Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxxxi

Mój butik!

Polecane posty

Gość gość
Szalałam na Głuchowie. Ogólnie jestem zadowolona, dużo mam nowości i połapane nowe kontakty. Byłam do końca, i nie wspomnę ile wydałam hehe

Gość gośćmaxxxi
Dziewczyny żyjecie?? Jak u Was bo u mnie ostatnie 2 tyg.to porażka..płakać się chce..po kilku apaczy ,sprzedaż znikoma.. :-( Zimno,mróz trzyma więc ******* mieście mały..czy ktoś wie kiedy wiosna przyjdzie?! Ożywcie ta stronkę bo jesteśmy już daleko w tyle..zapodawac wątki... :-) Pozdrowienia!

Gość gość nicky
według mnie to wiosny nie będzie do 21 marca. zimno. pusto. maxxxi trzymaj się ;) handel zimowy tak właśnie wygląda pamiętaj - kiedyś pisałam - rok ma 12 miesięcy ;) a każdy z nich ma inny handel odliczam dni do zrzucenia kurtek

Gość gość modaxxl
A ja tam czuje w kosciach ze idzie juz lepszy handel. Lada dzien sie poprawi hehe. W pogodzie mowia ze zima chyba powoli bedzie sie zbierac, mam nadzieje ze sie nie myla

Gość gość nicky
A ja to w moich kościach czuję tylko że muszę wciągać rajstopy pod spodnie. Lewe kolano mi to coraz bardziej mówi... ;) Mam nadzieję, że masz rację, też chcę wiosnę ;)

Gość FilaF
Nie wiem jak u Was ale u mnie teraz jest największy śnieg w tym roku. Nawet i ja wyciągnęłam rajstopy. Ziiiiimmmmnooooo Niestety w sklepie też mam dosyć zimno. Muszę pomyśleć nadinnym ogrzewaniem w przyszłym roku.

Gość gość nicky
maxxxi: jak leci? widać wiosnę u Ciebie? bo u mnie to deszcz pada i jesienią zaciąga. ale chyba idzie na lepiej - kolano nie boli. za to boli gardło (wczoraj bez kurtki po polu ganiałam)

Gość gośćmaxxxi
Hej Nicky! Wcale nie idzie lepiej..wciąż czekam na dobrą zmianę! Jak by było mało to mnie tez jakieś grypsko dopadło ale nigdzie bez kurtki nie ganialam..a rajstopy nosze cały czas..i nawet ciepłe majty

Gość gość modaxxl
Hej hej. Jak tam handelek? Ruszylo juz u Was? Bo ja ciagle czekam ehh

Gość gość
U mnie piękna pogoda a handel tragedia.

Gość gość
Ja niedawno zaczęłam i powiem wam nie chcę zapeszac, ale źle nie jest.

Gość gość
niedawno tzn kiedy?? początki, pierwsze miesiące zawsze dobre bo ludzie idą zobaczyć co jest,jakie ceny.a później to różnie,ale w sumie idzie sezon handlowy. Czy handlujesz??

Gość gość nicky
No Dziewczyny! Kochane! Koniec przepierdywania ;) Sprzątamy, myjemy okna, kupujemy kwiatki do wazonów, strzelamy piękne obowiązkowo kolorowe wystawy! Krótko mówiąc bierzemy się ostro do roboty, trzeba ten rok ROZKRĘCAĆ!

Gość Magda 79
Witam. Myślę o otwarciu outletu z firmowymi(Zara H&M Only itp.) ciuszkami. Czy ktoś może orientuje się czy to się opłaca?

Gość 11aanniiaa11
U mnie w mieście był taki butik. Dziewczyny miały brzydki lokal w dobrym miejscu.... zamknęły po roku. Wiem, ze potem otworzyły coś podobnego w innym mieście- też zamknęły... Na końcu wylądowały w dużym trójmiejskim mieście i również zamknęły.... Miały masę towaru, który był upchany, aż ciężko był przeglądać. Po czasie rzeczy miały naprawdę duże defekty, których nie dało się usunąć. Na samym końcu odbiła im palma i podniosły bardzo ceny. Rzeczy były często droższe niż w zarze....

Gość modern class
mam pytanie z innej beczki... planuje otworzyć butik w niewielkim mieście. Z lokalami nie ma większego problemu, co do towaru to tez mam pewne plany, tzn. konkretny kierunek, rzeczy eleganckie. Z drugiej strony od jakiegoś czasu przyglądam się sklepom, które są najdłużej i okazuje się, że to butiki z modnymi ciuchami cos ala marka olalal.... Jak uważacie, czy warto otwierać sklep tak bardzo sprecyzowany? a może wszystkiego po trochu? tych modnych sklepów jest 5 w 60 tys. mieście i wszystkie jeszcze funkcjonują (4 kilka lat)

Gość gość
Ciężko jest cokolwiek doradzić. Każdy rynek jest specyficzny. Często w trakcie wychodzi czego klienci szukają i ew. ten towar się dowozi. Tak naprawdę nie ma złotego środka na otwarcie swojego sklepu.

