Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzoankaxxx1

Powiększony biust

Polecane posty

Mam do zaoferowania produkt dla osob ktore borykaja sie z małymi piersiami nowy innowacyjny produkt jest Mega szybkie rezultaty. ProBreast Plus to optymalny zestaw na powiększanie piersi składający się z suplementu diety oraz kremu. Produkt zawiera wysokiej jakości składniki, które gwarantują maksymalne efekty kuracji. Zestaw przeznaczony jest dla kobiet, które chcą w naturalny i bezpieczny sposób powiększyć rozmiar swoich piersi nawet o 3 rozmiary. Jego regularne stosowanie pozwala już po kilku tygodniach uzyskać znaczące zmiany. Polecam produkt naprawde jest świetny efekty są zdumiewające Jest mega Polecam! Produkt można zamawiac z tej strony bezpiecznie i wygodnie. http://nplink.net/GUFa476q

Gość gość
a po co jak zawsze chcialam miec drobne piersi i dystyngowana urode jak Francuzki :)

kosmetyki na powiększenie biustu? Ciekawe czy ktoś sie na to łapie, ja jestem zdania, ze takie rzeczy nie działają i wyhbrałam operację, która NA PEWNO daje efekty ;)

no nie ma cudownych kosmetyków. jednak najlepszą metodą i najbardziej trwałą to jednak są implanty :) nie ma co tutaj oszukiwać!

Gość gość
Takie suplementy to nie wiadomo czym są "nafaszerowane", może jakieś hormony albo coś równie inwazyjnego? Bez konsultacji z lekarzem nie zdecydowałabym się na takie metody... To zbyt niebezpieczne, a ja w cuda nie wierzę :) Zgadzam się z przedmówcami - pewny efekt to zabieg powiększania piersi, polecam o nim poczytać http://www.klinikasfera.pl/powiekszanie-piersi, jeśli ktoś rozważa lub planuje taki ruch.

ja bym się chyba bardziej bała tego, jakie świństwo może być w tych tabletkach niż operacji. A miałam operację i wiem o czym mówię...

Ja w powiększaniu biustu nie widzę niczego złego. Niektóre kobiety walczą z poważnymi kompleksami spowodowanymi właśnie tą częścią ciała. Są kobiety o zniekształconych piersiach (choroby, ciąża, utrata wagi) lub takie, które mają bardzo mały biust przez co nie czują się w pełni kobietami. Dlatego tak duże zainteresowanie zabiegami u http://drolender.pl/zabiegi/powiekszanie-piersi/ dzięki którym mogą pozbyć się kompleksów raz na zawsze.

też uważam że powiększony biust to nic strasznego. wręcz jeżeli kobieta bardzo tego pragnie i wie ze to jej poprawi samoocenę to czemu miałaby tego nie robić?

Gość gość
Powiększenie to bujda, można jedynie ujędrniać. W tej kwestii polecam serię Mama Care Efektimy.

powiekszony biust to czesto jedrny. A na jedrnosc najlepiej wplywa basen i prysznic na przemian ciepla i zimna woda

no niby tak...ale jeżeli kobieta nei ma biustu, bo jest płaska jak deska to nawet taki prysznic nie pomoże :)

Gość Apalica
Wiecie co dziewczyny, jak nie miałam praktycznie wcale biustu, niestety, natura taka podła. No i bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na powiększanie, bo dzięki temu czuję się w końcu kobieco. Cieszę się też, że trafiłam do dobrego chirurga (dr Anna Olender) bo to głównie jej zasługa, że moje piersi wyglądają tak naturalnie. Jestem mega zadowolona, naprawdę to była dobra decyzja.

Gość gość
wcale duzy biust nie jest takim cudem i rozwiazaniem wszystkich problemow ja na przyklad bez masazy w paradizzo to juz chyba bym chodzila z garbem albo lezala z bolu od obciążenia.. tak mi piersi po ciazy urosly niestety

Gość Chhew
W ujędrnianiu czysto i szczerze polecam kurację do biustu z Mama Care Efektima.

Gość Buuucks
Na ujędrnianie świetnie działają olejki Alqvimia.

Ja równiez jestem za tym by lepiej zdecydować sie na zabieg wszczepienia implantow . Oczywiscie na konsultacji z lekarzem zostaje wszytsko ustalone, pomierzone itd . potem tylko jest decyzja jakie sie chce miec implanty, czy to anatomiczne czy jakies inne silikonowe ;)

Gość phipaaaaaaa
Cyyycki seee usmaż LAFYRYYYNDOO jednaaaa

Gość pola45
Chcesz mieć perfekcyjny biust bez operacji plastycznej zerknij na tabletki tutaj: http://www.perfectbust.pl/aff/tesia . Moim zdaniem są one godne uwagi. Sama je próbowałam i efekt 3 miesięcznej kuracji mi wystarcza.

Gość boooli
Dla mnie najlepsza była kuracja do biustu z Mama Care Efektimy.

no ja mam implanty, bo jednak może i to jest spory wydatek ale przynajmniej jest to stały efekt!:)

Gość gość
Ja mam implanty ale okazało się ze nie mogę chodzić bez stanika bo opadną szybciej niż naturalne. Co wy o tym myślicie?

Gość gość
Niestety to prawda. Moja siostra miała zrobione 3 lata temu i uparla się ze nie chce nosić stanika. Teraz żałuje. Lekarz na wizycie po roku ja ostrzegał to go nie słuchała a teraz płacze. Kasy na drugą operacje nie ma. Ja noszę stanik. Tez ma implanty 4 lata minęło od operacji i wszystko wygląda super

Nie można lekcewazyć słów lekarza specjalisty. On prowadzi nas przez caly proces operacji i powinnysmy sluchać jego rad, bo on chce tylko dobrze.

Gość ttired
To nie są efekty jak po chirurgii, ale fajne efekty miałam z push up Floslek.

Gość gość
Moim zdaniem najlepsze efekty daje jednak chirurgia plastyczna. :) powiększałam biust u http://piotrromanczuk.pl/ - efekt jest doskonały.