Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość gość
Moj dobry przyjaciel miał taką koleżankę w pracy. Piękna, nieprzeciętnie inteligentna i samotna. Tak jak Ty nie mogła natrafić na właściwego mężczyznę. Ona zmroziła ludzi wzrokiem, z jej oczu można było wyczytać "nawet nie próbuj bo i tak nie masz szans ", tak naprawdę to była sympatyczna dziewczyna. Moj przyjaciel z czasem zbliżył się do niej i lepiej ja poznał.

Gość gość
I co z tego wyszło?

Gość gość
jak zreszta mozna oceniac siebie? to inni moga powiedziec jaka jestes przeciez ja tez moge ocenic sie jako boga czy super goscia ale wiem ze to nieprawda

Gość Taodtrzeciejrandki
11:53 rozumiem że wg ciebie osoba niezmanierowana to taka która myśli o sobie, że jest brzydka, głupia i niemiła ? 12:37 zarobkami nie, ja najbardziej to widziałam w nauce języków, zajmowało mi to o wiele mniej czasu niż wiekszosci, nie miałam żadnych problemów z gramatyką, z matematyki szybko kapowałam i szybko obliczalam na sprawdzianach, w pracy teraz bardziej przydaje mi się inteligencja emocjonalna o ile coś takiego istnieje .

Gość gość
dziś x czemu ie chcesz spojrzec prawdzie w oczy? Czemu nie chcesz przyznac ze jestes co najwyzej przecietna i zadne z Ciebie cudo. Czemu ciagle sie wywyzszasz i wypiekszasz i pindrzysz w swojej wyobrazni?

Gość Taodtrzeciejrandki
13:02 jako Boga ocenić siebie faktycznie jest trudno, ale stwierdzić czy jest się miłym czy niemiłym, inteligentnym czy nie inteligentnym, ładnym czy brzydkim, już dużo łatwiej.

Gość Taodtrzeciejrandki
14:21 uświadom mi w takim razie, skoro tak mnie dobrze znasz, która z tych cech do mnie nie pasuje: atrakcyjna, miła, serdeczna, spokojna, pogodna, ładna, inteligentna, dowcipna. Która cecha do mnie nie pasuje i uzasadnij to jakąś sytuacja z mojego życia.

Gość Taodtrzeciejrandki
14:21 czyli świadomość swoich zalet i cech charakteru, to jest wywyzszanie się? Kurde nie mogę, co za myślenie!

Gość gość
wiec ktory z jezykow znasz tak dobrze biegle i potrafisz obliczyc ta prosta calke czy nie potrafisz :)

Gość Taodtrzeciejrandki
14:43 potrafię się dogadać w trzech językach obcych a jeden może nie biegle bo zakończyłam na pewnym etapie naukę, ale zaawansowany na pewno. Nie , nie potrafię obliczyć całki, bo tego się nie uczyłam w żadnej szkole. A ty potrafisz przetłumaczyć tekst Platona z oryginału na język angielski?

Gość Taodtrzeciejrandki
Hmm dziwne , w całym tym temacie jak tylko poprosze o konkretne uzasadnienie/ cytat mojego postu świadczący o czymś konkretnym, to nikt nie jest w stanie odpowiedzieć.

Gość gość
ktore jezyki? na co komu tlumaczenie tekstu platona? jest XXI wiek tylko nauki scisle maja racje bytu

Gość Taodtrzeciejrandki
15:05 ale co to ma do inteligencji?:-D mi akurat na nic całki nie były potrzebne.

Gość Taodtrzeciejrandki
Nie odpowiem które , to zbyt osobiste . Tłumaczenia to też nie moja profesja, ale swojego czasu zajmowałam sie tym.

Gość gość
:O Ohhhh kobieto kobieto

Gość gość
Jestes humanistka nie ma o czym z Tb gadac

Gość Taodtrzeciejrandki
15:26 no i to właśnie jest przykład pogardzania i wywyzszania się. Chociaż nie skończyłam studiow humanistycznych. Ale cytatów postów na paskudny charakter nie doczekałam od jaśnie pana wielkiego ścisłego umysłu.