Gość gość nicky
Maxxxi, Janinka ! Tęsknię za Wami. Wczoraj w ogródku z siekierą ganiałam. I powiem Wam - lekko nie jest. Jakbyście chciały swoich chłopów siekierą porąbać to nie dacie rady. No chyba że złą siekierę kupiłam? Pozdrawiam,

Gość gośćmaxxxi
Hejka dziewuszki! Oj jak milo że ktoś za mną zatęsknił,dzięki Nicky! :-) Widzę że Ci się udzielił bieżący temat wycinki drzew że jak piszesz że ze siekierą latasz..! A męża to może prościej będzie młotkiem?! No nie wiem nie próbowałam ( jeszcze ;-)hihihihihi ) Jak ogólnie handelek u Was kobitki? Rusza sie,no nie..?Piszcie co tam w wielkim świecie słychać.. Do nowych dziewczyn-trudno jednoznacznie komuś doradzić czy ma otworzyć sklepik czy nie.. kilka stron do tyłu opisałyśmy pięknie wraz z innymi dziewczynami wręcz cały referat na temat otwarcia swojego byznesa.. Powtórzę-do odważnych świat należy!Ja uważam że lepiej spróbować i ewentualnie żałować niż żałować kiedyś, że się nie spróbowało.... No dobra tyle atrakcji! Piszcie ,piszcie co nowego u Was! Ważne że zima przetrwana,dobrze że Modaxxl wspomagała mnie dobrym słowem w trudnych momentach młodego przedsiębiorcy! W piątek wybieram się na planowane zakupy do Głuchowa i na Ptaka bo daawwnnoo nie byłam. No to do roboty babeczki! Janinka daj znaka,ja tez tęsknie za Twoimi opowieściami.. Pozdrowienia dla Wszystkich :-)

Gość gość modaxxl
No pieknie.a za mna to nikt nie teskni.bede plakac ehh. Nie bawie sie tak z Wami.....hehe

Gość gość
Ile z Was kupuje u lokalnych dostawców? Czy to się opłaca jeśli będę jeździć od butiku do butiku z towarem? towar produkowany w Polsce powiedzmy przykładowo eleganckie sukienki (coś ala styl praca w urzędzie) z dobrych materiałów za ok. 140zł cena szuki w hurcie Czy nadal opłaca się jeździć do Łodzi?

Gość gość
i czy to jest norma, że dostawca przyjeżdża i proponuje swój towar? czy otrzymujecie wtedy katalogi?

Gość gość
Mógłby ktoś coś powiedzieć o Wólce Kosowskiej? Opłaca się jechać po towar, jeśli tak to w jakich godzinach być tam najlepiej?

Gość gość
Witam. posiadam na sprzedaż MIX odzieży damskiej w rozmiarach 40-52 wszystkie rzeczy nowe w mixie znajduja się sukienki, spódniczki, spodnie, bluzki Możliwość zakupu całego Mixu bądź wybranych modeli. Zainteresowanym podeślę zdjęcia

Gość gośćmaxxxi
Hej! żyje tam ktoś?? Jak się macie? Na temat Wólki się nie wypowiem bo tam nie jeżdżę.. U mnie na razie jako-tako. Proszę o odzew-Nicky,Janinka i wszystkie inne..Wiosenne pozdrówki! :-)

Gość gość nicky
No to ja pozdrawiam wszystkie Was kochane gorąco i mocno... Kupiłam kartki na Święta, czas myśleć o wysyłaniu ;) Byłam ostatnio w hurtowni art. papierniczych - znaczy taka duża hurtownia, fajne rzeczy, ale jak się ma sklep papierniczy to jest cena hurt, a dla mojego odzieżowego to cena detal i w sumie tylko trochę niżej niż na rynku. Ale co sobie pooglądałam pięknych pierd... na wiosnę ;) i karteczek :) ecccchhhh....

Gość gość modaxxl
Hej. co słychac u Was nowego?? Nicky mówiłas ,że 21 marca handel ruszy i co?? oszukałas, nas, hehe. u mnie nadal cienko. Jak tam u reszty?? Czy jest tu ktos kto ma szmateks?? Mam pytanie do takich osób pozdrawiam

Gość gość
pytaj, ja mam używkę.

Gość gość
Ja mam butik od ponad 2 miesiecy. Początek fantastyczny, a teraz bida......nic nie sprzedalam od ponad tygodnia....nic...:-/

Gość gość
Ja mam Lumpeks.. .pytaj...8 lat w branzy