Gość Yeti76 Napisano Październik 2, 2016 oby do jutra .... oby do bety.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sil_sb 0 Napisano Październik 2, 2016 Ja wczoraj wzięłam jedną tabletkę lutinusa za dużo. I trochę się tym martwiłam. Napisałam do lekarza. Mam się nie denerwować, bo w trakcie stymulacji naprodukowałam tyle progresteronu że ta jedna tabletka to kropelka :) Więc już się nie denerwuje. Szczególnie, że napisał mi że trzyma kciuki!!! I jakoś tak mnie podniósł na duchu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sil_sb 0 Napisano Październik 2, 2016 wcięło mi, czy zaś coś się zawiesiło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiurek86 0 Napisano Październik 2, 2016 Ja tez wierze w Nas wszystkie. :) musi sie udać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćkasia Napisano Październik 2, 2016 A to Ty Martusia1983 Ok :-) myslalam ze ktos jeszcze mi napisal ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Październik 3, 2016 Nie mogę spać w nocy :/..jestem taka spiąca ale nie umiem:/brzydko dzis na dworze pada ..:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćkasia Napisano Październik 3, 2016 Hej dziewczyny czym sie suplementowalyscie zeby poprawic jakosc jajek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pipi777 Napisano Październik 3, 2016 Cześć dziewczyny! Gratuluję udanych bet i ciąż, trzymam kciuki za wszystkich i za wszystko.Tasia gratuluję ślubu ☺Nie opuściłam Was, czytam i kibicuję. U mnie nadal brak efektu.Piszę, bo widzę dyskusję o intralipidzie. Ja brałam do 3 transferów, bez efektu.Najpierw w dniu transferu potem zgodnie z zaleceniami dr J z Provity co 3 tyg.Ostatni raz wzięłam będąc na encortonie -wymiotowalam tak strasznie, że mąż szukał najbliższego szpitala, bo bal się, że się wykończę, a zaczęło się , kiedy byliśmy już w trasie, po opuszczeniu kliniki. Wiec teraz nie będę brała intralipid, co najwyżej encorton. Widocznie mój organizm nie zniósł tego połączenia. Zawsze brałam tez AH i Eg, teraz raczej ich nie wezmę. Ah pomaga przy grubej otoczce i mrożonych zarodkach, jeżeli embriolodzy stwierdzą, że należy, to może wezmę. Eg - przy 2-3 dniowych zarodkach ponoć bardziej szkodzi niż pomaga, lepiej brać przy blastkach, a ja blastek nigdy nie miałam podawanych. Wezmę natomiast a toshiba, bo ja skurcze mam i nie rozumiem czemu akurat tego nikt mi nie podpowiedział Ech, gdyby nie forum... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linkaa28 0 Napisano Październik 3, 2016 Dziewczyny macie może nr bezpośrednio do położnych w gyn, bo tam się dodzwonić to graniczy z cudem :/ Trzymam kciuki za wszystkie bety w tym tygodniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yeti76 0 Napisano Październik 3, 2016 Ja prawie od godziny w drodze do GC. Trasa zakorkowana na maxa. O ile wcześniej miałam problem z podjęciem decyzji nt intralipidu, to teraz chyba korek go rozwiazał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sil_sb 0 Napisano Październik 3, 2016 Ania ja też nie mogłam dziś zasnąć. Leżałam i patrzyłam w sufit. Potem mnie wszystko zaczęło swędzieć, a nie mogę teraz brać żadnych tabletek na to. Masakryczna noc. Czuję w sobie taki spory niepokój. pipi777 ja tez już nie wiem jakim zabiegom ufać. Powiem ci tylko, że mi w Białymstoku lekarz powiedział, że embrioglue ma sens jedynie przy blastocystach, bo jest to podłoże dedykowane zróżnicowanym zarodkom. Nie wiem jaki to ma wpływ na wcześniejsze stadia ale w Arte wcześniej niż blastki w kleju nie zanurzą choćbyś im chciała nie wiem ile za to zapłacić... AH stosują tylko w wyjątkowych wypadkach i tylko przy mrozaczkach. A i tak zawsze z wątpliwością. Intralipidu w ogóle nie podają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Październik 3, 2016 Co klinika to inne podejscie..ja sue ciesze ze wzielam wszystko tym razem jednym intralipid pomoże innym nie..Tak jak ze wszystkim. ..Tak jak wam pisałam znsjoma 2x nie brała intralipid i udało się dopiero za 3razem jak wziela..mi dr.M i dr.Figler pojecali intralipid i wzięłam bo czułam że powinnam..Oli tez się nie udawało a za którymś razem jak wziela intralipid to się udało. .potem przy kolejnych intralipidach zaczęła beta niestety spadać. .Ale co było przyczyną?nie wiadomo. .może wystarczył tylko jeden wlew? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HOPE83 0 Napisano Październik 3, 2016 Sil byłam wczoraj z mężem na Bridget Jones - usmialismy się oboje :) polecam wszystkim na poprawę humoru :) szczególnie , ze to dopiero początek takiej paskudnej pogody :( a ja wtedy mam zawsze depresję - 3mam mocno kciuki za Was , ja zawsze wolalam robic bete wczesniej , bo i tak to nic nie zmienia , a potem ciężko mi by bylo psychicznie dojść do siebie, a z drugiej strony nie chcialam sie niepotrzebnie stresować, gdyby się jednak udało :) , ale rozumiem , ze chcecie aby cud trwał jak najdłużej i tego Wam życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Październik 3, 2016 Sil czemu Cię wszystko swedzialo?jakaś alergia? Ja cały czas myślałam czy się udało czy nie..spać nie mogłam przez to..