Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxxxi

Mój butik!

Polecane posty

Gość gość nicky
No tak, se Paniusie książkę na boku piszą, Zosie-Samosie jedne.... Nicky siedzi i martwi się generalnie o przyszłość bo ja widzę podwyżki cen. Może akurat ja tak trafiam, no nie wiem... Tradycyjnie ZUS też w górę od Nowego Roku. A jak tankowałam w kwietniu za 50 zł to moje auto przejeżdżało 250 km, w tej chwili pika że nie ma na czym jechać po 210 km. Albo ja mam problemy z pamięcią albo mi się auto psuje od jeżdżenia ;( Tak więc generalnie brak handlu nadrabiam pracą umysłową.

Gość gośćmaxxxi
No helloł! Jedna do Zakopca jadą to inne choć na tyle sobie moga pozwolić.. Nie rozmyślamy nad kursem,dolara czy euro.. Ja na gaz jeżdżę to koszty mam mniejsze od benzyny czy ropy ale i gaz zawsze drożeje na okres zimowy..no cóż taki mamy klimat.. Nie rozmyślaj tyle Nicky,szkoda Twoich nerwów..nie przeskoczysz niczego.Może lepiej szydełkowanie lub haft krzyżykowy-odciąży od szarych,smutnych myśli.No ewentualnie pisanie pamiętnika polecam.. ;-) Ogólnie bardzo słaby tydzień..porażka jak dla mnie..Otwieram jutro i za tydz. na niedziele handlowe..tak po 4 godzinki od 9 do 13...zobaczymy czy ktoś zajrzy..mój czas,moja sprawa. Pozdrawiam Was handlary!Udanego wekkendu! :-)

Gość gość nicky
maxxxi: temat moich krzyżyków na forum już był dogłębnie analizowany, ale że Cie nie było to się powtórzę ;) dwa lata dzielnie dziergałam piękny średniej wielkości obraz amfora z różami, cudoooo niemalże, kasy na nici poszło w brud, tyle że go nie oprawiłam, a potem zaginął... i poszło się.... ;) tak że krzyżyki odpadają... kursem euro i dolara się martwię bo przecież nasz towar to na imporcie się opiera ;) przecież nawet towar uszyty przez polską firmę powstaje z importowanej tkaniny i nici... a pensje w górę idą ;( a odnośnie Twojego pomysłu na otworzenie w niedzielę otwarcie powiem tak: podoba mi się postawa. Popieram Twoją decyzję : chcę spróbować. nigdy nie wiesz co by było dokąd nie spróbujesz. aczkolwiek ja osobiście widzę małe szanse powodzenia ;) ale próbować trzeba, cała ta nasza zabawa polega na takim próbowaniu. wysiedź w niedzielę grzecznie na stołeczku i powiedz jak było... ja ze względów oszczędności kosztów redukuję program rozrywkowo-drożdżówkowy, zresztą i tak modaxxl mi na drożdżówki nie chce pozwalać. ciepło pozdrawiam Was wszystkie.

Gość gość modaxxl
Hej. Nicky nie ma co rozmyslac, bedzie co ma byc. Ja w niedziele nie otwieram, szkoda czasu, wole sobie w domu posiedziec. Byly czasy ze i w niedziele handlowa siedzialam ale to bylo puste siedzenie. Nicky Ty jedziesz sie relaksowac i pmawic w luksusach w Zakopcu to my choc ksiazke napiszem, moze bedzie bestselerem i na niej sie dorobimy hehehe. Wraz nie wiem jak u Cuebie handel. Pewnie dobrze i nie chcesz nas dolowac

Gość gość nicky
ja też uważam niedziele handlową za puste siedzenie ale szanuje podejscie że trzeba próbować. bo jak nie spróbujesz to nie wiesz jak jest... a zakopane to juz pisałam że żartowałam ;) ale jak ktoś ma ochotę to 18go możemy jechać. no chyba że to niedziela handlowa... a teraz mój piękny zabiera mnie na kurczaki. ciekawe czy każe zapłacić ;)

Gość gość
justys22jt.futureadpro.com możesz zarobić nawet niezła kase i zareklamować swój biznes

Gość gośćmaxxxi
Heja! Tak już żeście wpadły w ten wir świąteczny..? Nikt nie luka na caffe? Wszystkie pierniki,serniki i sałatki kręcą?? Ja się pytam?! Jak sprzedaże,meldować bo muszę tabele uzupełnić..u mnie nadal bez szału... Pozdro kobitki!

Gość gość nicky
nicky karpia kupuje. handel stoi, czy tam leży... wpisz w tabelkę katastrofa czekam na wiosnę ;) a w międzyczasie się martwię i robię Vanillinkipfern czyli rożki waniliowe mniam...

