Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego zdrada jest czymś dziwnym i niedopuszczalnym

Polecane posty

Gość gość

Przecież to normalne także u zwierząt to monogamia jest śmieszna i przyrzekanie że będzie się ze sobą na zawsze :D to dla naiwnych tępaków z IQ poniżej normy. Jak całe życie z jedną osobą może byc ciekawe? przecież większość małżeństw to porażki, niewypały mają siebie dosyć a ******ie do końca życia jednej osoby to dramat.

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
Mam nadzieję, że jesteś konsekwentny/a i nie masz żony/męża.

Gość gość
Poznaliśmy się byłam cnotką a mąż prawiczkiem. Teraz mamy seks z drugą parą czyli zdrada kontrolowana.

Nie jesteśmy zwierzętami. To prawda zachowujemy się podobnie mamy takie same instynkty, ale zdajemy sobie z tego sprawę co to jest, potrafimy to analizować. Nie kierujemy się instynktem, choć z pewnością nam towarzyszy. Tylko człowiek potrafi w coś wierzyć. A jak w coś wierzy, to musi być ktoś, kto staje się niewiernym. I dopiero się zaczyna :) Kto wymyślił dobro i zło? Inteligentny delfin w oceanarium w Ottawie? ;) Przemyśl to. ;)

Gość gość
Mój chłopak teraz mąż przede mną miał dwie dziewczyny, a ja byłam dziewicą nie chciałam by on mi zabrał cnotę. Gdy do tatusia przyszedł jego kolega, i byliśmy sami bo miał tatuś wrócić za dwie godziny wiec prosiłam go o zabranie cnoty. Był zdziwiony ale zrobiliśmy to i takiego wspaniałego seksu do dziś z mężem nie przeżyłam. Miał dość dużego ale tak zabrał mi cnotke że miałam wielką rozkosz nie czułam bólu jak tu czytam że przy rozdziewiczeniu boli.

Gość Gaska b
Ja czuję ból :( Gdy czytam o cnotce w połączeniu ze słowem tatuś :(

Gość gość
hmm, gdybyś dziecko chodził regularnie do szkoły i coś czytał, interesował się, pogłębiał wiedzę, to byś wiedział, ze i u zwierząt są gatunki, w których samiec i samica wiążą się w pary na całe życie i jak jedno zdycha to drugie już nie szuka innego partnera . O tym dlaczego ludzie doszli do monogamii nie chce mi się nawet pisać, bo i tak nie zrozumiesz

Gość gość
Dlatego, ze meżczyźni bez dobrej pozycji w społeczeństwie nie mieli szansy na zonę, to było dostepne dla tych lepszych. Monogamia to swego rodzaju kompromis pomiędzy bardziej i mniej uprzywilejowanymi mężczyznami – najbardziej uprzywilejowani mężczyźni nadal dostają najbardziej pożądane kobiety, każdy musi się jednak ograniczyć do jednej. Wyrównywanie szans w dostępie do władzy politycznej spowodowało zmniejszenie dysproporcji w liczebności posiadanych żon.

Gość gość
Poza tym nie stać was juz na utrzymywanie zon, kochanek i konkubin. Ledwo na jedna rodzinę wyrobicie

Gość gość
Również bym tak zrobiła gdyby mąż nie był prawiczkiem nie oddała bym mu błony dziewiczej. Był prawiczkiem do tego nieśmiałym bo ja go poderwałam i mnie rozdziewiczył.

Gość Gaska b
Czyli mowiec inaczej :( Ty Go gonilas razem ze swoją błona? :(