wybredna,latka leca i niczego nie zaluje.Albo bede z takim,ktory mi odpowiada,albo z zadnym.To troche zabawne,bo na brak powodzenia nie narzekam,ale jakos nie spotkalam jeszcze tego "wlasciwego".Trudno :)

Gość gość
a ja wyszłam zamąz z rozsądku. Był przystojny , miły, bogaty i mial wspaniały charakter - taki super przyjaciel. Jestesmy razem 20 lat i przez tyle lat praktycznie nigdy się nie kłóciliśmy , po jakimś czasie zakochałam się w nim a może przyzwyczaiłam nie wiem ale wiem że nie wyobrażam sobie zycia bez niego i jak go nie widzę np. 2 dni to strasznie tęsknię. Małżeństwa z rozsądku moga być udane pod warunkiem że dograją się charakterami.

Gość gość
Problem wybredności myślę, że już cię nie dotyczy. Teraz to mężczyźni będą wybredni w stosunku do ciebie głównie ze względu na wiek. Pozornie może wydawać ci się, że masz jeszcze powodzenie, ale kobietami w twoim wieku i starszymi faceci interesują się głównie jeżeli chodzi o niezobowiązujący seks. Jeżeli chodzi o związek natomiast to będą kręcić nosem, że za stara. Będą sprawiać pozory, że niby chcą być w związku do momentu, gdy zaciągną cię do łóżka. Mam pare koleżanek w podobnym wieku i tak to niestety wygląda. Luksus bycia wybrednym jest dla bardzo młodych dziewczyn.

Gość gość
Faceci nadal sie za mna ogladaja,sa dla mnie mili..jesli chca mnie zaciagnac tylko do lozka,nie odgrywa to dla mnie wiekszej roli,bo i tak pozostaje z nimi tylko na stopie kolezenskiej,nie chce czegos wiecej.Jesli luksus bycia wybrednym sie dla mnie skonczyl,to jakos nie ubolewam nad tym faktem.

Gość gość
Mam 36 lat młodo wyglądam i tez jestem nadal wybredna niczego nie żałuję bo skoro żaden facet do tej pory mnie zadowolił i nie zauroczył do szaleństwa, to najlepsze dopiero przede mną. Tylko ja chcę prawdziwą bratnią duszę dopasowaną do mnie nie zadowolę sie marnym związkiem jakie widzę wokół siebie. Nie szukam bo miłości sie nie szuka, to ona sama nas znajduje . Być z kimś żeby nie czuć sie samotnie albo aby zadowolić pociotki i durne społeczeństwo to głupota. Wygodnie mi jako singielce, czuję sie mlodo za granicą mój wiek jest uważany za młody a faceci nadal sie mną interesują i jeszcze długo będą.

Gość gość
Być z kimś żeby nie czuć sie samotnie albo aby zadowolić pociotki i durne społeczeństwo to głupota x Dokladnie.Ja tez nie moglabym byc z kims,do kogo nic nie czuje.Albo trafie kiedys na tego wlasciwego,albo nie.Jak nie,to nie bede rozpaczac.Tez nie narzekam na brak powodzenia,mimo starczego wieku,tak wiem (bo 30 lat) ;)

Jesteś jeszcze bardzo młoda, nie przesadzaj... Myślałam, że ten post napisała jakaś 50tka, a Ty jeszcze przed 30tką. Uszy do góry!

Gość gość
Ja wole dziewczyny od 15 do 22 lat. :)

Gość gość
Autorko poczytałaś opinie ekspertów, prawików z kafe. Chyba nie żałujesz, że nie znalazłaś tego jedynego , no poza tym co jesteś teraz. Być z takimi psychikami jacy są na kafe, a stanowią 80 procent męskiej nacji w polsce,,,,. To lepiej być samemu do końca życia moim zdaniem.