Gość gość modaxxl
Nicky dawaj przepis na te rożki waniliowe :) u mnie również katastrofa, nie sądziłam,że tydzień przed świętami będzie aż tak źle. Nie liczę już na poprawę

Gość gość
U mnie również jedna wielka porażka. Ludzi jak na lekarstwo, jestem bardzo zawiedziona tym gruniem :(

Gość gość nicky
15-20 dkg masła 10 dkg cukru 10 dkg orzechów laskowych mielonych 25 dkg mąki 1 jajko 2 cukry waniliowe do posypania 100 g cukru pudru

Gość gość nicky
wstukaj na google rożki waniliowe vanilliekipferl

Gość FilaF
Coś dawno tu nie zaglądałam.... Jak Kobietki idzie? widać poprawę? U mnie nie tak źle. Już towaru nie dokupuję. Przed remanentem trzeba sprzedać to co jest. A jest duuużo. Aż mnie ciarki przechodzą przed zliczaniem wszystkiego ;)

Gość gość modaxxl
FilaF to zazdraszczam, bo u mnie cienko. Tez juz w tym roku nie wybieram sie powar. Dopiero po nowym roku, tylko zastanawiam sie kiefy najlepiej jechac

Gość FilaF
Myślę, że wyruszę po remanencie. Zobaczę co sprzeda się przed świętami i czego będzie brakowało na karnawał ;)

Gość gość nicky
maxxxi: opowiedz jak poszły Twoje niedziele handlowe ;)

Gość gośćmaxxxi
Hej kobietki!Ano niedziele jakos poszły..pierwsza 11 taka sobie kilku apaczy i aż 1 sztuka sprzedana.

Gość gość nicky
maxxxi: tak to właśnie działa. trzeba otworzyć i sprzedać aż jedną sztukę żebyś wiedziała, czy to ma dla Ciebie sens.... czy interesuje Ciebie wstać i otwierać dla jednej sztuki - ja tam nie skomentuję, każdy sobie sam decyduje ;) u mnie Cisza, czekam na święta. choinkę czas ubrać ;)

Gość gośćmaxxxi
Hej! Zjadło mi posta..no to 11.12 luzik ale 18 to Armagedon.To był mój najlepszy jak do tej pory dzień..choc ostatnie tez bardzo fajne

Gość gość modaxxl
Hej. U mnie ten tydzien zaliczam do dobrych, niestety reszta miesiaca to porazka. Az sie boje co to bedzie w styczniu i lutym.ale jakos bedzie trzeba przetrzymac. Byle do wiosny Nicky i resztabkiedy wyruszacie po towar? Bo mam dylemat i sama nie wiem kiedy najlepiej jevhac bo w tym tyg troche tego poszlo i sa duze braki Zycze wszystkim Zdrowych, spokojnych oraz Wesolych Swiat

Gość gość nicky
No to tradycyjnie: Zdrowych Wesołych i Rodzinnych Świąt ;) I Darz Bór !!!!! oj, może Darz Portfel!!!!!

Gość gość nicky
barszczyk z uszkami grzybowa z łazankami pierogi ze słodką kapustą pierogi z kiszoną kapustą gołąbki kapusta z grochem fasola jasiek karp smażony dorsz w ananasach śledź kompot z suszu niestety z repertuaru wypadł w tym roku karp w sosie więc muszę dopisać makowca

Gość gość modaxxl
Hej. Jak tam minely swieta? Kiedy otwieracie sklepy? Wtorek czy sroda? Ja juz jutro, czyli we wtorek ide, ale tak mi sie nie chce ... Nicky kiedy po towar jedziesz?

Gość gość nicky
ja po 6 stycznia a dokładnie to po 10tym czyli wyjdzie z tego w połowie miesiąca... pewnie ;) teraz dochodzę do siebie po Świętach, innym też trzeba dać dojść do siebie Myślę, że na razie nie będzie chwilowo dobrego towaru, każdy na koniec roku wypycha resztki, a mnie na resztkach nie zależy. Dobry towar pojawi się na początku lutego. tak według mnie. w styczniu nie będzie co kupować.

Gość gość modaxxl
Ale cisza Gdzie sie podziewacie? Piszcie co u Was

Gość gośćmaxxxi
Witam w Nowym Roku! Dziewczynki życzę Wam zdrówka,zadowolenia z życia,zadowolenia z pracy.. Życze dużo uśmiechu,pogody ducha no i oczywiście mnóstwa klientek,dużo pomysłów i wiadomo kasy jak lodu!!

Gość gość nicky
Kochane! W Nowym Roku samych trafionych strzałów!!! Uśmiechu i Zadowolenia, a przede wszystkim Zdrowia i Cierpliwości ;) Jak również nieziemskiej satysfakcji z naszej roboty. Mam nadzieję, że przebrnęłyście bezboleśnie przez wyzwanie Inwentaryzacji. Ja sobie (jak zwykle) obiecałam, że co to to nie, za rok się nie dam wpuścić w maliny, będę tego miała o połowę mniej. Również obiecałam sobie, że schudnę. Oraz że wygram w Totka. Jak obiecywać to po całości. A teraz idę bo rodzinka z dalekich krajów przyjechała w odwiedziny na święta a dzieciaki brata dają popalić. Wasza kochająca, Nicky

Gość gość modaxxl
Hej. Kobietki powiedzcie mi czy handlujecie rajstopami?? Chodzi mi głównie o osoby które sprzedają większe rozmiary. Nicky jak tam nowy rok się zaczął w sklepie?? Jak u reszty?? pozdrawiam