Gość gość
Bycie humanista nie oznacza bycia debilem z przedmiotów ścisłych. Wielu nazywa siebie humanistami tylko dlatego, że są za tępi by pojąć królową nauk. Humanista to człowiek wszechstronny. W momencie dewaluacji wykształcenia wyższego wszelkiej maści kierunki szeroko nazywane humanistycznymi nazywam gówno-kierunkami i nie robi na mnie wrażenia jak ktoś sobie nawet 3 takie zrobi. To już nie ten czas, bo tak mocno spadły wymagania, że naprawdę średnio inteligentny człowiek może skończyć taki kierunek na UW/UJ. Smutne. Jest pewna ostoja, choć i tutaj to już nie to samo co kiedyś - wybrane techniczne kierunki na politechnikach czy studia na akademiach medycznych. Napiszę tyle, babkę z działu marketingu ze znajomością języków można szybko zastąpić nawet studentem ostatnich lat. Inżyniera projektanta z doświadczeniem, nie ma takiej opcji. Trochę mnie śmieszą te korpo-panienki z wyobrażeniami o sobie pod niebo, gdy na rynku jest takich tysiące. Czemu nie chcesz przyznac ze jestes co najwyzej przecietna i zadne z Ciebie cudo x Otóż to. Z tego co pisze wnioskuje, że studia "human" , które nie powiem fajnie się robi dla relaksu i języki. Typowe do bólu. Nie napiszę, że nie jesteś inteligentna, ale naprawdę spuść trochę z tonu.

Gość gość
hahahaha 16 06 dokladnie bracie to jest to co mowisz Pani bogini troche za wysoko wzbila sie w niebo

Gość gość
Taodtrzeciejrandki :O Znowu jestes zaorana :D

Gość gość
Zmniejszcie wymagania i samoocene a znajdziecie kogos realnego

Gość gość
W momencie dewaluacji wykształcenia wyższego wszelkiej maści kierunki szeroko nazywane humanistycznymi nazywam g****o-kierunkami i nie robi na mnie wrażenia jak ktoś sobie nawet 3 takie zrobi x Czasy gdy humanisci byli wszechstronnie wyksztalceni to raczej renesans... Teraz jest za duzy postep aby znac kilka dziedzin nauk scislych w stopniu bieglym i trzeba sie specjalizowac

Gość gość
Taodtrzeciejrandki - jestes niewyrozumiala kobieta niestety

Gość Taodtrzeciejrandki
16:06 czyli jako inteligentny człowiek uważasz, że każdy kto nie studiował kierunku ścisłego nie może być inteligentny? Ja uznałam że najlepszą decyzją będzie wybór dziedziny którą kocham. I nie żałuję, bo mam pracę w zgodzie ze sobą, którą lubię. Na tym polega inteligentne życie i dobre życiowe decyzje.

Gość gość
Taodtrzeciejrandki Czemu nie chcesz przyznac ze jestes co najwyzej przecietna i zadne z Ciebie cudo Przywieś sobie to zdanie i czytaj je na głos codziennie rano i wieczorem. Jestem conajwyzej przecietna ! Zadne ze mnie cudo. x Jak zejdziesz na ziemie to wtedy bedzie mozna z Toba pogadac

Gość gość
ten temat powinien brzmiec ladne sliczne nie mile nie fajne i niemozliwe do zycia

Gość Taodtrzeciejrandki
16:06 nie bardzo w sumie rozumiem, czyli ponieważ nie skończyłam studiów ścisłych, to nie mogę być atrakcyjną, sympatyczną, serdeczną, wykształconą, inteligentną osobą? Logiki chyba tam nie miales, co? Za dużo całek, za mało logiki!!!!!! Hahahhaha

Gość gość
czemu ten temat jest ciagle na topie? Przeciez tu nie ma o czym mowic i nie ma zadnych tajmenic, NIE MA takich kobiet. ile razy tu zagladam ten topik ciagle na szczycie

Gość gość
dziś to wytlumacz to tej od 3 randki bo ona zyje w jakims snie