Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doszłam do wniosku że wcale nie jestem zbyt ładna

Polecane posty

Gość gość
Powiedzcie, na ile jeśli zlewacie dziewczynę, jest to wina wyglądu, a na ile wina charakteru? Czytałam kiedyś badania, w których wyszło, że na pierwszej randce najbardziej kluczową rolę odgrywa wygląd właśnie, nic innego... Zdziwilam się aż, bo ja zawsze zwracałam dużą uwagę na charakter, na to, ile mamy ze sobą wspólnego, dla mnie to jest bardzo istotne, i nawet jeśli nie było chemii z mojej strony, byłam w stanie dać temu komuś szansę na dalsze spotkania, niestety z drugiej strony różnie bywało.

Gość Przystojniak_30
a tak w ogóle ile masz lat ?

Gość gość
Podobno jak masz długi nos to jesteś kłamczucha. Napisz jaką masz miskę cycków , jakie wcięcie w talii kolor włosów czy długość nóg bo od tego zależy atrakcyjność kobiety.

Gość gość
Temat emocjonujący jak grzybobranie zimą. 0/10

Gość gość
Tępaku masz astronomiczne wymagania co do wyglądu faceta bo wymagasz modela z wyglądu. Nie jestescie ja tyle ladne zeby oczekiwac modela z wyglądu pustaku niech ci taki sliczniutki facecik zrobi dziecko i zostawi pustaku.

Gość gość
Tępaku masz astronomiczne wymagania co do wyglądu faceta bo wymagasz modela z wyglądu. Nie jestescie ja tyle ladne zeby oczekiwac modela z wyglądu pustaku niech ci taki sliczniutki facecik zrobi dziecko i zostawi pustaku.

Gość gość
To ja autorka! Mam 18 lat, 157 cm. wzrostu, 55 kg. wagi.

Gość Przystojniak_30
a skąd jesteś to może si eumówimy na kawe ? :P

Gość gość
Jestem z Trójmiasta.

Gość Przystojniak_30
napiszesz na maila ? :)

Gość gość
Ty olewasz brzydkich, a ciebie olewają przystojniacy .Czego się spodziewasz?

Gość gość
20:33 To jest podszyw. Nie mam tyle wzrostu ;P Zaraz do ciebie napiszę, przystojniak. Chociaż szczerze ci powiem, że dziwnie się czuję z tym :P

Gość gość
Ale grubas. To ja mam 169 cm i 58 i uwazam że ważę za dużo.

Gość gość
Nie, mnie olewają i zwykli. Z którymi czasami bardzo dobrze się dogaduję.

Gość gość
Jakby mial nick brzydal to bys pewnie nie napisala i tak pewnie jest paskudny bo każdy brzydal ma się za przystojniaka.

Gość Przystojniak_30
możesz napisać chętnie sie spotkam na kawe bo daleko do trojmiasta nie mam... :P możesz dać jakieś foto to ci tak szczerze napisze bo znajomi i rodzina to wiesz :)

Gość gość
No ja -autorka - mam 167 i 57 kg (choć ostatnio chyba zjechałam ładnie, bo wymiary mi w dół poleciały). Ale waga nie ma znaczenia, jeszcze trzeba mieć budowę ładną.

Gość gość
Ale ja NIE JESTEM z trójmiasta... też myślę, że jak ktoś ma nick przystojny, to niekoniecznie o czymś to świadczy. Zawsze dziwne mi się wydawały takie nicki :P.

Gość Przystojniak_30
dlaczego ? może i jestem troche dziwny :P

Gość gość
autorka ma jedną poważną wade, myśli że jest 8mym cudem świata, takie panny omijam na kilometr, na co mi taka księżniczka

Gość gość
Ile jeszcze razy wpisze się do tego wątku ta sama osoba?

Gość gość
Na czatach każdy jeden z nickiem przystojny jak wyślę fotke to jest na nim paskudny oblech wiec uważaj.

Gość gość
Kochana, Ty na pewno jesteś całkiem atrakcyjna babka. Według samczej skali pewnie minimum 7/10 tylko musisz wiedzieć, że wielu facetów mniej atrakcyjnych chce wręcz musi mieć u boku ślicznotkę, w żadnym razie nie zadowoli się babką ze swojej półki wyglądowej. Dodam także że obiektywnie przystojnych w Polsce wydaje się być stosunkowo mało, a już na pewno dużo mniej niż atrakcyjnych kobiet. Sama znam ślicznotki za którymi tabuny typów gwiżdżą,trąbią, wlepiają w nie gały, bardzo szczupłe o pięknych twarzach i każda z nich potrafiła mieć u boku dużo mniej atrakcyjnego faceta, np. typ przeciętnego z twarzy misia. Czy tenże miś potrafiłby być z misiowatą przeciętniarą (czyli równą sobie pod względem atrakcyjności fizycznej)? Śmiem wątpić.

Gość gość
Ja omijam szerokim łukiem ludzi, którzy myślą stereotypowo i nie umieją czytać :)

Gość gość
Cześć autorko, Twój opis jest niemal w 99% opisem moich doświadczeń. Wydawało mi się, że jestem dosyć atrakcyjna, ale z biegiem czasu dochodzę do wniosku, że jedynie przeciętna. Nawet zwykli faceci szybko tracą zainteresowanie, juz 2gi raz słyszę 7.5/10 w męskiej skali atrakcyjności czyli baaardzo przeciętnie.

Gość gość
20:49 No przecież mój były był nieatrakcyjny. Obiektywnie nieatrakcyjny (choć ten aktualnie interesujący się jest gorszy ;)), ale dobrze się z nim czułam i dogadywałam, dlatego z nim byłam. Wiecie, co on potrafił robić? liczyć facetów którzy rzucili na mnie spojrzenie na ulicy. Jego kolegom się podobałam, jeden był niby zakochany. Ale długo to nasz związek nie potrwał, bo zaczął być dla mnie najzwyczajniej chamski.

Gość gość
Chuuj wam w duupe próżne pustaki i tak wyladujecie w piekle

Gość gość
co za płytkie i płaskie przemyślenia,ratunkuuuuuu ,jak byłam młoda ciagle mnie zaczepiano na ulicy i miałam to w dupie bo nawet jak byłam młoda tonęłam w głębinach swojego umysłu,czy ktoś tutaj wie dlaczego baby są takie durnowate? czy ktoś w ogóle to wie???