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Październik 3, 2016 Yeti albo Basiu mam prośbę zapytalybyscie się pielegniarki o której najpóźniej można podjechać na bete czy jak podejdzie się o 19 to będzie w ten sam dzien?bo tak mi w tedy powiedziała pielęgniarka a wolę się upewnić a w gyn. Nikt nie odbiera:/ Powodzenia dziewczyny:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Październik 3, 2016 Hope kochana Ty dziś jedziesz do domu dziecka?dobrze pamietam:)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sil_sb 0 Napisano Październik 3, 2016 Ja mam problemy ze skórą, czort wie co to, normalnie bardziej w okresie letnim to się nasila, więc tylko przy 1 procedurze miałam problem. No a wczoraj to chyba wszystko się nałożyło, myślałam o zarodkach a potem się zaczęłam nakręcać no i musiałam zacząć się drapać. Może to trochę nerwowe też. Hope mój mąż powiedział, że to była najlepsza część :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Październik 3, 2016 Ja mam dziś pryko rozłożone bo jestem taka śpiąca może zasne:p..Sil tylko się nie drap to będzie jeszcze gorzej :p..a masz jakieś zaczerwienienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HOPE83 0 Napisano Październik 3, 2016 Tak Aniu - w ośrodku adopcyjnym - dam znać po spotkaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sil_sb 0 Napisano Październik 3, 2016 Ania nie, ani zaczerwienień ani wysypki. Taka skóra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martirybka Napisano Październik 3, 2016 Widzę ze jutro bedzie zjazd z forum w Gyn, moze sie spotkamy :) ja jutro jadę na wizytę serduszkową. Ania, Malami, Kasiurek, Subshine, Sil trzymam kciuki za piękne bety! Yeti, Basia powodzenia na transferach! Mam nadzieje ze żadnej nie pominęłam. U mnie leje, ale czuje sie dziś lepiej, to chyba pierwszy dzien od dwóch tygodni kiedy nie jest mi niedobrze. Peonia a Ty jak tam, mdłości przeszły? Ja próbuje wody z imbirem ale to jest paskudne w smaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rubineye 0 Napisano Październik 3, 2016 Dziewczyny życzę każdej dodatniej bety :-) Martirybka a Tobie widoku pulsujacej kropeczki na monitorku :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Październik 3, 2016 MartiRybka. Trzymam zatem kciuki, żebyś jutro ujrzała piękne serduszko. U mnie juz trochę lepiej, ale cały czas cos podjadam, zeby tylko do głodu nie dopuścić. Trzymam kciuki za wszystkie betujace i za udane transfery. Tyle betujacych, bedzie sie działo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiurek86 0 Napisano Październik 3, 2016 Coś chyba ta noc jakaś dziwna była bo ja tez nie mogłam zasnąć. Kręciłam sie w łóżku do 3, obudziłam sie o 8:30 myśląc ze jest 6 rano :) pogoda nie pomaga :) ja chyba betę zrobię w środę. Nawet jeżeli już zacznę plamić ( bo w środę powinnam dostać okres). W tym cyklu pęcherzyk mi nie pękł i zrobiła sie mała torbiel krwotoczna i tak myśle, ze z tego powodu nawet będąc w ciazy mogę krwawić, dlatego co by nie było test zrobię. Ale umówiliśmy sie z mężem ze w środę :) jakoś chyba wytrzymam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiurek86 0 Napisano Październik 3, 2016 Oczywiście zapomniałam dodać, ze rownież gapiąc sie w sufit wsłuchiwałam sie w swoje ciało, dokładnie mówiąc w macice i jajniki i czułam każde ukłucie. Doprowadzało mnie to do szału, a nie potrafiłam sie skupić na niczym innym. Na szczęście jakimś cudem zasnęłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewela2421 0 Napisano Październik 3, 2016 Ja również 3 mam mocno kciuki za wszystkie betujace w tym tyg !! Martirybka daj znać jak po wizycie . Hope czekam na wieści od Ciebie !! ja dzis juz tez zaliczyłam Katowice i konsultacje u anestezjologa.w związku z ewentualnym podaniem znieczuleniaw trakcie porodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiurek86 0 Napisano Październik 3, 2016 Faktycznie tym razem jest nas dużo do bety. Mam nadzieje, ze wszystkie będziemy w ciazy. Ostatnio dość często miałam usg przed transferem i co byłam to jakaś kobieta była na początku ciazy :) także mam nadzieje, ze to Tym razem my będziemy w kolejce po l4ciazowe albo kolejna receptę na leki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Październik 3, 2016 Kasiurek mnie też kłuje brzuch i jamniki..w nocy czułam takie ciągnięcia ale nie na dole brzucha tylko tak po bokach. . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sil_sb 0 Napisano Październik 3, 2016 U mnie to samo, ciągnięcie i kłucie w jajnikach. Krzyże mnie praktycznie nie bolą, wczoraj troszkę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sunshine_111 Napisano Październik 3, 2016 Kciuki za transfery! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach